hemma igen! :D

Nu är jag tillbaks! Kom hem typ vid 10 på kvällen och sen dess har det mest varit kp, & dator ;) Vetni, jag är med 2 ggr i kp 9 ='D Kolt. Ja,, på Åland har jag haft det bara bra! Soligt  och varmt för det mesta :) Fast den första veckan var inte det bästa vädret kanske.. Men det blev helt perfekt sen =D
Jag har saknar alla mina kompisar jättemycket!<33




Ah, där är stugan som vi bor i ^_^ hehe, ;)
Nej uusch, nu dör jag snart! Jag ska slänga mig i sängen och läsa kp nu tror jag ='D Jag bloggar mer imorn eller nåt kanske ;p
På tisdag kommer Hanna & Ida hit :D<3

Skolavslutning!

Yes! Idag var det skolavslutning för mig :D Tänk, jag behöver aldrig igen vara en 6'a! Så kolt ;D Synd då att det skulle regna och vara så jäkla kallt! Uschja.. men nu får vi hoppas på bättre väder! För imorgon , halv åtta på morgonen så stickar jag härifrån! Jag ska till vår sommarstuga på Åland ='D Ska bli jättekul! Jag kommer hem den 28'e juni, två veckor och en dag blir vi borta. Kommer sakna alla<3 Så, ja. Nu säger jag hejdå!
HA DET SÅ JÄTTEBRA ALLIHOPA!<3
Jag hade planerat att vara vaken hela natten, eftersom jag trodde att jag inte skulle kunna sova förren typ tre... Och då får jag sova i typ 2-3 timmar, men faktiskt så börjar jag redan bli trött nu! xD Haha ;) Men vi får se :p
men jag kommer inte blogga ngt mer iaf. Så, vi hörs sen när jag kommer tillbaks!
Pusshejj<3



Sista skoldagen! :D

Japp, den var den tråkigaste någonsin! Jag lovar!
Först kom vi till skolan, (såklart) då kom Elizabeth och tvingade oss att tvätta skåpen - IGEN. Fast jag gjorde ju såklart inte det, eftersom jag gjorde det igår. Utan jag skrev ett meddelande till nästa person som ska få mitt skåp! Bl.a. så varnade jag för det ruttna tuggummit som sitter fast på sidan av mitt skåp! Det är antagligen den som hade skåpet innan som har satti fast det -.- Isf så har det suttit där i över ett år nu D: ! Uschja.. Sen så fick vi gå upp till klassrummet, och diskutera bilder! Shit, det var så ''jävla kul''! -.- Efter det så fick vi rast, sen upp till klassrummet igen. Då fick vi köra lite lekar och grejer, det var väl.. Sådär. Inte det bästa det heller precis. Efter det så fick vi lunch, och gissa vad vi fick? Pyttipanna! Sista dagen, asså. Min skola kan väl endå inte vara seriös? :s . Sen efter lunchen fick vu dra til klassrummet igen. Och då så tvingade Elizabeth (mentor) oss att se min JÄTTEDÅLIGA film, P.S. I love you. För Fanny hade lånat den och jag fick tillbaks den idag. Och alla tyckte att den var jättedålig. Och jag med då. Fast, ifs så kollade ja inte på filmen utan snackade mest med Natta & Nun ;p Sen så skulle vi kolla på brännbollsmatch, men då var mamma redan vid skolan för hon skulle hämta mig för vi skulle köpa en grej till avslutningen imorgon., så då stack jag /y. Men jag trodde faktiskt att sista dagen i 6an skulle vara roligare än den här skiten! Men iaf så köpte vi det vi skulle, och jag provade lite andra saker också, men jag fastnade i ett linne! Jag fick inte av det x'D Så mamma fick hjälpa mig med det. xD Haha. Det var en upplevelse 8D Efter det så åkte vi faktiskt in till Persbergs friskola ( min gamla skola ) och hälsade på lite. Där har det vart avslutning idag, och det var 3 st lärare/mattant kvar :p. Så vi pratade lite med dom och kollade runt i skolan. Sen när jag kom hem var det inte så mkt mer osm hände. Nu har jag nyss ätit och så.

BTW, jag ääääälskar Grey's Anatomy!

Det är en så himla bra serie, älska älska älska<'3 Men så ar det såklart sista programmet igår! D: Det måste komma en till säsong, det MÅSTE!

Laddar också upp en bild på Albin A's kooooola torn! =D Som han gjorde på NO'n igår. Det nådde ända upp till taket, jättesnyggt faktiskt! :D Konstigt att det inte rasade tidigare faktiskt =p



Haha, två bilder till från NO'n igår, den första är jag och den andra Fanny =)
 Jojagvet, jättesnygg mun, ignorera! x')
 Lite suddig, menmen -.- :p


Veckans fråga

När fyller du år?

-Januari, Februari, Mars
-April, Maj, Juni
-Juli, Augusti, September
-Oktober, November, December

GRATTIS KEVIN!


Yeeah, idag fyller Kevin Borg 23 år! GRATTIS GRATTIS ! <3 :D<3
Yeeeeeieieieieii!<3











Annars idag har jag vart på någon jävla fotbollsturnering i skolan, det var världens tråkigaste grej typ! Fast jag var bara med på en halvlek sen så tröttnade jag på skiten -.- Usch usch usch!

Videor .

Idag har det bara vart skola. Jag fick åka hem med tvåbussen istället för halv fyra bussen för musiken (sista lektionen) var inställd! YAAAY! Det var då nice det ;)

Tänkte bjuda på några videor som jag speciellt gillar! Ni kan ju kommentera och säga vilken video NI tycker bäst om? ;D




Kevin Borg sjunger på fotbollsmatchen Sverige - Danmark; In med bollen i mål!
 



Vem har tagit min kexchoklad?
 



My Immortal - Evancense
 



Right here waiting - Richard Marx

 



All I wanna do is make love to you - Kevin Borg i Idol 2008

¨



Higher and higher - Kevin Borg i Idol 2008





Kevin Borg - Street Lights









Okej, jag vill ju egentligen ladda upp alla Kevin Borg videor som finns, men haha, det här får räcka för det finns ju väldigt många om man säger så xD
Så, vem gillar ni bäst? ;)

Linnea Gröning



Visst är hon jättebra!! Hon är helt otrolig <3




BTW, jag fick hjälp av Marielle att fixa videor ;D Tackar :)<3

Kan någon hjälpa mig?

Nu kom jag nyss in från farmor för vi har gjort plättar ;d Det är ju typ som en tradition för oss x'D Dom blev asgoda faktiskt ;D
Jo, jag tänkte fråga en sak, kan någon hjälpa mig med att sätta in videor i bloggen? :) Skulle verkligen vara jätteschysst! =D För otesknisk som jag är så har jag ingen aning om hur man gör det.. xD Haha ;)
Ha det bäst Mora Träsk 8D

Today was a flummig and a konstig day 8D

Idag har det varit ganska kul :D Jag har skrattat för det mesta xD Mest för att Ida hade en sån otur xD Hon tappade bort 2 saker (och alldeles nu chattade jag med henne och fick reda på att hon hade hittat en av sakerna 8D) sen så tappade hon bort sin skåpnyckel så vaktmästaren var tvungen att knipza upp hennes lås och så la hon alla sina värdefulla grejer i mitt skåp! ;) Sen så tappade hon ju en lösnagel också xD Haha, världens otursdag för henne D:
Plus att en viss DANNY och en viss PONTUS har stoppat i morötter i min bh! D: Så en är för stor nu, plus att den var alldeles blöt förut! -.- USCH USCH!
Senare ska jag duscha och fixa mig :) Jusste! Jag permanentade ju om håret igår! :D Det blev rättså bra ;) Och håret blev inte rakt på morgonen!


Ohyes, jag vet, bilderna ser helt cp ut xD Men ignorera mitt ansikte är ni väl snälla? (a' och jag bara orkar inte fixa den där jävla pluppen framför ansiktet just nu!
Men har inte borstat håret än! För det får jag ju som sagt inte göra på ett dygn, så idag gick jag till skolan med helt oborstat hår x'D

Och imorgon kommer mina sötnosar Ida & Hanna hit :D Vi ska flumma hela natten och ha det jätteroligt ^^ Kom ihåg att ta med skrattet Ida! 8'D Plus, att jag måste fixa min otroligt snygga föelsedagspresent till en viss person, kan ni gissa vilken person? ;)
Ni får ha det så jättebra tills nästa gång ;)
Pussochhej<3

Veckans fråga

Ja, den här veckan har ''Veckans fråga'' blivit lite bortglömd kan man väl säga xD Men nu kommer den här iallafall :)


Jag ska till Åland den 13e Juni, dagen efter skolavslutningen :D Ska bli härligt ;)
Så nu undrar jag..

Ska du åka utomlands?

-Jaa :D
-Jag vet inte än.
-Nej.

Ojojoj..

..det är verkligen olikt mig att inte sitta vid datorn på en hel dag! Så var det iaf igår, så det blev inget bloggande då. Och inte i förrgår heller tror jag x)
Har inte hänt mycket på de senaste dagarna, eller, jag var med Fanny i måndags, fast hon åkte hem rätt fort :(

Fin va? :)
Och nu ikväll så ska jag åka till Hällefors och permanenta håret igen :p eftersom det blev rätt dåligt sist.. Och fyfan, jag orkar inte åka dit just nu! Jag är SÅ trött -.-
Men jaojao.. Hoppas det blir bra ändå :) HOPPASHOPPAS, annars dör jag verkligen x'D

avensjuk - yes.. :/

Ha dt fint<3

RSS 2.0