Naglarna!

Efter så mycket tjat, så mycket slitande med mina naglar, så glömmer jag nästan att lägga upp hur dom blev :'o Mygod.. Ja, bilden blev lite suddig, men faktiskt så orkar jag ite bry mig! Haha xD Förlåt men.. Ja.



Nu ska jag gå och göra.. Något!





Hur fan kan man vara så dum?


Häjsan! :'}

Idag, gah, jag har blivit trött på att typ bara skriva om vad jag gör och sånt, det kan inte vara kul att läsa. Ni måste ge tips på vad ni vill läsa om! Jag har ju Veckans låt, och så har jag börjat skriva lite recept och sånt, och för er som gillar Kevin så skriver jag lite om honom. Men, jag vill skriva om saker som alla gillar! Så, ös på med förslag, snälla. Men, jaja, idag då (bara för att jag vill ha något att skriva!) så har det varit en vanlig skoldag. Ida var hemma och sjuk, KRYA PÅ DIG♥ Jag har mest varit med Hanna och Fanny hela dagen! Kulkul 8D Vi gick till Magnolia (typ sminkaffär och sådär), för jag skulle köpa genomskinligt nagellack. Då köpte jag det, och ett vitt till Fanny (; Och sen köpte jag godis till Hanna och Fanny, MOAHAH, någon dag som jag bjuder iaf! Haha. Sen gick vi till biblioteket, hela klassen, vi ska läsa en bok, sen typ recensera kanske? Jag vet inte. Jag tog en bok som hette "Jagad". Såhär står det på baksidan av boken:

"Julia vaknade med ett ryck. Det var iskallt i rummet och doften av rosor låg tung i luften. Hon knep med ögonen för att slippa se. Skulle hon våga stanna i rummet?
När Julia öppnade ögonen flämtade hon till, för där stod hon - vålnaden! Man kunde se henne tydligt: den blå klänningen, det långa honungsblonda håret och det vackra ansiktet som hon kände igen från fotot. Vid första ögonkastet kunde man kanske ha tagit henne för en vanlig människa, om det inte hade varit för det faktum att hon tycktes sväva fritt i luften. Ögonen lågade av vitglödat hat. Det uttrycket gick inte att ta miste på. Julia var skräckslagen nu. Hon rusade ut genom dörren och ner för den stora trappan. Katten som plötsligt dök upp i en dörrspringa, gav till ett blodisande vrål. Det fullde Julias huvud tills hon trodde att det skulle sprängas. Ytterdörren var låst. Julia ryckte förtvivlat i dörhandtaget, medan vålnaden kom allt närmre. Från hallen en trappa upp hördes kattens gälla skrik."

Jag tycker den verkar bra :) Ska nog börja läsa den idag, jag läser aldrig annars!
Jag funderar också på att göra ny header, jag blir aldrig nöjd! Haha. Jag vet inte varför, men den jag har nu gillar jag inte på något sätt.. Jag vill ha någon som jag är riktigt nöjd med, som jag kan ha länge! För det är inte roligt att hålla på att byta hela tiden. Hade varit bättre om jag hade Photoshop, gah. Jag får nöja mig med Paint och Picnik. haha, jag vet, Paint låter patetiskt, men det funkar bra för mig (;
Ha det så bra sålänge! Pussochkram!


Jag har gett upp..

Filmen var inte bra alls! Gaha! Jag lovar.
Asså, nu har jag bloggat om väldigt mycket onödiga saker, det vet jag, men ibland får jag ett blogghumör som jag bara kan skriva och skriva och skriva om saker som ingen ens vill läsa om! Så, ni får ursäkta mig för det.
Och snart börjar "Idol 2009", men jag kan bara säga det att inget, då menar jag inget, kan slå "Idol 2008", ellerhur? ;)


Film!♥

Jag har just duschat, gah, tänk att det alltid ska vara så att det är så jobbigt att gå in i duschen, jag gör vad som helst för att slippa, sen vill jag aldrig komma ut! Haha! Nu ska jag alldeles snart gå och se en film som heter "Gangster" på tv4, 21.00.

"Det sker ett mord på Berns salonger i Stockholm. Den unga servitrisen Nathalie (Malou Hansson, Fröken Sverige 2002) blir polisens huvudmisstänkte. Nu måste hon "lämna landet" - och det "illa kvickt". Även Nathalies brorsa har hamnat i klistret, med en stor skuld till en av Stockholms värsta gangsters, Mikael Persbrandts rollfigur Thomas. Här finns också två krimsnutar, Kjell Bergqvist och Zara Zetterqvist.
Nåväl, låt oss börja med det positiva. "Gangster" är, liksom samma bolags "Exit" från förra året finansierad helt och hållet utan hjälp från Svenska Filminstitutets stödsystem. Det är svårt att producera film på det sättet. Men det går. Se bara på årets höjdare "Darling". Och i fallet "Gangster" så ser vi att varenda korvöre faktiskt finns där uppe på duken. Det hela ser dyrt och lyxigt ut. Skådespelarna är bra. Jag tänker främst på de namnkunniga Persbrandt och Bergqvist, men också de i mindre roller.
Men håller historien ihop? Nej inte alls. Ibland känns det som om det tar 45 sekunder mellan varje replikskifte. Det finns absolut inget tempo i "Gangster". Vidare breddas rollistan även av mindre duktiga skådespelare. Såsom just Fröken Sverige 2002 och Zara Zetterqvist. Zara är 26 år, hur trovärdig är hon som garvad och hård krimmare? Och på ljudspåret ljuder helvetets hissmusik hotfullt fram - panföljtsmusik. Och när Frank Andersson dyker upp som tuff gangster blir det bara för mycket.
För en bättre insyn i b-celebriter, stekare i rosa skjortor och fulkriminella som drar kola på stureplan i Stockholm och hinkar skumpa i Troppan lägg dig i en hängmatta med Jens Lapidus roman Snabba cash som sällskap. Då ska ni ändå ha i åtanke att jag tycker att det är en tämligen intetsägande och menlös bok. Fast i jämförelse med detta så framstår den som värsta Georges Perec-grejen."

Recensionen är tagen från AlltOmFilm.




Marinerad filé

Mamma gjorde någon ny filé-grej idag, jag älskar verkligen filé! Och den här var också jättegod! Jag tror att det här är receptet, det är ungefär det iallafall! :}


Marinerad fläskfilé
ca 10 port.

1,5 kg fläskfilé

Krossad grönpeppar

Finstött rosmarin

Timjan

Vitlökspulver

Grillkrydda

Salt

Paprika pulver

Klappa in ordentligt med kryddor i köttet. Låt "verka" i 1 dygn. Helstek sedan filén 225 grader 20-25 minuter i mitten av ugnen.

 Marinad

½ msk salt

1 dl balsamvinäger

3/4 dl vatten

2 ½ dl majs- eller solrosolja

3 st pressade vitlöksklyftor

1 msk finhackad lök

1 pkt djupfrysta örtkryddor provencale

½-1 dl kapris


Skär köttet i skivor och lägg det i marinaden. Häll gärna ner skyn från stekningen.
Denna rätt bör göras färdig minst ett dygn i förväg.
Serveras med potatisgratäng eller potatissallad.

Källa


Bye bye mobile!

Nu är min gamla mobil såld till Hanna, för 500 kronor! Skönt.. Hon kom nyss förbi och hämtade den! Så nu är jag 500 kronor rikare, MWAHAHAH!!




Fred Bowers

Han är ju för grym! =D En 73-åring som dansar breakdance, haha, kolast ;) Många av er har säkert redan sett honom, det har ju jag också iofs, men ändå, han är ju för bäst!
Och det går fortfarande inte att lägga in videor, så här får ni kolla istället!


Jojagvet..

..det har varit väldigt mycket nageltjat den senaste tiden, och nu kommer ytterligare ett inlägg om det! Jag skiter fullständigt i det rosaglittriga nagellacket, för det bara försvinner så fort man nuddar i det. Så, nu skiter vi i det. Hoppas det blir bra nån gång!

Godmorgon!♥

Hur mår alla idag? Jag vaknade för drygt en timme sedan, utan någon väckarklocka eller något faktiskt! 8D På den tiden så har jag hunnit sätta på mig kläder, gå på toa, borsta tänderna, ta bort nagellacket, målat på nytt nagellack (inte det vita, det gör jag sen) och varit inne på Kevins sida. :} Och chattat lite med sjuke Såffan D'; krya på dig! Senare idag vet jag inte vad det blir, bara slappa nu såhär på en trist söndag med dåligt väder - som vanligt. Men, när det är såhär, vill man ju ha något att göra idag, när det är en tråkig inomhus-söndag, eller hur? Så här kommer några tips.


-Duscha.
-Pyssla med något, gör något roligt med papper, klister och massa tejp kanske? ;)
-Rita.
-Fixa med naglarna.
-Dö framför datorn.
-Kolla på tv.
-Läsa.
-Sova hela dagen!
-Va med någon kompis.
-Baka eller laga mat, prova något nytt!
-Lyssna på musik.
-Skriv en dikt eller en låt.
-Spela TV-spel.
-Ta en promenad i det lite halvdåliga vädret, eller jogga. Kan vra rätt mysigt ändå.
-Ta bilder på sig själv!
-Busring.
-Spela in en egen film.
-Va med en kompis och gör roliga frisyrer på varandra!
-Måla på någon annan.

Det finns även mer tips på ungdomar.se, där tog jag några av alternativen ifrån. Här finns också tips om du är på riktigt flummhumör, men dom tipsen kanske inte är så bra att göra på en tråkig söndag? Haha ;)
Nu ska jag gå och äta något, ha det så bra sålänge! =*


Inget blir väl särskilt perfekt första gången?

Så är det väl, right? Nu har jag suttit med dom här jävla naglarna i flera timmar, och har det gett ett bra resultat? Nej. Mina fingrar är en total katastrof. Och nu snackar vi inte lite "Ooops, det kom lite utanför!" och "Ojdå, jag råkade riva upp lite!" Nejnej, Jag hade målat allt, sen skulle jag sätta den där tejpen så det skulle bli bra kanter, jag målar, sen när jag ska ta bort tejpen, ah, då rivs ju det som jag redan har målat bort! Omg.. -.- Sen fick jag lov att ta bort allt, och måla om på nytt. Men nu satte jag ingen tejp när jag skulle måla det vita, nu målar jag på fri hand! Och det går ju som det går. Ja, så nu är mina naglar ungefär såhär:
Konstigt vita i ytterkanterna, det ljusrosa nagellacket är helt upprivet så det ser ut som ja har skadat mig, väldigt otorkade, och vit färg över hela fingertopparna. GAAH. Misslyckat. Okej, det var första gången, men ändå, jag trodde det skulle gå lite bättre iallafall! Men jaja, så kan det gå. Nu ska jag bara vänta på att det ska torka, sen ska jag göra klart det imorgon, då får ni se bilder. Ja tänker inte lägga upp bilder på den här skiten, aldrig! Men, det kommer säkert gå lika dåligt imorgon. Göh. Men man får inte ge upp hoppet än, man får försöka iallafall. Det är ju trots allt bara naglar..
Nu har jag suttit uppe länge, halv tre är klockan snart, är trött just nu! Men om skiten kunde torka nångång så jag kunde lägga mig och inte oroa mig för att göra hela min säng vit. Nu får jag tänka på något annat, så vanknar jag imorgon och gör klart allting! Hoppas det går lite bättre då. Shiet, nu låter det som jag är beroende av mina naglar, ja skriver ett relativt långt inlägg om mina egna naglar, och hur dåligt det går att fixa dom, heregud, hur desperat är jag? Jaja, bara så ni vet så är jag inte kär i mina naglar. Ville bara avreagera mig lite! Men nu är det över. Gah, säger vi.
Nämen nu ska jag ta och stänga av datorn, har huvudvärk av den! -.-
Hoppas alla sover gott, eller kommer sova gott. Kram på er! Och ni kan väl slänga in en kommentar då och då?


Sjukaste videon ever!

Jag lovar, Filip Hammar & Fredrik Wikingsson är dom sjukaste personerna jag någonsin har sett. Dom har gjort många knäppa saker, men det här är väl något av det konstigaste?
Men tyvärr funkar det inte att lägga in videor på bloggen nu, jag kan inte förstå varför! Så jäkla jobbigt, men ni får kolla på videon här iallafall, ni kommer inte ångra er ;)


Yuck..



Enkelt!

Jag hittade ännu enklare tips för er som inte har så mycket nagelprylar och sånt hemma, för er som inte är nagelproffs men ändå vill få fina, franska naglar. Nu menar jag mig också (;

Enkelt och stilrent. Du behöver inte lägga dyra pengar på att gå till nagelsalongen för att få vackert målade franska naglar. Vår skönhetsexpert lär dig fixa franska naglar hemma i sex snabba steg.
Gör så här:
1. Rengör nageln med en skonsam nagellacksremover
2.
Applicera ett lager med baslack. Torka.
3. Applicera ett tunt lager ljusrosa nagellack över hela nageln, låt torka 
4. Sätt en tejpbit på nageln, låt en bit av den yttersta nageln vara utan
5. Måla försiktigt med ett täckande vitt lack för nageltoppen. Tag minimalt med lack på penseln och lacka toppen från höger till vänster och tillbaka, låt torka.
6. Tag försiktigt bort tejpen och avsluta med två lager topplack, voilà!

Källa

Det där med tejpbiten gillar jag, det har jag inte tänkt på alls! Så, here we go, easy thing!


Naglar

Nu ska jag ta och fixa mina naglar, jag är ingen Foki på naglar precis, jag har aldrig målat och fixat och så, bara målat hela naglarna och sattit på några små pärlot och sånt där. Men nu ska jag bara testa något enkelt, inte massa pärlor och grejs, utan fransk manikyr. EHE, jag kommer inte ta på massa skydd för naglarna och så, för sånt har jag inte saker till, haha! Men jag ska iallafall försöka få det att se ut ungefär såhär ;p



Jag har aldrig gjort det förut, så det blir en utmaning. Jag kommer ju inte få perfekta naglar som hon på bilden, jag ska trixa lite själv xD Haha, men jag lägger in bild senare på hur det blev ;)


Kristallen&HSM

Kevin var ju med på Kristallen igår, och det var bääääst, jag spelade såklart in det, men han hade läskiga dansare på scen! Haha. Uppträdandet var iaf det bästa på hela programmet ;) Men Kevin hade ganska konstiga dansare på scenen xD Haha, men nummret var jättebra iallafall :) <3

Det funkar inte att lägga in videon på bloggen så ni får kolla på den här istället :p

Nu finns den nya High School Musical-reklamen ute på HSM-sidan! Det var kanske inte den bästa reklamen, jag menar, dom kunde ju ha visat handlingen typ lite mer, och skådespelarna kunde ha sagt något eller så, så den kunde ha varit bättre, men man tycker ju ändå att den är speciell ;) Om ett tag kommer reklamen också visas på Kanal 5.



Dåligt väder, mjuka kläder

Dåligt väder ute, eller, inte spöregn precis, och vissa delar av himmlen är blå, men ändå är det kallt och blåser mycket. Usch..



Och vi har ju en liten liten tjärn (typ en skitstor vattenpöl, eller en jätteliten sjö xD) Och där finns det några svarta gummiplattor som man kan gå dit ner på, men det är översvämning där, jättemycket vatten!




Usch, ser inte särskilt fint ut.
Nu ikväll har mamma gjort en taco-tårta, süpergod! Men för mycket svamp, men det går ju att peta bort (;
När det är sånt här väder älskar man ju att gå runt i sånahär kläder! ;'o



Mjuka, gråa kläder! Aaaaah.. Underbart (a'.
Nu ska jag nog gå ut och.. Göra något xD Alltså, jag ska inte gå ut, bara bort från datorn! Haha. Ikväll/inatt kommer jag antagligen bara nörda dator, om det finns någon rolig att snacka med på msn-.^ {ni vet vilka ni är! 8D}
PÖSSPÖSS.



IDA♥

Igår följde Ida med mig hem, vi (som vanligt) kollade på massa filmer, väldigt konstiga filmer om man säger så. Men det har iaf varit väldigt intressant. Haha ;) Vi kollade t.ex. på Beck, som Shanti Roney och Mikael Persbrant var med i, Idas älsklingar ;) Och btw, Idas kompis Max, fick sitt huvud inslaget i en glasvägg! Sådär, nu hhar jag sagt det, haha, Ida ville det. 

Jaja, nu ska Ida få läsa mitt underbara inlägg, PUSSPUSS.







Ska börja satsa



Jag måste verkligen börja anstränga mig mer i skolan. Ida och jag pratade om det idag, vi ska båda börja anstränga oss mer så att vi kan få bra jobb och sådär, jag vet ju redan vad jag vill bli. Journalist. Det ska jag bli, helt klart. Och så vill jag jobba på en ungdomstidning, jag vill intervjua och skriva artiklar om olika saker och sånt. Men, för att få göra det man vill behövs ju bra betyg och utbildning. Vi får ju inte betyg än, men allvaret börjar väl nu. Okej, det riktiga allvaret börjat kanske i 8'an, men ändå man "lägger ju grunden nu" som alla lärare säger, kanske är bäst att lyssna på dom faktiskt. Så nu ska jag försöka bli bättre på att passa tiderna, och lyssna mer. Jag har inte särskilt svårt för att lära mig saker, men för att komma dit jag vill och uppnå mina mål krävs ju ansträngning. Så, let's go!

Idag gick skolan bra, ganska lätta saker, vi hade bara tre lektioner! Haha. Men på slöjden skulle vi virka, då fick vi kolla på en film, och så var det en skånsk tjej som pratade, och jag och Sarah höll seriöst på att dö av skratt x'D Hon på filmen berättade att vi skulle göra en lööööpööögla! HAHA, jag vet, det låter inte alls roligt nu, men ni skulle ha hört henne xD Så jävla kul! HAHA.
Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon, mamma kommer och hämtar mig efter skolan, kanske vi skjutsar hem Ida också, jag ska försöka komma ihåg att jag ska köpa tuggummi och vitt nagellack, får se om jag kommer ihåg (;



Snälla, glöm inte

att rösta på den bäste av alla bästa på labyrint! Kevin har halkat ner på en 20'e plats och vi vill ju verkligen ha honom kvar på listan! Eller hur? rösta rösta rösta rösta! Snälla? (a Det vore verkligen jättesnällt om ni ville rösta på honom, och ni får heller inte missa Kristallen imorgon, Kevin ska vara med i öppningsnummret! Så kolla på Svt 20.00 imorgon, ett måste! 8D
Jag vill också tacka hans söta tjej Sofia för kommentaren på bloggen, haha ;) Man blir ju såklart jätteglad! (: En av världens bästa tjejer jöh! ='D Du är värd Kevin, verkligen. Ni är det sötaste paret, alltid!♥



Folk frågar mig varför jag gillar Kevin så mycket.


Brukar jag säga, men det är för att det inte finns någon förklaring. Det är bara det att han är underbar, och om jag ska börja förklara varför jag gillar honom så jävla mycket som jag gör, så får jag antagligen sitta i en halv dag och berätta hur mycket jag älskar honom och hur mycket han har gjort för mig. Och om jag gör det har jag snart inga vänner kvar, jag skulle ha dödat alla eftersom jag skulle prata så, hah! Så det tänker jag inte riskera. Men, jag borde inte säga "jag vet inte" , för det kanske jag gör egentligen? Jag har bara inte kommit på ännu vad jag ska säga. Vad finns det att säga? Han är den bästa killen av alla, jag lovar. Den bästa av alla som finns. Och Sofia är också så söt, som följer med honom på alla hans spelningar, och hjälper till och jobbar och fixar där. Jag har helt enkelt inte kommit på vilka ord det finns att beskriva med, hur jag ska beskriva hur jag känner, för det finns inga ord, det finns inga ord som kan beskriva känslan jag har. Det är bara när dom som frågar själv känner så någon dag, då kan dom förstå vad jag pratar om. Inte nu, och jag kan helt enkelt inte hjälpa dom heller, eftersom jag själv inte kan förklara, det går bara inte. Jag älskar Kevin, så är det bara. Jag älskar hans röst, hans personlighet, att han är så omtänksam, så begåvad, så underbar och så kan jag fortsätta oerhört länge, men inga ord kan någonsin få folk att första hur jag känner. Och jag kan ju inte säga att jag är kär, eftersom det inte är sant, även om det låter så ibland. Jag får helt enkelt vänta och se om det kommer upp några ord som kan beskriva mina känslor, men det vet jag att det aldrig kommer göra, för det här är så starkt. Inte ens allt jag har skrivit nu kan få er att förstå! Jag vet, jag babblar om samma saker om och om igen, men det går bara inte att sluta skriva ibland.. Jag vet inte varför, men så är det bara. Det är konstigt, jojagvet, men.. När man älskar någon, är det svårt. Det är så otroligt starkt.



.

Göh, igår orkade jag verkligen inte datorn alls. Konstigt nog satt jag inte alls vid datorn igår, först var det ju skola, den var väl som vanligt, sen så var jag och Ida med Dai, en kompis som jag kanske inte har nämnt? Vi gick hem till honom, och han har världens sötaste lillasyster, jag lovar! Verkligen, hon är typ skiiitgöllig! Sen gick vi lite på stan, och sen till bibblan till dom stängde. Sen kom det massa folk, som vi gick på bio med som inte var planerat xD Och justdet! Vi åt pizza också! Haha. Filmen var bra, men inte den bästa Beckfilmen. Och jag applåderade när Ingvar Hirdwall kom! 8D Becks granne alltså. :D Det var inte mycket folk där, men det gör ju absolut inget;) 
Idag då? Skola som vanligt, hände inte så mkt. Men helt okej dag :)

Beeeck

Imorgon stannar jag & Ida kvar i stan efter skolan, så blir det Beck klockan 7!^^ Premiären och allt;'p jag vet inte vilka mer vi ska gå med men det blir väl några (; Ida kommer dö när Mikael Persbrandt kommer, hennes idol ju! Haha. Jag vet hur det är, jag vill inte veta hur jag kommer bli när jag ska se High School Musical med Kevin xD Haha. Så imorgon blir det inte mycket bloggande. Kanske en gång på kvällen eller något. Nu ska jag lägga mig snart, ha  det bra! Puss&Kram


JAG GLÖMDE

samtalet vid matbordet! Jag, mamma och pappa satt och åt mat, då började vi prata om marknaden som är nästa helg, det finns typ massa karuseller och marknadsstånd. Och kanske är bra att berätta att pappa är lastbilschaufför innan jag berättar historien!

Pappa: Ja, jag ska upp och köra sex på lördag morgon, sex på söndag morgon, och sex på söndag kväll.
Jag: *Fnissar*
Mamma: Så mycket sex orkar han aldrig med!
Jag: Haha! Ta med mamma på den åkturen!;) *Kolla på pappa*
Pappa: Njaaa, eller jo! Hon kan ju vara med och plocka sopor. Men, det är ju väldigt trångt mellan stånden!
Jag: AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA

Shit, jag dog av skratt på slutet xD För er som inte fattade,
trångt mellan stånden - Marknadsstånden
trångt mellan stånden - det som killar får när dom blir kåta, så kuken står upp 8D


Stackare!

Herregud vad jag tycker synd om mamma. Hon har ju bruten fot som ni vet, och idag, stukade hon lilltån i kryckan så den är alldeles lila D': Plus att vi fick översvämmning i badrummet förut, då halkade hon mitt i allt vatten! Med sina fötter. Shiet, stackars henne! ;'o ♥
Annars idag? Skola som vanligt, på matten lyssnade jag ingenting, för läraren pratade bara! :'3 Inget inressant. Sen tvingade min SO lärare oss att ha SO i en och en halv timme ;o Vi skulle egentligen ha i 60 minuter, orkar inte förklara hur han fick det till en och en halv timme men, det var ett helvete iallafall. Annars hände det inte särskilt mycket.
Nu ska jag gå ut och se hur det är med mamma, ha dt bäst!♥


Veckans Låt - Hungry Eyes

Veckans låt blir Anders Fernettes låt "Hungry Eyes", jag tycker den är så härlig på ngt vis (;





Jag river sönder..

mina älskade "Vänner"-bilder! Förut var jag ju helt besatt av serien, men här ser ni beviset på att jag är helt över dom! 8D Inte för jag ha rnågot emot dom men ändå xD Jag kan bara säga, sådär kommer jag AAAAAAAAAAALDRIG sitta med mina Kevin-bilder, jag lovar. Om jag gör det så får alla som läser min blogg 20 kronor! Seriöst.



Och jag glömde berätta förut! Mamma har brutit foten ;'o hon brukar få ont i foten ibland, riktigt ont. Men den här gången har det hållt i sig väldigt länge, så idag var hon och röntgade sig, och det visade sig att den var bruten! ;'o Jag typ dog när hon sa det! Göh. Stackars henne! Men det ska läka av sig själv nu bara, för det hade redan bärjat eller ngt ;s jag fattade inte riktigt allt xD

Brevbärarrapp

Här är Dag-Ottos Hit Brevbärar-rapp! 8D




Skit.

Idag var väl en vanlig, tråkig skoldag. "Ruligt".. Men, jag överlever väl. Första tyskalektionen för året,jag ska verkligen försöka lyssna bättre på tyskan! Det behövs om jag ska få några betyg alls utan att fuska! Jaja, jag löser detta! ^^
Nu ska jag alldeles snart ringa till Melinda, det blev inget sist :C Och typ för en halvtimme sen pratade jag med Såfia i telefon, och vi sjöng, haha, det gick ju bra xD Flummattacker hela tiden (a'
Och imorgon börjar jag 20 över 9, "sovmorgon", men jag kommer komma till skolan ungefär kvart i 8,eftersom man måste passa den jävla bussjäveln! Skit. Varför måste man åka buss till skolan? Så vad ska jag, Ida och Hanna som också åker med den bussen göra i en och en halv timme i skolan? Pisshuvve.
EHEH, förlåt, lite dampryck där bara^^

Jag måste fråga er en sak, och ni måste svara! Snälla! Vad tycker ni är intressant att läsa om? Jag behöver tips så min ska bli lite roligare, det är väl inte särskilt kul att läsa om vad jag gör varje dag bara? Det förstår jag. Så vad tycker ni är roligt att läsa om? Eller se för bilder? Just nu behöver jag verkligen höra vad ni tycker! :)
Nu ska jag ringa Melinda! >8DDDDDDDD

GÖH.

Jag har kommit på en sak. Jag använder orden "Göh" & "Göhmöh" mycket. Kolt. Och "Kolt" använder jag också. Kolt, jävla Såfia som lärde mig det ordet xD
Btw, är det någon som ska se den nya Beck-filmen?



Jag kanske ska se den i veckan, antingen med mamma eller ngt gäng ;p Får se hur det blir, inte ens bestämt om jag ska se den än xD
Nu dröjer det inte länge förrän jag ska sova, är lite trött just nu, men sov hela vägen hem från Karlstad på eftermiddagen förut! Men jag ska försöka hålla Fanny vaken så hon blir som en zombie imorgon! 8DDDDDD Det är sant, läs själva! ;)

fannyyolsson (A) säger:

haha okej xd nnaa inte så :P men måste ändå sova snart, annars blir jag som en zombie imöra xd

- SannaEklund . säger:

Naaaaaaaaaw, zååmbie 8'D

det kan bli rüligt_:

fannyyolsson (A) säger:

haha xp

så nu ska du alltså försöka hålla mej vaken? ;)

- SannaEklund . säger:

JA 8D

men jag kommer gå och lägga mig snart göh D:

fannyyolsson (A) säger:

m2 xd

- SannaEklund . säger:

NEHEJ,

Men när jag inte orkar hålla henne vaken längre kommer jag bara dö i sängen och hata Kevin när han väcker mig med "With every bit of me"-låten imorgon 20 över 6. Men nej, det går inte att hata Kevin!
Såå.. Det blir d¨inget mer bloggande idag, ha det så bra alla!


Karlstad

Idag åkte vi ju som sagt in till Karlstad. Det löste sig med min mobil så nu är det lugnt! Sen köpte vi dörrar och grejer xD Och tapeter eftersom vi ska göra om i badrummet :'3
GÖH. Just nu har jag skrivit otroligt mycket till Manda, så jag orkar knappt röra fingrarna nu xD Haha.
Men ajja, hejdå sålänge xD


Göhmöh.

Det blev inget samtal med Melinda förut, finns ju inga pengar! :'C Jaja, får bli när hon kommer hem från öland!
Jag kollade på filmen One missed call förut, helt okej skräckfilm.
Nu ska jag iallafall lägga mig, imorgon ska jag upp klockan nio, jag, mamma och pappa ska in till Karlstad, för vi måste skriva på några papper angående min nya telefon och bla bla bla. Det är inget speciellt.


Sjunga med Melinda -.^

Senare, vid 7 typ, ska jag ringa Melinda och då har vi bestämmt att vi ska sjunga för varandra 8D Jag skulle vilja lägga ut en video när jag sjunger på youtube, men jag är rädd för alla elaka kommentarer O__o' Men vad tycker ni om det? Att jag ska lägga ut en video där jag sjunger på youtube? Göh, Med andra ord, vad tycker ni om att jag ska skämma ut mig på internet? Nu ska jag försöka lära mig lite av Emma-Lee så kanske jag och hon kan sjunga den sen? Då blir hon glad (a)


Pizza..

Göh, nu ska jag sticka iväg och äta en pizza, för det blir ingen mat förrän ikväll, då ska mamma göra sina fantastiska räkmackor!♥ Det är synd om er som inte får snaka dom :'C Dom är skitgoda, jag lovar! (a'.

Någon mer som gillar synvillor? Haha, dom är så kola!
T.ex. såna här, dom är ju klassiska!



Eller den här.




Destiny Put Me Where I Am Today

Haha, det här är första gången jag har blivit tvingad att sitta vid datorn xD Mamma och pappa vill att jag skulle kolla några saker, plus beställa skolfotona! Ish.. Undrar hur dom ser ut! :D
Btw, det var ju så dålig mottagning för mig med Tele2, så nu har jag mitt gamla halebopnummer igen!♥

Just nu sitter jag och lyssnar på den bästa av alla bästa! Kevin Borg. (Nu blir Manda glad när jag skriver om honom xD) Shit vilken talang killen har! Det kanske ni redan visste att jag tyckte det men ändå! Haha. Jag kollar om och om igen när han uppträder med The Last Words på sommarkrysset. Vilken utstrålning. Plus att jag bara älskar remixen av The Last Words! Älskar honom verkligen ;o <3
Och när han uppträder med Charlotte Perellis låt Tusen och en natt, jag menar, vilken omtänksamhet mot folket. Ingen annan som jag har sett uppträda där har låtit handikappade personer sjunga. Det är så fint!!♥



Kevin kommer alltid vara en jättestor förebild och min största idol. Så känns det nu. Och jag älskar inte bara hans röst utan hela honom. Han är så omtänksam mot allt och alla. Och när han står på scen har han mest utsrålning av alla jag har sett. Man får kontakt med honom. Tack för att du finns Kevin. Du har gjort mig till den jag är idag!♥
Just nu är ju Kevin i Malta, han ska ha spelningar där! Önskar att jag vora där och kunde se honom ;) Men det finns en intervju med honom, jätterolig att läsa tycker jag! Om man kan engelska förstås! Haha.



''Kevin Borg, is just another 23- year old Maltese Boy. He's a charmer, has an overly bright smile and is fun to speak to and be around with. He's also an international sensation topping the Swedish charts after having won Sweden's version of Pop Idol. Maltastar.com caught up with Kevin to see what he's up to nowadays...

Kevin, what's the difference between the Kevin Borg we know now, and the Kevin Borg we knew in Kalamita?

I'm basically the same person, character wise and such. But now, professionally obviously things have changed. I've worked with so many producers and so many professionals in the business- that I've learnt a lot professionally- but I'm still the same person in the end; my character is still the same.

Right now you're living in Sweden- what is the difference between living in Sweden and Malta, lifestyle wise?


Well the people are the same- they're amazing. The people are kind, helpful and very friendly. Lifestyle wise, you go out less in Sweden because it's so cold, and because in Malta it's so hot. Over here you have to go out in summer, to swim or something to cool off- while there in winter you tend not to go out that much because of the cold in winter. But they're two great countries.

You've just brought out an album, which is your favorite track?

I've been asked this before and it's always a tough question however I think I would choose Painted Black. It's a track I wrote myself and it means a lot to me. I like my newest single right now as well called "The Last Words", which there's a remix to, so it's sort of a new twist to the song.

When you type in "Kevin Borg" in google, everything from yahoo music to metrolyrics to IMBD to street teams pop up, proving that you're an international success. However, you weren't chosen as a Maltese representative for the Eurovision Cong contest- do you think this sort of thing is linked to our "bad luck" in the eurovision?

Thank you for not choosing me for the Eurovision! (He laughs) Seriously, if the Maltese population did choose me, I might have been in a place different to where I am today. I'm just so blessed. It was destiny that brought me here and I'm so lucky.

Would you consider representing Malta in the Eurovision now?

I've been asked this question so many times! In Sweden everyone wants me to represent them in the contest- however I've never thought about it when it comes to either country. When I do something, I put my 100% into it and right now I have Swedish High School Musical planned, so I'm quite busy putting my 100% into that. When the musical is over then I'll think of other plans.

But could the Eurovision be one of those plans?


I don't know! (he laughs and winks)

Do you get stopped on the street in Sweden?

Ask my friends! (He turns to his friends and asks them the question, to which they all almost fall off their chairs yelling "Yes")

What about in Malta?

Quite a few times actually, I like it, Maltese people are nice; they're laid back and fantastic.

So you're got a pretty good fan base then?

I can't get out of my door in Sweden... people keep putting letters into my door and it's hard not to get mobbed when I leave the house.

When you were in Malta, you weren't one of the biggest stars around- is this a little bit of an "I-Told-You-So"?

Not at all! I do what I do because I love music; it's everything to me. I don't care if people say bad things about me and give me bad criticism- I'm just so happy doing what I do.

Kevin, do you think you're blessed by the powers-that-be?

Yes, Destiny put me where I am today. If I hadn't met my girlfriend, I would have never gone to Sweden. And she would have never seen the audition on TV- so I was just in the right place at the right time.

And finally, who inspires you?

I have a lot of people who inspire me, but my girlfriend is my number one. Everyone inspires me, she inspires me, my friends inspire me, my family inspires me and my [late] mother inspires me.''

Källa

Fan, han är bäst. Och så kommer det alltid, alltid att vara. Jag vill bara gråta, för han är så bra, på allt. Vad ska man göra? Finns ingen underbarare! Ingen kan förstå hur mycket jag älskar honom, och ingen kan förstå hur ont det gör att veta att man inte kan få träffa honom ofta.
The One And Only - Kevin Borg♥


Bild


EHE, skolfoto & utskällning? ;S

Det känns som jag såg lika konstig ut som vanligt. Det kan jag gissa. Men nu ska jag ge ett löfte här, hur jag än  ser ut, måste jag lägga ut korten här, OK? Vad tycker ni om det? Uh.
Liksom, annars idag var det den första vanliga, tråkiga skoldagen. Blöh. Den gick seeegt. Och tråk. Som jag redan har sagt men skitsamma. När jag kom hem hände inget, nördade mobilspel (a' åt mat, och nördade VM hela kvällen 8D I lööw friidrott just nu. Speciellt löpning och höjdhopp, jag gillar Usain Bolt och Blanka Vlasic! (tror hon stavas så xD). Men jag vet inte om  jag skulle kunna tänka mig att börja på någon friidrott.. Haha. Jag är för lat ;)
MWIP, har ju inget att blogga om ;__; och jag orkar inte heller, haha. Dom här senaste dagarna har jag varit osocial, jag vet :) Men det är bara för att skolan har börjat och sådär ;)
Men till veckan kanske jag & Ida ska se den nya Beck-filmen! :D
NEJ MEN VAFAN. Jag glömde dagens nyhet! Jag fick en utskällning xD Jag har säkert nämnt henne i bloggen förut, men detfinns en tant, som åker med samma buss som jag. Och hon väntade på bussen samtidigt som Ida och mig, så gick hon förbi oss, då skulle jag vara trevlig och jag sa ''Hej!'' (Hon har något sjukdom, så hon pratar med allt och alla, och sig själv. :C) Gissa vad jag fick för svar? ''Äh, håll tyst!'' Och då dog jag av skratt, så jag gick bort en bit, sen kom jag tillbaka till Ida och hon berättade att hon hade sagt att vi inte skulle reta henne, och jag hörde att hon, tanten, skrek på oss! Men hörde inte riktigt vad. Sen gick hon till en gubbe och började skälla på oss D': Seriöst, hon skrämmer mig! xD Men, vi har inte retat henne! Jag sa bara hej till henne, och så fick jag världens utskällning. Jag dog av skratt, sen blev jag fan halvrädd xD Ska hon ge sig på mig? Nu hatar hon mig säkert X'D men det var faktiskt ganska kul ändå xD

Jag: Hej!
Monika (som tanten heter): Äh, håll tyst!
Ida: Vafan sa hon? O______o
Jag: *Dö av skratt och gå bort*
Monika: Skälla ut oss*
Ida: Ursäkta!?
Monika: *Skälla ut oss, sen gå iväg*
Jag: *komma tillbaka* Vad sa hon på slutet?
Ida & Jag: *Diskutera vad som nyss hände*
Monika: *Gå till gubbe och skälla ut oss*
Monika & Gubbe: *Glo på oss*


Jag vet, det är synd om henne, men vad hände egentligen!? xD AHAHA. Så.. Hon skrämmer mig för tillfället.


Godmorgon!

Idag är det ju skolfoto i skolan, så nu har jag sminkat mig, fixat håret, kläder och sånt, så vi får hoppas att korten blir bra ;) Nu kommer bussen alldeles snart, så jag har egentligen inte ens tid att blogga x) Men, nu ska jag iaf sticka! Byebye<3

GUUUUUUUUURKA 8DDDD

Nu har jag varit väldigt osocial dom senaste dagarna xD Men det har inte hänt något särskilt! Idag började skolan då, vaknade halv 9 och tvättade håret, sen mätte vi pp Ida som vi hade sagt, och pappa skjutsade in oss till stan, vi fick lov att vänta en timme till vi skulle börja -.- Men aja, vi klarade oss. Det var kul att få träffa alla igen, saknad! Vi slutade 20 i två och började tolv, så det blev en kort dag ;) (a. Men imorgon blir det skolfoto. Då kommer jag få ta kort med klassen 7D. Blöh..
Men nu till något helt annat, kolla vilken kol gurka mamma har fått x'D



Hah, nu ska jag sjunga något, är beroende xD Haha ;)


Kan någon förklara?

Hur man ser hur många besökare man har, jag kommer in på stället där man ser, men jag  förstår mig inte på dom där strecken ;s Så, någon som kan förklara? Skulle vara jätteschysst! :)
Jag är skiiiittrött nu, så nu ska jag tvätta bort sminket, göra situps, sen bara sova! Jag brukar aldrig sova såhär tidigt -.- Men jaojao, bra att sova någon kväll ;D haha! Imorgon ska jag gå upp halv nio och tvätta håret, och göra massa saker, sen ska jag och pappa möta upp ida och skjutsa henne med in till skolan. Undrar hur det kommer bli imorn.. Hursomhelst så överlever jag ;)

GÖH.

Idag var vi som sagt in till glasögonhuset i stan, jag hade ingen förändrad syn alls faktiskt! Och när vi kom hem så fick jag äntligen starta min nya mobil♥ Den är bäst! ;) W715. ja, den är bäst enligt mig iaf ;)
Och imorgon är det skolstart igen -.- klockan 12 börjar vi och sen slutar vi.. Någon gång.  GAAH. Förlåt, men jag orkar inte blogga, ska sticka från datorn nu ;) HÖRS. <3


Förlåt

att jag inte bloggade något igår, men det var en ganska tråkig dag, bil hela dagen, men gick i några affärer, och sen när jag kom hem var jag för trött för datorn. Men på kvällen pratade jag med Ida iaf ;) Och när jag shoppade lite blev det de här:



Dom vita skorna är från DinSko, dom svart-vita skorna är från Rusta och badshortsen från Team Sportia.

Här är även min nya mobil :D Det var röda knappar som jag trodde ;)



Den är köpt på Expert! ;D
Jag kanske lägger in priser m.m. senare, men n måste jag skynda mig iväg för vi ska iväg till optikern om 10 minuter, pappa och jag har årlig synkoll och mamma ska med för pappa kanske ska ha nya glasögon, då vill han ha henne med -.- Haha.
Nu måste jag sluta blogga! Ha det bra sålänge :]


Godnatt♥

Nu ska jag gå och lägga mig, det blir perfekt.. Nu har jag suttit ute på balkongen i den kalla luften i ungefär en timme, det ska bli så skönt att bara gå in och krypa ner under täcket, det måste man väl bara älska? Jag är väldigt trött just nu, och imorgon blir det att gå i lite affärer, sen åker vi hemåt. Och på torsdag börjar skolan igen! Blöh.. Men ganska roligt att få träffa alla igen. Vi börjar 11, eller 12, jag vet inte riktigt! ;s men pappa skjutsar in mig. Då när det är skola kommer det ju tyvärr inte bli bloggande på dagarna, bara på eftermiddagarna. Men det får folket nöja sig med ;) Om det finns folk som läser? Skulle ju inte ska med liite fler kommentarer, men tack alla som läser och kommenterar♥ Och justdet! På onsdag ska jag och pappa till optikern på en vanlig synkoll, får se hur det går ;)
Här är också mobilen som jag vill köpa :'3



Jag har för mig att sifferknapparna var röda, men jag har säkert fel! Haha, men det spelar ingen roll :)
Ha det så bra alla, så blir det mer bloggande imorgon.


Skulle ni vilja göra en sak för mig? Och Kevin.. ;)

Det vore verklige jättejättejättegulligt om ni ville göra en sak?
Kan alla ni som läser det här rösta på Kevin Borg med The Last Words på Labyrint? Det vore übersnällt! Välj 3-7 låtar bara och skriv er mailadress och namn och sen är det bara att ge poäng, vore superschysst♥
Jag tror det är originallåten, det finns ju även i remix, (som jag la ut i förra inlägget) men för att ni ska veta hur originalet går så lägger jag också ut den så ni kan lyssna :)




Pleasepleaseplease
Rösta gärna fler gånger om ni har fler mailadresser, men om ni bara ville rösta en gång skulle det göra mycket! Tack!

Veckans Låt - The last words

Jaha, då ska man försöka börja lägga ut veckans låt då, låtar som jag gillar och som jag tycker är värda att lyssna på. Får se hur det kommer gå!

Denna veckas låt är från min idol, Kevin Borg. Det är remixen på hans senaste singel The Last Words. Den är bättre än originalet enligt mig :)



Rösta på låten på Labyrint! Men, jag tror det är originalet.


..



Jag klagar över saker som gäller mig själv jämt, t.ex. att jag gråter när jag kollar mig i spegeln, att jag har en konstig kropp, att jag har feta lår, att jag tycker jag är så ful och massa annat, även sånt som inte har med utseéndet att göra. Men jaha? Det finns ju för fan folk som har det så mycket värre än mig, jag har klagat på att jag är fet, och det är ingenting emot typ sveriges fetaste. Jag har inte problem med vikt, jag har ingen sjukdom, och jag har ett förjävligt bra liv! Så varför har jag klagat?



Jag skämms för att jag har klagat och sagt att mitt liv suger, jag är så fet och ful, snälla hjälp mig någon. Jag har det så jävla bra egentligen! Det låter kanske konstigt att jag typ sitter och snackar skit om mig själv, men det är så jag tycker. Jag skämms över att jag har klagat och sagt såhär. Jag menar, jag får mat varje dag, jag har en säng att sova i, jag får jättemycket av det jag vill, jag kan äta massa godis och sånt. Tänk alla som inte kan det? Jag ska vara glad och stolt över att jag har det som jag har det, och nu ska jag börja tänka innan jag snackar och klagar. Det borde ni andra som också har det så bra, bara för att man kanske är lite mullig eller så är man inte fet. Bara för att en eller två personer har sagt att man är ful behöver man inte vara det, det är bara en eller två personers åsikt! Resten av världen kanske tycker att man är jättesöt! Så är det bara. Så tänk innan du klagar, det ska jag börja med.


Hos Göran

Nu sitter jag hemma hos min farbror och bloggar, pappa har hjälpt honom med en sak nyss. Vi har varit ute på stan och kollat i affärer och sånt, jag kollade efter en ny mobil, jag har hittat en som jag gillar, kostar ungefär 3,500. Kanske lägger in bild senare! Det är iallafall en Sony Ericsson. Haha, och förut när pappa skulle backa ut från en parkeringsficka så krockade han med en annan bil som kom fram bakom oss x'D Haha, alla vi dog! Nejdå, men det blev ingen skada iaf, på varken bilar eller människor.
Nu ska jag och pappa åka härifrån snart! Så nästa blogg blir från min dator ;)


Rubrik?

Idag väckte mamma mig klockan nio, men jag bad om att få sova i 5 minter till, så fem över nio kom pappa in tillbaka och väckte mig! Haha xD Vi skulle ju in till lasarettet med morfar, sen åkte pappa och jag in till ett köpcenter och kollade efter jackor, men ingen affär hade vinterjackor, dom har inte kommit än. Men jag köpte iallafall gympakläder på Stadium, orkar tyvärr inte ta kort, eller jag orkar ta kort, men inte ta på mig kläderna x'D Men iallafall, sen skulle jag köpa ett par badshorts, men då var mamma och morfar klara så vi var tvugna att hämta dom, så hon i affären la undan shortsen tills imorgon, då jag ska köpa ny bikini också! :'3 Nu kan pappa ringa när som helst för han, jag och min farbror ska ut i affärer igen! :] Men till dess ska jag sjunga med Såfia!


Finns det något gulligare än roliga bilder på söta djur?

Nej, tänkte väl det! Men när folk klär ut sina djur med dräkter och sånt, nej, det är inte rätt! Men dom här djuren är ju för söta!

 













Ännu flera bilder att se, för man kan ju inte få nog av dom, finns här!
På den sidan finns också roliga videor med djur, och här är exempel på en! Den jättekola apan gör armhävningar och bakåtvolter! Gah, det kan inte ens jag, jo, armhävningar kan jag ju, men bakåtvolter xD
Nu ska jag ta och gå och lägga mig, imorgon ska jag upp klockan nio och åka in till sjukhuset med morfar, sen ska jag ut i affärer! (a


Header till Såfia

Nyss gjorde jag en header till Såfias blogg :'3 Hon typ ville det. Så nu tycker jag att ni går in på hennes blogg för det skulle göra henne väry glad 8'D


Vad tycker ni om headern? ;) Var ärliga!♥


Morfar.

Nu är jag hos morfar, har varit här i några timmar nu. Men när vi kom till Västerås åkte jag och pappa in till MediaMarkt, skulle kolla vad det fanns för mobiler, men jag hittade inga. Istället köpte jag två filmer 8D Dark Water & The Last Call tror jag den hette. Sen så har vi ätit smörgåstårta från igår. Och förut var vi ju hos farmor, där fick vi massa goooda mackor! Kärlek till henne♥ Imorgon ska vi typ ut i affärer, jag, pappa & min farbror, jag ska liksom köpa en jacka till vintern.



Den här tycker jag var snygg! Men tror nog inte den finns här i V-ås. Men här hittar ni den.
Koola Anna, ett klädmärke vars namn jag gillar ;) Det är väldigt kolt. Men dom har kläder som jag gillar, och även sånt jag inte gillar. 
T.ex. den här klänningen tycker jag är jättesnygg:



Medan den här är helt klart förjävlig.. YUCK.  (Ta inte illa upp nu om du har en sån här!)



Jovisst, alla märken har kläder som man gillar & inte gillar, men skitsamma! Haha. Ni kan hitta kläder från Koola Anna här.


Bilen!

Sitter just nu i bilenpåväg till Västerås, det är vaarmt ute faktiskt, och imorse regnade det. Har inte så jättelångt kvar att åka bil. Jag hann se på halva 'The Hitcher' som jag fick igår, men man såg inget för solen lyste på skärmen, så jag stängde av, får kolla när vi kommer fram ist! :3 Men det jag såg var superbra iallafall, plus att jag såg en trailer innan filmen började, om du  gillar skräck och äckliga saker tror jag du ska välja 'Black Christmas', jag lägger in trailer senare! Den fillmen tänker jag iallafall se! Nu är batteriet på datorn alldeles snart slut, det är ett under ifall det här inlägget hinner publiceras, men nu måste jag iaf sluta, kanske ska sova lite, så, godnatt♥

Ehe..

Var bara tvungen att lägga in första bilden på mig som 13'åring! 8D


13 ÅR

Då är man tonåring då! Får se hur dom här tonåringsåren blir..  Haha, inte nyfiken faktiskt, det ska ju vara dom värsta åren.. Men vi får väl se! men imorse iallafall, då vaknade jag vid 7, och väntade på att mamma och pappa skulle komma med kola paket! -.^ Och dom kom.. Klockan nio! Haha, men jag fick jättebra saker! Av dom fick jag, läppglans, mascara, Dag-Otto skivan! Den hade nämligen kommit igår, och mamma hade hämtat den utan att jag visste, så då fick jag den idag, och den är förjävligt bra! Och så fick jag 1500 kr, PLUS 600 kronorMediaMarkt!! Ohmygod säger jag bara O.o ♥ Sen så duschade jag och fixade med ballonger, gjorde klart tårtorna! Det gick så bra så!;) Så började det komma folk, och jag fick fina grejer (ni får se vad längre ner) och vi åt smörgåstårta och min tårta! Sen skulle ju Kevin vara med på sommarkrysset, så jag, kusinbarn Filip och min faster Anita började kolla på det, sen ringde vi in massa gånger och trodde att vi inte skulle vinna 8D Men det gjorde vi ju såklart inte. Ehe. Men Kevin var iallafall bäst! 8'D
Det var en jätterolig dag! :) Orkar inte förklara särskilt noga men xD

 

Jag fick: Duschkräm, bodylotion, nsgellack,  läppglans, mascara, sminkväska, film, skiva, ängel, lakan, och massa kort, och pengar! :33





Fick blommor också! :'3
Det var en rulig dag iaf! :]
Imorgon åker vi till morfar också, det var verkligen jättelängesen! Och glömde också att gratta min döda mormor på födelsedagen, igår 15'e augusti, och också hennes döda bror. Samma dag som jag! :] Grattis iallafall<3 Nu ska jag alldeles snart sova, somnar snart framför datorn! Godnatt!

GRATTIS TILL MIG!

Omg! Idag är min stora dag 8DDD Jag öppnade nyss Melindas paket, det var en sminväska, jättebra! TACK! Plus, att hon gjorde en bild på mig för ett tag sen, och jag har tjatat jättejättelänge nu på att få veta vad sidan hette, men hon vägrade att avslöja, så i sminkväskan låg en lapp, där stog adressen! Haha, hur länge har du funderat på det egentligen? x'D Tack så mkt!♥

Videor!

Hejsansvejsan! Hanna åkte hem för några timmar sen, men hennes mamma fick inte igång sin bil, så vi andra fick hålla på och butta fram den x'D Men det gick tillslut!
Är bara tvungen att lägga upp den här, det är en hälsning till mina närmaste vänner♥



Sen vill jag lägga upp en till på min Idol, ;) Inte Kevin, nej när Jojje sjunger i Doobidoo, jag vet, han kanske inte ska sjunga på heltid, men jag gillar något med hans röst! :D Det är en speciell röst.. ;) Och han är duktig på gittar ;o Gillar speciellt i början ;)



Och Erik Hassle, jag har typ bara hört Hurtful, men han är förjävligt bra!


 

Och en sista, som Såfia och Amanda sjunger, är det inte sååå fint?♥




Gah, älskar dom här videorna, fast inte den första x'p
Öhm.. Jag har liksom spelat in när jag sjunger och skickat till Såfa, det låter ju.. Bra.. *host* Jag fattar inte hur jag kan låta mig själv göra det! Äkta självmord! D':
Gööh, imorgon fyller jag åår! Så nu ska jag fortsätta blåsa ballonger, man växer aldrig ifrån ballongerna ;) Kolla mitt fina ballongkonstverk, HAHA, min humor :D


HANNA 8'D<3

Äntligen kom hon! Men det tog tid x'D Nu glodda hon på mig med en sur blick... Ehe.. Vi har ju typinte gjort så mycket, xp jag har fått paket av henne : D ♥ Det var ett nagellack och typ bodylotion! :D Det luktade jättesäxigt! ;) Och så fick jag en Kevin Borg bild! :) <3 Tackartackar Hanna! Hon har bestämt saker hela dagen, det är väry kolt. Men nu bestämmer jag att vi ska se på Jäkelskaps-trilogin sen! Iofs bestämmde hon det förut, men skit i det, men nu ska vi iaf kolla på det! Så ha det bra skitungar, inget mer bloggande ikväll trorjagnog! JOO, säger Hannaz! Haha, man får väl lita på henne ;)
PussOchKram♥



söötaste.<3

Reklamfilm för HSM!

Kollade nyss på Kevin Borgs blogg, och dom har gjort en reklam för High School Musical! 8'D Ska bli jätteroligt att se på tv'n :] Den är säkert jättebra ;)

  



Hanna kom aldrig förut, men hon berättade att hennes mamma var tvungen att göra en sak först, så nu tror jag att hon kommer snart iallafall, så jag ska ta och sticka ut alldeles strax och vänta igen :3 Får se om hon kommer den här gången! ;) haha.

Skvallertidningar!

Nu ska jag taoch skicka in bilder, den på mig, Melinda och Jojje, och den på mig och Per Andersson, dom ska jag skicka in till skvallertidningarna Se&Hör, Hänt Extra, och senska jag skicka in till KP också! :3 Men nehej, bryt där! Hanna sms'ade alldeles nyss att hon snart kommer, så jag får skicka in bilderna någon annan dag xD Haha, men bättre att Hanna kommer!♥ Så nu ska jag ta och gå ut, ska ta med mig mina älskade såpbubblor och vänta på henne :D
Ha det bra, kanske lägger in bilder senare! Pusshej



Fint frimärke, ellerhur? (a''

Två Bröder Emellan.

Det kollar jag på just nu! :] Det är ju skitbra ;D Har det inspelat! Här är ett klipp där Lufsen (Jojje) träffar en färgad, försök att inte skratta alls under hela klippet ;)



Nu ska jag fortsätta kolla♥

Morning!

Nu vaknade jag alldeles nyss, ställde egentligen klockan på kvart över 10, men ehe.. Så gick det med det! Jag gick till köket och mamma hade skrivit en lapp, hon är i Filipstad och handlar. Hoppas hon köper födesedagspresent till mig! 8D MOAHAHHA, det hoppas jag alltid xD. Hon ska iallafall köpa en ny ram till 3D-bilden, för annars går det inte att få upp den på väggen D': Och jag hoppas Hanna inte kommer alltför tidigt, för jag vill hinna klart med allt, med min nya vägg alltså, få upp alla bilder och fixa så som jag vill ha dom. Jag fick även ett gratulationskort idag också, från Göta. Henne har jag inte träffat på.. 8 år kanske! Och hon håller koll på min födelsedag! ;'o omg, snacka om att man blir glad♥ Herregud.. Igårkväll gjorde jag, Manda och Såfia situps, vi hade en tävling, vem som kunde göra mest. Först ville bara jag och Manda, hon kom till 100 och jag till 130, då skulle såklart Såfia slå mitt rekord! 140 för henne! Så idag eller imorgon ska jag slå hennes rekord :333 undrar hur det kommer gå. Ni får heja på mig! 8'D
Nu ser jag hur löven ramlar ner för träden utanför, det börjar verkligen bli höst.. Usch! Jag vill ha sommar-värme!♥ 
Jag har också kommit på hur jävla mycket Hello Kitty saker det finns! Herregud säger jag bara.. Det är verkligen populärt! Mobiler, paraplyn, väskor, datorer,

 

Källa!






Källa!


Så om ni är intresserade av Hello Kitty-saker, eller kanske bara vill titta på vad som finns så kan ni bara trycka på 'Källa'.
Nu ska jag gå och fixa mig och äta något litet, äter inte särskilt mycket på morgnarna. Ha det så fint allihopa!♥



 


Ny design!

Ja, inte mycket nytt, det är väl textstil och headern som är nytt, och nu har JAG gjort det SJÄLV. Ehehe, bli inte sårad nu Manda för att jag tog bort din header, men jag ville ha något nytt! Jag kanske använder din igen?-.^ Jag vet att min header inte är den bästa, men hallå!? Det är den första jag någonsin har gjort! Och jag vet också att jag ser förjävlig ut på bilden med Jojje, men man kan väl inte låta bli att lägga upp den? (a'
FAN, jag  glömde Ivan Boring förut x'D Så smart som jag är! Men skit i det, det kan jag ta imorgon innan Hanna kommer! Nu ska jag iaf sova, sov så gott alla idioter♥

Hanna imorgon! 8D<3

Yesyes, Hanna svarade äntligen på mitt sms (a'. Så liksom vi ska på äventyr i byn och vara kola som vi alltid är :D Och jag måste visa mina kola bilder -.^ eftersom jag har så askola bilder på min dator. HAHA, sist hon var här typ, eller. Det var nån gång, så fick jag borsta henneshår i typ 4579649397373994858430 timmar, medan vi såg på alla mina Kevinbilder. Det tog tid. Men vi ska iaf vara kola! Det var ju SÅ längesen jag träffade min Hanna, har saknat dig så min älskling D8 Men imorgon får jag äntligen träffa diiig♥
Igår när jag la ut bilder på kläderna jag köpte i Ullared så glömde jag en viktig sak! MITT NATTLINNE SOM DET STÅR ''I love bananas'' på!♥ Det är för snyggt!♥♥♥





Assnyggt fan!
Nähe, det blev senare igår än vad jag tänkte, men inatt blir det nog inte så sent, har förjävlig huvudvärk just nu!
Btw, nu har jag inte lagt in någon 'Veckans fråga'' på länge, så jag tar bortden kategorin, jagska nog istället börja lägga in ''Veckans låt'', får se hur det gårmed den saken ;) Nu ska jag lyssna lite Ivan Boring! 8'D beroende!♥ men nu måste jag verkligen börja lyssna, eftersom jag alltid snackar med någon annan när jag lyssnar på honom O.o men nu ska jag lyssna på honom! (a Och en sak till,mitt mellanslag funkar inte som det ska just nu, så om det ser konstigt ut i blogginlägget så är det pga det! -.-

Lite bilder :)

Det blev bara finare och finare väder idag, så jag gick ut för att ta lite kort att lägga ut på bloggen. Vad tycker folket? ;)

 





Den sista bilden tycker jag ser ganska cool ut, med molnen. ;p
Nu försöker jag få tag på Hanna, eftersom vi kanske ska va imorgon, men det kan ju inte bli något om vi inte får tag i varandra! Men det löser sig nog ;) Förut pratade jag också med Manda & Såfia i telefon, dom har ju träffats nu : D Grattis :) Jätteroligt! Nu är jag inställd på oktober, då jag ska träffa Manda och gå på musikal med henne. :3 <3 Det var typ ååååår sen jag pratade med Manda ;o men nu har jag! :D Nu måste jag fråga än en gång, någon som vet hur man kan ladda ner alla Ivan Boring? GAH, jag är desperat!! Och så har jag bestämt mig för att lära mig hur man fixar en header, inte för att min header som jag har nu (som Manda har gjort) är ful eller så, den är jättesöt! Men, jag vill kunna göra egen, och all design och såntdär:) Får se hur det kommer gåå.. Nähej, nu måste jag duscha! Ni får har det så bra till nästa gång ;) Pussochhej!

Ivan Boring 8'D

Nu har jag äntligen skrivfit ut en bild! Jag fastnade framför datorn, herregud vilken datanörd jag är O.o Jag skrev bara ut en bild, det räcker :) Jag tog den på Jojje, Melinda och mig, tänkte skriva ut den på mig och Per också, men det räcker med idolen ;'D Idag fick jag också ett födelsedagskort, det låg 600 kronor i det ;'o från farmor & anders och min farbror! Gööööh<3 Nu ska jag snart äta :'D Just nu lyssnar man på Ivan Boring, men det hörs typ inte för jag pratar med pappa x'p. Men nu måste jag ätaa! Puss&Hej!

Jag skrev aldrig ut bilderna

Nepp! Bara för att jag är såå smart att jag glömde att skicka över en bild till den andra datorn, och när jag skulle göra det fastnade jag i Robinsonspelet på Blip.se, jag har faktiskt vunnit en gång idag STOLLLTTT! 8'D Haha, ni borde spela, det är askul!


Hallojj Ballong 8'D

Nu sitter jag vid den ststionära datorn, jag ska nämligen skriva ut några bilder och sätta upp på min vägg som jag ska ta kort på sen ;) Just nu är min granne här och en liten kille, Robin ;p dom sitter och fikar ^_^ idag hade jag ställt klockan på typ kvart över 10, så då vaknade jag. Men Ida sms'ade mig förut och berättade att hon är magsjuk D': usch, krya på dajj<3
Nämen nu måste jag sluta, hörs sen!

xoxo

Godnatt!

Måste fråga om det är någon som vet hur man kan ladda ner/köpa Ivan Boring (spelades av Jojje Jönsson), som gick på 80-talet? Skulle så gärna vilja ha och inte bara lyssna på youtube. Så någon som vet? Snälla svara! <3
Nu ska jag lägga mig faktiskt, och nu är det 4 dagar kvar tills jag blir tååånåring! ;) Ha det bra alla! Pusshej!

3D-BILDEEEEN!

ÄNTLIGEN säger jag bara! 3D-bilden som jag vann på Allsångssidan, jag trodde den skulle komma i fredags, men jag kunde inte se om den hade kommit då eftersom jag inte var hemma. Så igår när jag kom hem kollade jag, men den hade inte kommit D: Och ikväll när jag kollade på film så kom min kusin (som jag bor granne med) och höll i KEVINBILDEN! Omg! Hon hade tagit hand om den så den inte skulle bli blöt när det regnade, gissa om jag älskar henne (a<3 Oh den är supermegaasjättedunderkooool!


Ursäkta den dåliga kvalitén, men bilden är tagen med min superdåliga mobilkamera, men ni ser iaf att den är jättekol! ;)
Ännu bättre än jag föreställde mig 8D Den är ca 35 cm lång och ca 30 cm bred, kom hem till mig och kolla på den! ;'o Det sitter nu på min ''idol-vägg''! Nu längre har jag ingen Kevin-vägg, jag vet, det låter konstigt är jag säger så. Men det är sant, nu har jag en idol-vägg istället, eftersom jag hade för många bilder på Kevin, och så har jag ju en till idol som också måste finnas med i mitt rum! JOJJE JÖNSSON. Jag kan ta kort imorgon med kameran, men inte nu, för jag är inte heelt klar med det, det sista fixar jag imorgon :) Det blir bäst ;D Så nu har jag inte alls lika många bilder på Kev, men fortfarande så att det syns att jag är ett STORT Kevinfan! Det är det jag vill visa^^ Nog tjatat om det. Jag, mamma och pappa såg ju på Vi hade iallfall tur med vädret - igen, jag tyckte inte den var speciellt bra. Inte särskilt rolig eller så, jag har ju inte sett ettan, men jag skulle gissa på att den är bättre. Imorgon kanske vi ser på den andra filmen vi köpte i Ullared, Patrik 1,5, är det nån som har sett den? Är den bra? ;p
Nu har jag bestämt mig för att lägga mig tidigare, och idag är jag trött så jag sitter nog inte uppe särskilt länge.
Men jag måste bara få lägga ut en video som jag har blivit heeelt beroende av! Och, som ni kanske kan gissa, är det med Jojje Jönssons karaktär Dag-Otto Flink. Han är för härlig den killen ;D



Hahahha, det är ju bäst!
00.19, ''Hallå puddingen ;)'' aaaw! Tänk och vara den han sa det till x'D <3
Och..
2.12, ''TOUP? Det ligge la fadan (?) inte i Falkenbe'g.'' HAHA, älska honom!

Helgen blev så mycket bättre än vad jag någonsin hade hoppats på♥

Nu ska jag äntligen blogga om min helg. Så här kommer det, läs & Se på bilder, för nu kör vi ;)

Fredag: Vi åkte hemifrån ca 7 på morgonen. Hade 10 timmar framför oss. Vi stannade några gånger, men jag fikade inte när mamma och pappa gjorde det. Usch, illamåeende xD Det var lång bilresa, men när det var ungefär en mil kvar till Melinda fattade jag att det verkligen hände! Så då mådde jag ännu mera illa och usch! Men när jag väl såg henne släppte det, det var så himla roligt att träffa henne igen! Hade saknat henne så!<3 Men vi gick iaf in till henne och jag fick en liten rundtur, sen fick vi god kycklingsallad. :D Jag fick en jättefin present också :') En ljus.. Något, vet inte riktigt vad jag ska kalla det, men den var superfin iaf. Och jag gav henne min present, en Johan Palm affisch var det, som jag hade skrivit Johan Palm på och grejs! Så nu vet ni det. ;D Men vi drog iväg sen när vi var klara, och vi hade som vanligt kul i bilen på vägen till Ullared! När vi kom fram skulle vi sova i husvagn första natten, och det var skitvarmt! Man höll på och dö när man kom in i husvagnen! Men det blev bra när man hade öppnat alla fönster! Pappa jag och Melinda åkte buss till Gekås och handlade lite där, jag köpte värdelöstnagellack! Det var icke bra.. Vi fick också en utskällning av mamma mitt i natten för att vi var för högljudda ehe.. Jaja, men dagen var kol iaf! 8D<3 Btw, vi åt leskiga kräftor!

Lördag: Vi flyttade till en vanlig stuga då, ingen husvagn! Det var skönt eftersom det inte fanns någon toalett och dusch i husvagnen, men i stugan fanns det mesta ;p Vi stack till Gekås också, jag minns faktiskt inte riktigt vad jag köpte den dagen.. Jo, jag köpte nytt blått nagellack! Mycket bättre än det andra -.- Så köpte jag en snygg tröja, en t-shirt m.m. Det kommer bilder så ni får se, nån gång ;) Även den här kvällen åt vi räkor och kräftor, och så spelade vi kort, det gick hyfsat bra! Och jag och Melinda var och spelade minigolf, ska vi inte visa lappen tycker du? (; Senare på kvällen gick vi till en askol lekplats!;'o den var ju jätterolig, faktiskt, ja! haha, skönt att få vara liten unge i nattlinne igen x'D

Söndag: Idag var typ den bästaste dagen! Först åkte vi in till Gekås plus några mer affärer utanför, jag köpte shorts och såpbubblor 8'D Vi åt på något äckligt ställe, med äcklig juice xD Nehej! Det var på lördagen vi drack den äckliga juicen, tror jag..xD iaf, vi åt. Sen åkte vi in till FALKENBERG! Till Vallarna och skulle se på Virus i Bataljonen, och vi var där i bra tid. Det fanns ett souvenitbord med massa saker, och jag köpte en jättekol Dag-Otto T-shirt, som jag bytte om till innan teatern började. Det var jätteroligt och jättebra! Vi satt ganska långt bak men man ser ju bra överallt ;o Jag tog också massa kort, jag lägger inte in alla men några iallafall ;) Efter teatern ville jag stanna kvar ett tag, bara för att se vad som hände, men det ville inte mamma och pappa, så dom gick till bilen medan jag och Melinda stannade. Vi såg hur folk började gå fram till scenen och vänta på att skådespelarna skulle komma ut och signera. HAH. Så vi två gick och skämtade om det ''HAHA, dom tror verkligen att dom ska komma ut och ge autorafer HAHAHAH'' och typ dog. Sen satte vi oss nere vid sjön. Efter ett tag ville jag gå upp och se om det var mycket folk kvar, då märkte jag att dom verkligen satt där och gav autografer, och jag bah skrek till Melinda ''FAAAN, dom är där ;o'' och hon försökte få mig att bara ta kort med dom, men jag ville ha autografer också. Så vi sprang hela vägen till mamma och pappa och hämtade papper och penna x'D Sen sprang vi tillbaks, pappa kom också då, utan att vi visste om det! Men vi fick autografer av Siw Carlsson, Charlott Strandberg och Parlamentet-Per! :) MEN, då var det ju Jojje, men han hade redan gått. Då upptäckte vi pappa, och han gick och sa till Jojje att han skulle komma ut för två tjejer ville ha autografer x'''D Haha omg, jag älskar min pappa! Så han kom ut, och vi var sist där, det var bara städare kvar. Men iaf så sa han något om armhålor.. Jag hörde inte riktigt men x'D haha, och så frågade han om vi hade haft kul och grejs. 8D så, nu har jag en till idol, seriöst. :D <3 Så vi fick autografer av honom och ett kort blev det också. GAH. Jag älskar igår!


Måndag: Idag var det dags att åka :C Det var inte kul att säga hejdå.. Och vi höll på att gömma våra maskotar! Men vi kom ihåg dom som tur var! (; Jag längtar redan till nästa gång..

Jag hoppas verkligen att Jojje är med nästa år i Fakenberg, han är ju liksom den bästa! Om inte han är med vill inte jag åka dit D: Jomen jag vet, nu låter jag astaskig mot dom andra, men jag tycker dom andra är jääääääättebra också, men Jojje är allra bäst, idolen wtf! ♥ Då kanske det finns en möjlighet att göra samma sak nästa år också? Åka och hämta Melinda, till Ullared och Falkenberg, nu vet vi ju iaf att det är signering ;) Och så kanske hon följer med till Åland nästa år 8D Absolut inget bestämt men om allting går som vi vill så blir det så! =D Men OOOOOOOM det nu skulle bli något med Ullared m.m. nästa år, då måste vi bestämma tidigare så vi får platser längre fram, man ser ju jättebra överallt men det är ju roligare att sitta långt fram, så man kan känna svettukten.. Haha x)
Det här var iallafall en helt underbar helg som måste göras om! När det än blir, så ska det hända igen. Jag är helt galet glad för att ni finns, alla. Mamma & Pappa, Melinda! Jojje Jönsson och resten av skådespelarna, alla är ju för sköna♥ Om ni inte åker dit någon gång och ser live missar ni verkligen något, det är något helt annat att se live.
Jag vet förresten vad jag önskar mig i födelsedagspresent! Dag-Ottos CD, det finns en sån där man kan köpa. Jag ska visa sidan för mamma och pappa imorn. (: För nu är det inte långt kvar, på lördag! 8D
Jaja, jag vill iaf att ni ska veta att jag älskar er alla, och Melinda, du är en så himla go tjej att du är bara bäst! Jag kommer aldrig aldrig glömma dom här dagarna tillsammans med dig, och nästa gång ska vi ha en skylt med oss till teatern, JOJJE, JOJJE, JOJJE! Älskar dig Melinda, det vet du syster. ♥


Här kommer det bilder på vad jag har köpt, kort från Falkenberg m.m! ^^

Jag tog bara kort på kläderna jag köpte, men annars köpte jag lite smink och såntdär, det tar jag inga kort på xp Det blev mindre kläder än jag trodde, det känns som jag har köpt jättemycket fast jag inte har det ;o Leskigt.

Jag köpte:

Pumashorts, en vit tröja från Everlast, två olika t-shirtar och så en t-shirt på Dag-Otto i Falkenberg. Och ett par mörkblåa shorts. Nicenice ;D



 






Det var kläderna, nu är det väl förfan dags för Falkenberg? (a' 


Jojje Jönsson och Charlott Strandberg.

 
JojjeJönsson<3




Claes Månsson, Kent Vickell, Thomas Hedengran & Siw Carlsson.



Jojje Jönsson, Claes Månsson & Pär Nymark.



Thomas Hedengran & Mikael Riesebeck.



Claes Månsson.



Jojje Jönsson och Claes Månsson.



Jojje Jönsson♥



Alla skådespelare! ;)



Per Andersson och jag, han var med och skrev manuset ;)



Per Andersson & Jojje Jönsson.


Mikael Riesebeck & Per Andersson.


Siw Carlsson signerar.



Jag och Jojje Jönsson♥ Melinda är egentligen med på kortet också.


Nej, nu får det räcka med bilder, det duger va? ;) Kommentera gärna vad ni tycker om bilderna och texten om ni orkade läsa allt x'p Nu ska jag gå och kolla på ''Vi hade iallafall tur med vädret - IGEN'' som är köpt i Ullared. Så, nu är mitt helg-bloggande klart, så nu behöver jag inte fixa mer med det ;) Ha det bra alla!

Ja, ni ser rätt

Jag bloggar än en gång! Men, jag har faktiskt lyckats börja med min vägg ^_^ Men jag tänkte berätta att jag har köpt en speciell skiva. DAG-OTTO-skivan! Han har ju liksom gjort en skiva (a' men jag fick reda på att man kunde köpra den i Souvenirshopen i Falkenberg när vi kom hem! Lite sent ute, huh? MEN igår hittade jag en sida där man kunde köpa den, så nu är den beställd och jag längtar till den kommer -.^
Är ni också intresserade av att köpa CD'n? Då går det bra att köpa den här för 125 kronor!



Nu ska jag fortsätta, pusshej!♥


Ehe..

Jag kom inte iväg när jag skulle börja fixa med mina affischer, istället fastnade jag i Fokis blogg. Den är verkligen jättebra gjord. Inte konstigt att den har så många läsare! Nämen nu ska jag gå! Hejdå♥

Förlåt

att jag är så seg att blogga om min fina helg, men ni får tyvärr vänta ännu lite längre, jag är klar med själva blogginlägget, men jag ska lägga till bilder också. Och jag ska ta kort på mina kläder och sånt som jag köpte. Så, jag tror jag kommer blogga om det lite senare under kvällen, för just nu har jag inte tid att ta bilder, jag har egentligen inte tid att blogga heller men jag var bara tvungen! Jag håller på att städa mitt rum, måste ju vara fint till på lördag! ;o Och så göra jag om min ''Kevin-vägg'' (eller SKA börja nu) igen, för jag vill inte ha så himla många bilder som jag har! Det ser för stökigt ut enligt mig. Plus att jag ska ha upp bilder på Jojje Jönsson nu också, så jag får lov att ta bort några Kevin bilder, inte många, men några!! Det kommer säkert bli bra (: Får man hoppas.. Nehej, nu måste jag gå och göra det! Sen blir det och ta kort till bloggen, för er skull! Be happy! Gaha, nejda men det går nog bra:) HEJDÅ ALLA.


Orkar inte blogga nu!

Hej! Förlåt, men ni får läsa om mina fantastiska dagar imorgon istället, men nu måste jag sova, jag har inte märkt hur tiden bara har runnit ut! Så godnatt på er allihopa!♥

GAAAAAH!

Omfg, jag är glaaaad! Jag ska börja skriva ett blogginlägg om hela helgen nu! Den var så himla.. OH. Jag kan säga att jag kom hem vid ungefär.. 8 kanske? Jag kommer inte riktigt ihåg. Men jag måste få säga.. Jojje Jönsson! 8'D

Hejdå!

Nu gör jag mig redo för en 10timmars resa. Det kommer bli süper! ;) Ha det bra alla! Sms'a om du har mitt nummer : )

KRAAAAAAAM

Klar!

Äntligen klar med Melindas grej! Jag tänkte först lägga ut en bild på det, men det kanske inte är så smart, vem vet? Hon kanske går in på min blogg idag eller imorgon? Men, imorgon..♥ Tur att vi äntligen har ACC i bilen, annars hade jag dött av värmeslag. Jag menar, 10 timmar utan ACC? *död*. Men som tur är kommer jag att överleva C:
Jag måste gå upp klockan 5 imorgon, för jag ska duscha och såntdär. Vi måste åka senast 7, då är vi framme hon Melinda runt 2! Det är för sent enligt mig, jag ville ju åka typ 4-5 egentligen.. Men det hade jag aldrig fått! Nu ikväll ska jag måla naglarna, det är ett måste. Det blir blå färg tror jag♥ Jag typ gillar blå. Och vit♥ Och jag gillar det här hjärtat mycket också♥ Jaja, sen när jag är färdig med naglarna måste jag sova, så jag överhuvudtaget orkar röra mig imorgon. HAHA, en fluga krockade nyss med dataskärmen x'D Det såg ganska ruligt ut.. Jomenjagvet, jag har sämsta humorn!
Jaja, det kommer ett till blogginlägg imorgon innan avfärden. Kan inte mobilblogga eftersom jag inte har några pengar, men gratis sms :3 Jag tror jag går upp lite tidigare än 5 imorgon, dels för att hinna blogga och dels för att det finns saker att göra imorgon innan vi åker. Ska bli så jävla kul!♥ Men, jag har ju inte fattat att det är sant än, jag har väldigt svårt för att förstå att såna här saker händer, på riktigt!




Ni får ha det så bra alla, godnatt♥ /även om jag inte ska sova än men.. skitsamma 8D


Fotografera mera!

Hej alla! Idag kom pappa hem efter jobbet vid halv 2 tiden ungefär. Han hämtade upp mig & mamma och vi åkte till Kristinehamn. Vi skulle hämta vår nya bil ;) Det är ju mamma som köpte ny, men både hon och pappa kommer ha användning för den. Vi ska ju köra i den imorgon, som jag redan har sagt, jag vet, men det enda jag vill prata om är ''imorgon''! Jaja. Bilen är en ljusblå Volvo V50. Kolla bilden själva! 8D


Så? Vad tycker ni?;)
Vi åt också på en resturang idag med, det var godare än resturangen igår iaf, blösh!
När vi kom hem, vid 5, tog jag fram kameran och började fotografera lite saker! Utomhus, i naturen. Lägger upp bilderna som jag tog här på bloggen. Måste ju visa mina ''mästerverk'' x'p. 










Så, vad tycker ni om bilderna? Borde jag bli fotograf? xD Haha. Jag ska börja lägga upp mera bilder som jag tar själv i bloggen, ni vill ju inte bara läsa hur mitt liv är, ellerhur? Ni ska allt få se hur jag har det också :)
Det tog tid att ladda upp bilderna, mitt snabba internet funkar ju inte! Så hilma irriterande när det bara slutar att fungera -.- Nu måste jag verkligen göra klart den där grejen åt Melinda! Hehe, fast det finns inte så mycket kvar att göra som tur är :) 

Ha det fint alla, imorn sticker jag 8D 

Bilder..

Hejhej! Tänkte lägga in lite bilder och skriva någon rad till bilderna. Det handlar om 1-4 augusti :') För er som inte förstår så handlar det om mina dagar med Såfia.♥




Vi var ute på äventyr, och Såfia hittade en pojkvän -.^



Vi tog lite bilder i mina speglar ;D



Den här bilden äger ju ut allt! :D



Den här är också jävligt kol! :D



Vi typ gillar den här bilden 8'D ♥



Den här är också kol, båda ser helt puckade ut! 8DDDDDDD



Vi var ju liksom på bio, det här är innan den börjar på Filipstads bio-golv!

 

Vi målade naglarna på varandra, det ser ju så smexigt ut -.^


Nu orkar jag liksom inte lägga upp fler bilder. Jag är för lat, jag är glad över att jag ens orkade lägga ut dom här bilderna!
Idag fick jag ett mail från Shire (han som har webb-allsången efter Allsång på Skansen) att jag hade vunnit 3D-bilden av Kevin Borg, alltså hade jag skickat min adress till fel mailadress när jag skickade förra gången! Men det var något konstigt, och Marielle (en till som vann 3D-bild) hade gjort samma sak och fått samma mail. Men nu är det löst så nu ska jag få min bild♥ Fick även ett väldigt intressant mail från Ola Lindholm! HAHA. När Såfia var här skickade (eller, hon tryckte på Skicka-knappen när jag hade skrivit) jag ett mail till honom, på skämt. Snodde hans mail på kpwebben, haha, ni måste läsa!

HEJ ÄLSKLING! Fan vad jag älskar dig! Du är typ hetast i världen, du måste besvara min kärlek annars tar jag typ självmord eller något. Jag har älskat dig ända sedan första säsongen av Wild kids<33333333333333333333333333
Svara på mailet annars kommer jag dissa kpw!!!!!!!!!!!!!!!

(Jag menar ingenting allvarligt med det jag skrev, det vara bara på skoj)

Och svaret:

Hej.

Det var ett fint mail att få. Stor kram!


HAHA, väry intressant, ellerhur? Bara för att jag har sämst humor och tycker det där är superkul..
Annars idag har jag varit med mamma och pappa till Kristinehamn och vi har köpt en ny bil! Mamma skulle ha ny, det blev en volvo. Så den ska vi åka och hämta imorgon, så vi kan åka i den till Småland och Ullared och grejs, och jag fick min flaskhållare GRATIS! Hehe, jag hade liksom fått för mig att jag var tvungen att ha en speciell flaskhållare, när vi kollade på bilar för ett tag sedan, och den flaskhållaren fanns där, och den fick vi gratis :') Så om ni ska köpa bil, åk till Kristinehamn och prata med Henrik Forsberg! BTW, IMORGON TRÄFFAR JAG MELINDA! GAH! Jag tror jag dör, seriöst! Och har inte fattat det än ;') <3 MEN, det betyder att jag inte kommer kunna blogga från Fredag till måndag/tisdag. Jo, jag kommer antagligen blogga på fredagen innan vi åker. Vet inte hur det blir med bloggandet på måndagen då jag kommer hem. Speciellt dåligt känns det med Kevin-bloggen eftersom jag inte bloggade på 4 dagar, och nu kommer det hända samma sak igen,
för jag vill inte ha med datorn dit, vet ju inte riktigt hur det är med säkerheten i stugorna och sådär, det känns som om jag kommer tappa läsare. Och så har jag ingen aning vad som händer runt Kevin! D: Men nu får jag tänka såhär, WHAT THE HELL, jag får tillbringa tre underbara dagar tillsammans med en faktastisk kompis, have the time of my life, och jag menar, jag klarade mig i två veckor utan Kevin-info, jag klarar mig i tre dagar! Det är lugnt ;) Jag får leva på hans musik istället :') När vi ändå pratar om Kevin så finns det en tävling på Youtube, ärligt talat vet jag inte riktigt vad som händer när man vinner men skitsamma! Kevin är med i  tävlingen så då kan väl ni sötnosar gå in och rösta på Kevin? Vore jättesnällt!
Jag funderar på om jag ska rensa mina kontakter på msn. Och bara ha dom jag känner och chattar med. Jag ska göra det nån dag, jag undrar om jag ska göra det nu eller om jag ska sova. I vilket fall som helst ska jag sova snart.
Imorgon blir det bara att packa och fixa. Plus att jag måste göra klart en sak till Melinda, det är inget stort precis men det är något.. Så nu har du något mer att se fram emot Melle! :3
Jag har en känsla av att det blev ett ganska långt inlägg.. Ehe.. Jao, ingen orkar väl läsa, som jag brukar säga x'D Men den här gången tror jag seriöst att ingen orkade! Grattis till dig ifall du på något sätt läste vartenda ord.

HEJ.

För sista gången på ett tag är det såfa. Idag ska såfa hem, that's säääd! D: Och typ. Igår orkade vi inte blogga. Vi slappade mest hela dagen, tror jag. Också kollade vi ju lopphål bigboobs förbannelse. Och när vi skulle se på bratz somnade vi nästan direkt. :C Den var så dålig. :333 Umpf.. ja.. Vi knarkar fortfarande kevin. Det är vårt största intresse. Och typ. Imorse gick vi upp strax innan ett, sanna typ såg drogad ut när jag väckte henne. :333 Droger gillar vi. Och... Ehe. Idag var vi i filipstad och typ raggade barbiedockor. Och typ, när vi var inne i en affär ramlade massa smink från en hylla ned, utan att det var någon där. :3 Askolt, jag och sanna bara "Tänk om vi hade stått där, vad pinsamt!! :C" Jag typ sjöng om pedofiler en gång, men då försvann sanna, och jag hittar inte i filipstad så jag var tvungen att sluta sjunga. :CCCC Umpf. Om några timmar är vi nog påväg i sannas bil mot.. Eh... Mitten mellan Tölle o Långbansände, tyyyp. Det kommer somsagt bli tårdrypande farväl, även fast vi är retards. Jag ska glömma hela min väska så att vi träffas snart igen *STOLT*. Vi är så kola. Och liksom. Eheh. Nu sitter sanna och knarkar kevin. Schnoppe Åsnan Snana Ekflumm. Äg. Och eh, ja. Ni kan väl kolla våra fina videos som vi lagt ut på yt? 8DD


 





Ja, de äger. De två första dissade typ alla kpwebbare. Fast de var de som ägde hårdast. Och Den sista dissades också, men inte lika mycket. :3 Bara för att vi äger på att dansa. Umpf, jaaa... Vad finns det mer att skriva? Sanna, jag älskar dig. :D Detta är några av de dagarna jag alltid kommer minnas med glädje. :'DD

Pysshej
/Såfa

Såfa igen.

Idag har vi typ lajk. Gjort massor. :33 Jag vaknade typ halv  tolv och satt i en kvart och grubblade på hur jag skulle väcka sanna. Jag bestämde mig för att köra kuddkrig, och lajk kastade en hjärtformad kudde på henne. Sen låg vi typ och mumlade yrvaket i en kvart och gick sen upp för frukost. Sen satte vi oss vid datorn, och när vi var klara där gav vi oss ut på upptäcktsfärd längs sannas grusväg. Vi försökte skjutsa, det gick väldigt bra. Sanna hoppade av i farten för hon tyckte jag bromsade för lite. Eheh. Vi tog typ leskiga kort och spelade typ in musikvideo, men det slutade med att jag försökte bevisa att det fanns kycklingar i djungeln. EHHE. Jag är så otroligt normal. Vi har knarkat kevin. Sen åt vi typ hamburgare och sen åkte vi in till filipstad. Där skämde jag typ ut sanna genom att sjunga "pedofiler är vi allihopa allihopa allihopa". 8333 Och vi sprang typ in och ut på copp extra flera gånger. i kollade efter porrtidningar men hittade bara en leskig film som hette "Spermaharen". Ja, jag har kort som bevis! 8DDD Eheh. Och sen sjöng jag typ en leskig låt, och då typ glodde en gubbe med rullator på mig och jag typ klistra på ett leende och bara "HEJ!! :DDD" Han *nicka leskigt* sen gick vi till statoil. De är leskigt dyra. Och sannas skola är typ värsta kol. Sen när vi skulle in på bion var det typ en gubbe som höll upp dörren och sa typ "DAMERNA FÖRST!" och vi bara "ehehe, okej" sen kom det en dörr till, han "DAMERNA FÖRST HÄR MED!" och vi "EHEHEH". Sen typ innan bion började var det typ några leskiga killar. Jag har beundrare i filipstad. 8DD De typ lajk "Öhö...öhööö....*försöka få kontakt med såfa*" Sanna "Jag tror de vill dig något?" jag "ehehe, *göra leskig msnsexigsak*" *kolla åt deras håll* De "Har du typ någon syster/bror?" jag "ja. *försöka hålla tillbaka skrattattack*" de "Ööh... Vad heter den?" Jag "Björn *få skrattattack och vända mig mot sanna och dö av skratt*" De "vad saa hooon?" *såfa dö av skratt* Sen typ filmen börja. Det var sommaren med Göran. Den typ var lajk bra. 8DD Vi dog av skrattattacker flera gånger. Peter magnusson leskig. AnneAl *försöka hindra skrattanfall* *misslyckas* HAHAHA.

Sen typ lajk vi åkte hem till sanna. Och bestämde oss för att äta pizza (mot 60 situps i timmen). Vi körde 60 innan maten och båda mådde typ ganska illa när vi ätit. Sen kollade vi på en asbra film, som typ var tecknad och oseriös. Vi typ dog åt de små gröna sakerna. Sen gjorde vi 60 situps till, och kollade en ny film. Linas kvällsbok, HAHA. Eh, ja. Sen dog vi typ och gjorde bara 40 situps, och sanna typ blev jätte illamående och sprang till toan. :3 Jag snodde dator. Nu hon typ knarka kävin. Eheh. Nu ska hon typ blogga på min blogg. Läs typ och kommentera. :3 Aja. Nu sanna typ snart kill me. Vi typ seees. :DDD
/Såfa


Fjortisar! 8'DDDDDDDDDDDDDDDD

Nu har Såfia varit här i massa timmar, och vi har fortfarande inte fattat att vi träffas, joojagvet, vi är ovanligt tröga, men det är ju bara så kolt :'3 Jag har faktiskt visat henne runt i kola Långbansände och så har vi ätit tacos och vart på äventyr! Och nu har vi nyss sminkat varandra som snygga fjortisar,  lust att kolla på bliderna? Nämen då äre din lyckodag 8DD

  


 

Hej. Det är såfia här. Detta är en hälsning till alla som läser sannas blogg.
Sannas blogg är typ kol. Jag ska berätta lite info om sanna, som jag fått reda på ikväll. Hon gillar inte sibel. Hon gillar Kevin. Hon ger en onda blickar om man säger att alice var bättre än kevin. Det är kolt. Vi gjorde 60 situps förut. Det var typ jobbigt. Och jag typ vet inte hur länge jag stannar. Kanske en dag, kanske ett år ^_^
Vi är väldigt sexiga som fjortisar. Och jag äger på seriösa poser. Sanna vet inte vad jag skriver nu. Jag kanske borde passa på att skriva något dumt egentligen? Ska jag våga vara så elak, eller sparkar sanna ut mig? :33 Jag är lite halv elak. Sanna försöker raka benen med en barnsax, un. Det går inte så bra. Hon ger mig en sur blick nu, det är leskigt, Också säger hon att jag skrämmer henne! :CCCC DADADADADDADA. hon tror ingen mer än jag och melinda läser hennes blogg.Men vafan, ni duktiga jävlar, kom igen och kommentera mer? >8DD Man ska vara leskigt desperat och kommentera vartenda inlägg, det är normalt tüp. Nu börjar sanna bli misstänksam och uttråkad med barnsaxen. Och för varje gång jag skrattar får honen leskig blick. :333 "HUR MYCKET SKA DU SKRIVA?!" Ja, jag får nog sluta här.

Pyss, kommentera. 8DDD

1'a augusti!

Det betyder månadspeng 8DD Men, eftersom vi ska till Ullared så kommer jag få både septembers och augustis månadspeng, för att annars har jag bara 80 kronor att handla för! Det räcker inte. Så då får jag 600 i månadspeng, plus att jag inte har fått min 100lapp för att jag öppnade färgburken åt mamma :C
Idag sov jag alldeles för länge egentligen, men sköntatt sova ut! Halv ett vaknade jag av att min klocka ringde. Hehe, trodde ju faktiskt inte att jag skulle sova så himla länge.. Jag måste också tvätta håret och sånt innan Såfa kommer, hon kommer runt 4! Haha, men hon tror att dom kommer hamna i lappland ;) Det tror inte jag ='D Men, jag har inte fattat det än, att hon kommer alltså. Och jag har inte fattat att jag ska få träffa Melinda, och jag har inte heller fattat att jag ska gå på musikal och se Kevin Borg tillsammans med Amanda! This is biiig.. Har någon av er fattat det än? När något sånt här händer brukar jag fatta det ca. 5-10 minuter innan det sker, och då börjar jag bara skrika och sjunga och blir alldeles konstig xD Haha, jag vet, jag är väldigt onormal. :$
Sitter nu här och har just ätit min ''frukost'', det blir inte så mycket D: Två Apelsinmarmelad-mackor, och ett glas juice. Men det räcker iaf för mig, jag blir mätt på det! Det är väl det som är det viktiga, eller?
Och JUSTDET! Idag kom solen! 8DD Yes, äntligen säger jag bara! Det tog ett tag, men nu är den här för att stanna, ellerhur? Gud vad skönt! Nu ska jag äntligen försöka få lite färg på mig, hur tror ni det kommer gå?
Nejnej.. Jag orkar verkligen inte tvätta håret! Jag är verkligen otroligt lat.. Men det måste göras, jag duschade igår men jag funderar på att göra det idag med. Tror inte att det blir så iaf så det är väl lika bra att sluta skriva om det, ellerhur? Men nu ska jag iallafall dra mig ifrån datorn, och bara längta och göra mig iordning! ^^
Bye bye älsklingar :*



Dikter!

Hejhej! Det blev ett blogginlägg till.. Ehe.. Var bara tvungen att lägga in dom här fina dikterna som Manda och Såfia skrev!
Är dom inte jättefina?♥

Mandas:

Att se hur du ändras

Från vit till svart

Från tjock till smal

Från kort till lång

Men vad är det som spelar en sån stor roll

Vad är det som skrämmer er

Vad är det som får er att döma

En fin själ kommer alltid vara en fin själ

Ett fint hjärta kommer alltid vara ett fint hjärta

Hur mycket utsidan än förändra så vet jag

Att det alltid kommer vara samma fina själ

Med samma fina hjärta

Du har fått lida mycket för det här

Men nu är det över

Nu kan du äntligen få vila

Utan människor som dömer

Utan människor som inte har förmågan

Att se en persons inre..




Såfias:

Jag har letat länge.

Letat efter en orsak.

En mening med det hela.

Jag har letat.

Men ej funnit något svar,

på varför det så kort stund tar,

att säga jag älskar dig,

när det är ett så stort ord är.

Blott ögat ser det litet,

men för hjärtat blir det lätt slitet,

ifall denna person inte menar det den säger,

då kan förhållandet ta slut fort.

Men jag menar det jag säger,

Jag älskar dig.


RSS 2.0