Min nya blogg!

Nu har jag äntligen fått ihop en ny blogg. Den är inte riktigt klar, men skitsamma!

http://sannaeklund.blogg.se


Sommarloov!

HEEEJ!
Åh, nu fungerar mitt internet igen. ♥ Jag fick prata med någon tjej från Telia som sa till mig precis vad jag skulle göra, och det funka :'D
Nu har jag iallafall sommarlov, och ja.. Det funkar väl. I torsdags var ju sista dagen i skolan, och då fick vi glass! Det är det ända som är bra med våra lärare, att vi får glass! :DD
Och igår var det avslutning, jag och mamma hämtade upp Ida och Hanna, sen åkte vi till kyrkan. Herrejävlar vad kallt det var! Vi bara stooch skakade. Och sen när vi äntligen fick gå in i kyrkan så såg man ingenting. ._. Så vi satt där inne i nästan en timme, och lyssnade inte speciellt mycket på vad folk sa.. Eheumm.
När det var klart gick vi ut och Ida och jag gick runt och tog lite kort. :)

















Det var några av bilderna va tog.
Nu ska jag börja göra min nya blogg som jag ska starta, vill inte ha den här längre. D:

Pusshej. ~


Mobilblogg som knappt funkar ._.

Hej! Idag har jag inte bloggat något, förutom det på tyskan, eftersom det är något fel på täckningen här, antagligen för att det åskade igår, så internet funkar inte, FÖRSTÅR NI HUR DEPRIMERAD JAG ÄR?! Ehm, iallafall. Idag har det inte hänt mycket, i skolan har vi kollat film och suttit vid datorn. Och hemma har jag varit ute, pratat med Ida i telefon och klagat på massa saker. :'D Tänkte också berätta att jag har kommit på nytt bloggnamn nu, eftersom jag hatar det här namnet och hela bloggen, så jag ska starta ny blogg när internet funkar igen! Ingen aning om när det blir. Ska snart sova nu iaf, godnatt. (:

Tyska.

HEEEEEEEEEEEJ.
Nu har jag tyska.
Jättekul.
Hum.
Ida har en porrbild på sin dator :'D
:)


Oh oh oh.. HAHAH.

Haha, shit vilken dag det har varit idag. Min och Idas kriminella dag tyidligen. x_x' Det var längesen jag var så nervös! x'D Fast det var lite roligt ändå.. Lite, lite! Polisen är efter oss! D: 
Annars har det varit som vanligt idag. Typ. Inte hänt något speciellt, har städat skåpen, vad mycket skräp jag hade :o
Nu ska jag göra något, har ont i huvet. >_<'


Lugg. x___x

Hej!
Idag har det varit en riktigt ansträngande dag! Hade en lektion på hela dagen, i 40 minuter. Först var matten inställd, så jag började med tyska halv 10, och sen slutade tyskan 10 över 10, och då slutade jag för dagen :D Så jag och Ida satt och spelade kort lite, sen letade jag efter examenskläder och Ida följde med. Sen åkte jag och mamma till Hällefors, där hittade jag en klänning och ett par skor, inte jättebra, men det duger!
Och nu har jag klippt lugg också! Det känns väldigt ovant. x_x



Det vart väl sådär, jag vänjer mig nog snart.
Pöss! :)


If you only knew.

Jag älskar verkligen låten.



You help me live and learn.


Grattis Melinda :D <3

Tjau!
Igår efter skolan gick jag och Ida runt lite på stan och kollade lite, sen åkte jag hem, och pratade med Melinda i telefon i några år, hahahah, halv x'D GRATTIS MELINDA!!! ♥ Som fyllde 14 år igår :D Hoppas du fick en jättebra dag (:
Senare kom Ida hit, och vi hade det kul och skrattade som fan, vi busringde till massa lärare på skolan. :'D Det var faktiskt otroligt roligt. x__x' Ni skulle vart med.. AHAH.
Idag när vi hade sovmorgon gick Ida och jag efter kutryggen, en gubbe med kutrygg som vi ser på mornarna! Han gick och satt på en bänk och sen rånade han Ica på papper & kaffe.
Annars har det inte hänt något speciellt idag, hade inställd Elevens val :D
Nu ska jag gå och göra något skumt.
Hejdå. <:


RSS 2.0