~22.35~

Hello good people!♥
Nu är jag hemma igen, okej, jag kom hem halv nio men ändå. Dansen var iallafall skitkul [: Iochförsig var det ju bara jag och Fanny som var under 30 som hon sa, haha! Men skitsamma, det är roligt iallafall! Fast jag vet fortfarande inte om jag ska börja nästa år, men jag får väl tänka på det, det är ju ett tag kvar. Men imorgon ska jag försöka kämpa in några steg i Fanny i skolan så hon lär sig >8D Muahhhaha! Men det är svårt att lära ut D: Jäjä, nog pratat om mig och min dans.
Imorgon ska jag ju somsagt ha utvecklingssamtal, men det är halv 4 och jag slutar halv två o': så jag ska gå runt på stan lite och testa en t-shirt och lite grejs.
Nu ska jag alldeles snart sova, sov gott alla (:


Dans C':

Hejhej alla! Vad har ni gjort idag?
Det har varit skola för mig som vanligt, och måndagar går fort - som vanligt! Men jag hade bara 5 minuters tyska ;'o Eftersom min tyskagrupp har bytt tider på lektionen, och Ida och jag hade glömt bort det, plus att vi hade vikarie, så när vi väl kom till rätt klassrum och såntdär, så var det bara fem minuter kvar på lektionen! HAH! Underbara värld. Och imorgon har jag utvecklingssamtal.. HEMMA HOS MIN LÄRARE TROR JAG D8 Och han är typ pedofil ;__; Tafsar på elever. Men hoppas det går bra iaf.
Och om typ en timme ska jag åka iväg och hämta Fanny i idrottshallen, sen ska hon och jag åka till Ungdomens Hus och kolla om vi vill börja dansa linedance efter julen 8'D Som ni typ redan vet 10000 gånger, men ni visste inte att Fanny skulle med! Muahah. Jag har varnat henne att det kan bli väldigt konstig, men rolig, stämning där! C': Hoppas hon överlever.
Just nu sitter jag och försöker desperat ringa till farmor & Anders och gratta Anders (min låtsasfarfar) på namnsdagen. Hm.. Och jag måste gå och skölja håret snart, och göra det lockigt, och sminka mig *paniiik*.
Jäjä, bloggar kanske mera ikväll, annars imorgon, Pusspuss (:


Tha red rose

Idag har jag typ inte bloggat alls, jag vet, men det finns inget att blogga om, söndagar är hur tråkiga som helst! Det är den värsta dagen ._. Imorgon är det ju skola igen, då har man iallfall något att göra! Och på kvällen ska jag ju och kolla på Linedanceträning, det är sista gången för säsongen så jag ska komma och se ifall jag vill börja igen :) Fast det vet ni ju redan, men jag har inget bättre att säga xD
Vad har ni gjort idag då? :)


Första advent!

Gud vad snabbt tiden går, nyss fyllde jag ju 13 år känns det som - i augusti! Men nu är det iallafall första advent, och ni får ha en bra dag! :)


Jul.. Ehm!

Nu har vi en utomhusjulgran, och det lyser så fint nu när det är mörkt ute på kvällen och så, det är så mysigt. Och så står det även en jultomte bredvid, men den syns inte på bilden, bara han lykta :)



Jag vet att det låter som om jag tror att det är julafton om två dagar eller nåt, men jag vet inte, jag fick sån julstämning idag, även fast det är typ 4 veckor kvar! Vi får hoppas att det är borta imorgon (; Men jag måste faktiskt visa en så skön video jag hittade!♥



Men nu ska jag försöka sluta med alla julgrejer, jag lovar ;)


Videoblogg!

Nu har jag äntligen lyckats fixa en onormal videoblogg, eh.. Inte världens bästa men jag lovade ju något så ^^'



Jag vet att jag låter helt sjuk när jag säger "PUSSPUSS" men, hmm.. Underhållning, eller vad ska man kalla't? ;)
Nu ska jag äta! C':


Bilder

Hej alla!
Nu sitter jag och skickar lite bilder, till mig själv (a' Haha, som jag ska skriva ut på den stationära datorn! Det är bilder på mig och mina kompisar, dom ska jag sätta upp på väggen sen! Och sen ska jag julpyssla och göra fint i mitt rum! ((: Och så ska jag ju göra videobloggen också, ofc!
Nä, nu måste jag fortsätta så jag blir klar nångång!
Bloggar mer senare, puss!


Jag tänkte..

faktiskt göra ett videoinlägg nu, men jag måste prata så tyst eftersom mina föräldrar sover, och då försvinner bara min röst helt, så det får bli imorgon jag gör mitt första videoinlägg! Det ska bli, jag lovar (;
Glöm inte att gå in här!



~23.27~

Nu sitter jag och håller på att fixa för min videoblogg ^^ Jag har bestämt mig för att försöka göra en iaf, men min webb som har dålig kvalité! D8 Men det går inte att föra över filmer från mobilen eller kameran till datorn, det är konstigt O.o' Men ni får nöja er med min webb! C:
Det var synd att Mariette åkte ut också! Hon är ju duktig.


Idoool!

Egentligen tycker inte jag att "Idol" var särskilt bra i år, men idag var det bättre än vanligt faktiskt. Men Erik var ju förfan bäst ikväll!



Jag tror att Calle åker faktiskt.. Men jag vill ha ut Tove, p.g.a. hennes personlighet, hon verkar så dryg och självsäker. Jag vet att det är en sångprogram, och hon sjunger helt okej och så, men jag tycker att personligheten är viktig hos en artist också! Men jag tror att Calle åker ut iaf.


Chokladkalender 8'D

Nu kom mamma nyss hem, och hon hade köpt en chokladkalender till mig, eftersom jag bad henne om det.. Haha (; Så på tidsag börjar det, det är så mysigt med det, jag vet inte, om man inte har chokladkalender, då blir det ingen bra jul! Haha xD När jag är 35 år så vill jag sitta med hem chokladkalender i handen och öppna lucka för lucka varje morgon i december! Haha! Chokladkalender måste man ju bara ha ♥



När jag var liten hade jag typ 4 olika kalendrar varje år, men nu nöjer jag mig med en kalender ;)
Har ni någon speciell grej som ni gör varje år till jul? Förutom julpynta och såna där vanliga saker?
Mamma hade också köpt hem pepperoni, och det ska jag sätta mig och äta nu, samtidigt som jag kollar på "Vänner" :D


Myspyys (:

Jag gillar mina myskläder C:









Vad skulle ni tycka om att jag skulle börja videoblogga? ;)
Ni bestämmer! För om inte ni vill så är det ju ingen idé, ellerhur? So it's up to you!
Ska jag börja videoblogga?


Godmorgon!

Eller, godmorgon, det är kanske förmiddag eller något? Men jag vaknade iaf vid 20 över 11 /ja, jag ställde klockan\ sen gick jag upp och gjorde typ ingenting, satte på en skiva (YEI, MISSTOLK?) och gick runt lite i huset, sen skulle jag sätta mig och blogga lite, menmen, jag fastnade med lite andra saker, eh, som vanligt. Men, jag fick iallafall reda på att Kevin ska vara med i VAKNA! med The Voice på onsdag 8'D så det lönar sig att fasta med andra saker ibland. Men bara ibland. Jag får antagligen se det på datorn i efterhand, eftersom jag går i skolan då, om jag inte lyckas få in någon bra radiokanal, men det tror jag inte att jag kommer göra ._.' Jag kanske överlever att inte höra/se det live.. Kanske..
Idag har jag inga speciella planer, bara ta det lugnt, jag har lite ont halsen och är lite snuvig, så man får hoppas att jag inte blir sjuk! För på måndag ska jag åka in till stan och se på Linedance =D Pappa har pratat med min lärare, hon som var min linedancelärare, och hon sa att på måndag var sista gången innan jul-uppehållet, så därför ska jag åka dit och titta om jag vill börja igen, jag tror nog jag kommer göra det sen när dom börjar efter nyår igen! Jag saknar det C':
GUUUD VAD SEGT DET ÄR när det är sånt här väder, så grått, trisst, regnigt, blött, ruggigt >.< Och jag tror att under hela november så har jag sett solen i kanske.. 8 timmar eller något, det är inte kul! D8 Jag vill ha kallare så det kan komma snö, och inte regn, och så vill jag se solen! Jag vill inte se gråa träd grå himmel, och ruttet gräs -.-



Kolla vad tråkigt det ser ut utanför mitt hus! ._.
Nä, nu måste jag gå och få i mig lite mat, jag tror det finns pannkakor i kylen som man kan värma upp 8'D Lite senare kommer också mamma hem som har varit hos morfar i Västerås sen i onsdags C:
Ha't bra till nästa gång!
STUDIEDAG KALLAS DET!


Omfg.. Jag har ont i ögat D8

För jag har fått tvål i ögat, och det gör ont.



Och ja, jag vet att det helt klart är värt att berätta det, men jag har faktiskt tråkigt just nu. Så därför tog jag nyss lite konstiga egopics med min webb, som har typ sämst kvalité, och gjorde om lite ^^'









Hm, jättefina, jag vet.
Och bara för att jag har tråkigt så tänker jag nörda lite spel på facebook, och hoppas på att tvålen försvinner ut ögat! 


Veckans Låt - Street Lights




Och förresten..

Ida! Sluta skriva dina kommentarer om "boyfriend" DDD8 Jag tar aldrig bort kommentarer, för det gillar jag inte, men passa dig nu, du är står på gränsen .____. ;)


Hejsan alla skitpersoner <3

Hur är det med er idag?
Min dag började dåligt, eftersom när jag skulle hänga upp hemnyckeln utomhus, på ett gömställe som jag inte berättar såklart, mwaha, så var det så mörkt ute, så nyckeln ramlade ner i gräset och jag hittade den inte, men, jag stack mig på något vasst och taggigt! Jippie.. Så jag var tvungen att gå till bussen ändå, men nu när jag kom hem så hittade jag den direkt 8'D PUH, tur att ingen hade tagit den eller något, fast vem skulle göra't.. .__.
Idag hade jag låååång rast, så jag, Ida och Nun gick till Ica och köpte godis för Idas och Nuns pengar, (jag ska ta med pengar på måndag och bjuda er, jag lovar! C:) Och vi höll typ på att dö av skratt när Ida köpte en för gammal Sprite, men hon gick och hämtade en ny, och det var skitkul, och sen höll skrattet i sig så det blev en asrolig rast! ^^' Men efter rasten.. Då hade vi den hemska........ Slöjden! Men jag överlevde det också! Fast först virkade jag bara fel, så läraren drog upp allting jag hade gjort ;___; Men jag kom nånstans iaf, en liten bit.. Det är inte mitt bästa ämne precis om jag säger så, ehmm.. C: Efter skolan så gick jag, Nun och Ida till biblioteket och satt där och läste tidningar och roliga historier i en och en halv timme typ, för vi slutade halv ett idag 8'DD
Snart ska jag nog gå och fira att jag har studiedag imorgon med lite chips, muahahha!
Ha't bra flickor och pöjker :]


Dagens goda gärning C:

Förlåt för att jag inte har bloggat idag D'8 Men jag har faktiskt en anledning, det har inte funkat! Blogg.se är väldigt konstigt ;'s Men det funkade faktiskt inte att blogga, men nu gör det det =D
Så då jag jag passa på att berätta dagens goda gärning som pappa sa, haha! (;
Pappa hittade en mobil i ett soprum på golvet idag, han kär sopbil -.-, och då tog han med den hem, och jag försökte starta den, men skärmen var helt sprucken så man såg inget, så då flyttade jag den mobilens SIM-kort till min mobil, och då gick det att gå in 8D Då hittade jag ett hemnummer, som pappa ringde till, och dom svarade och var så glada att pappa hade hittat den och att jag hade lyckats ta mig in i den och grejs, och sen när pappa hade lagt på, så tänkta jag efter lite, och det visade sig att mobilen tillhör en tjej som går i 7 c, på samma skola som jag! Haha, så jag ska lämna den till henne imorgon, eller så ska pappa lämna den till föräldrarna när han kör förbi där med sina berömda sopor. Så jag har faktiskt varit lite hjälpsam idag C:
Annars har det varit som vanligt idag, lite skratt, lite gråt, lite tråk, lite kul. Hm.. Ja, som vanligt alltså. Nu ska jag nog snart sova tror jag, jag har massa tvål i ögonen känns det som >.<


WHOHO 8'D

Kevin mår bättre igen, och då blir jag glad C:



Just nu sitter jag och läser mina omdömen som kom på pappas mail, jag vill vara förberedd om det står något dåligt C'':
Och jag tror verkligen att jag dör.

"Social utveckling: Du fungerar fortfarande bra i gruppen, lyssnar på instruktioner och visar intresse för ämnet. Du arbetar koncentrerat, och därmed ger du både dig själv och andra arbetsro. Du är hjälpsam mot dina kamrater.
Studieförmåga: Du arbetar självständigt och har lätt för att förstå muntliga instruktioner, du börjar även behärska skriftliga instruktioner. Du använder slöjdtiden effektivt. Du frågar för att komma framåt i tänkandet, vilket är bra.
Resultat: Med nuvarande arbetsinsats så bedömer jag att du når målen i ämnet.
Mål: Fortsätt att träna dig på att arbeta mer självständigt efter de skriftliga beskrivningar som finns till ditt arbete."

 Jag är jättedålig på syslöjd, jag gör fel hela tiden, jag kan ingenting! Fråga bara alla mina närmaste kompisar! (Ida, kommentera om det här förfan!) Och jag sitter typ alltid och pratar, inte lika mycket som förut men ändå, och jag är verkligen JÄTTEDÅLIG, jag överdriver inte, och så skriver hon DET DÄR OOOOOO'; Jag är chockad, men bra att hon skriver sånt som verkligen inte är sant C:
Det där var ruligt 8'D


Sovmorgon! :D

Jag är otroligt trött idag faktiskt.. Imorgon är det sovmorgon också, och vanligtvis åker jag ju buss så jag får vänta på att den första lektionen ska börja i en och en halv timme, men imorgon ska pappa skjutsa in mig och Ida till skolan, så vi också får lite sovmorgon! Yippie 8D



Godnatt!


Aaaaaaaw!

Det här måste vara det sötaste som finns!





Jag dööör ;___; <3
Jag vill ha en! Synd bara att jag är allergisk mot dom här sötsakerna :((


Stackars Ida!

Stackars lilla Ida var nästan tvungen att gå hem! D8 För bussen hon måste åka i för att komma hem kunde inte komma och hämta upp henne, och hennes föräldrar jobbade, så hon ringde till mig, men precis då kom min mamma den vägen, när hon hade slutat jobbet, och det var ju fan bäst timing ^^' Annars hade Ida varit tvungen att hem! Och det är ju riktigt långt.
Annars har dagen varit som alla andra dagar, helt okej. Jag slapp gå på tyskan eftersom det var några gubbar som var i skolan och spelade musik, och några andra som var där och pratade om Ungdomens hus. Och han som sjöng hade typ ingen röst alls, den var liten och pipig C: Sen har jag funderat på att permanenta mig igen, större lockar den här gången. Nu har jag ju lockigtlockigt men nu vill jag ha lite större lockar så det bli lite mera vågigtlockigt, om ni fattar? Haha! Jag måste iaf permanenta mig igen, för det är helt rakt uppe på huvudet eftersom håret växer (som tur är!)
Nu ska jag nog ta och sätta mig och kolla lite på "Vänner", jag har börjat gilla det igen, för nu var det så länge sen jag såg det! Även fast jag har sett varje avsnitt typ 8 gånger, vissa avsnitt mer gånger, vissa avsnitt lite mindre. Men man kan ju inte låta bli att älska dom där 6 personerna? <3

Jennifer Aniston - Rachel Green
Courteney Cox Arquette
- Monica Geller
Lisa Kudrow - Phoebe Buffay
Matt LeBlanc - Joey Tribbiani
Matthew Perry - Chandler Bing
David Schwimmer - Ross Geller



Man måste ju bara älska att se alla bloopers! Haha, så härliga människor (:













Krya på dig Kevin <3


Alla som inte har sett den måste se, det är en sjuhelvetes show!



Jag har hört på lite olika ställen om det finns någon chans att träffa Kevin före eller efter musikalen, om det vill en enda liten chans åker jag direkt till Karlstad 30 Januari när HSM är där :D
Vem vill med? (: <3


Min Kevin <3

Jag såg Kevin på tv nyss, och han är helt jävla underbar! Alla hans ord, och när han sjöng blev jag tårögd.
Min Kevin Borg.


Massa smycken, OCH FIKA, och farbror Torsten! 8D

Hejhej!
Idag har det varit en jätterolig dag me Ida och hennes mamma :D Dom kom och hämtade mig 20 över 9, och då åkte vi till stället där marknaden var, för Idas mamma skulle sälja smycken där, och plockade upp alla grejer och så, det kom väl lite folk och köpte ;) Efter ett tag åkte Ida och hennes mamma iväg till stan och skulle köpa mat, så dom lämnade mig ensam med smyckena D8 Men det gick ju bra, ingen köpte något då, som tur var!
Sen när vi hade ätit gick jag och Ida och fikade på ett café som låg typ.. Några meter bort, och där fanns det världens finaste änglar, jag älskar änglar 8D <3
Och så var det en jättegullig gubbe som gick jättesakta, haha, han var ju söt när han satt där på sin rullator C: Jag har även lärt mig att om någon skulle tafsa på mig så ska jag köra upp en dator mellan benen på honom 8'DD Hahaha, det är sant faktiskt!
Kärlek på familjen Aronsson!







 


Sjukling!

Kevin har ju gått och blivit sjuk :C Så han är inte med på "Barnkonventionen firar 20 år" imorgon, men han är iallafall med i "I love språk", klockan fem, vad jag vet 8D
Krya på dig Kevin, hoppas du blir frisk snart ((: <3



JAG VILL TRÄFFA DIG NUUUU!


TJAALALLALA

  • Imorgon kommer Ida och hennes mamma och hämtar mig, jag ska med dom på julmarknad :D Dom kommer och ska hämta mig någon gång innan 10, och jag ska upp typ 20 över 8, och jag kommer aldrig somna inatt eftersom jag sov till halv 1. D8

 


13 / 4 <3

Jag saknar den dagen, dagen då jag träffade Kevin för första gången, och var på den första konserten. Sitter här och kollar på videoklipp från den dagen.
Ooh.. Jag vill träffa Kevin nu ju o'; <3

(det är inte jag som har filmat)


(källa)


(källa)

saknadsaknadsaknadsaknad


Godmorgon!

Eller, godmorgon? Jag sitter och äter frukost nu ^^' Jag vaknade halv 1, oops.. Och mamma var så snäll och väckte mig inte! 8D Sen duschade jag och fixade mig lite och så, och nu sitter jag här och äter och kollar på "Vänner"! Vad tycker ni om "Vänner"? C:

OSTPIZZAA!

Nu har jag grävt ner mig i sängen och är redo för lite bloggande! C:
Idag har jag faktiskt inte haft tid för någon dator! Först var det skola, och jag tycker synd om vår lärare! Okej, kanske inte.. Men ändå, det kan inte vara lätt att ha den sista lektionen på hela veckan! Alla är trötta, och antingen väldigt flummiga, eller så orkar vi bara inte bry oss om att lyssna. Det kan inte vara lätt att ha sista lektionen för veckan! Haha! Men iaf, efter skolan skulle ju Fanny med mig hem, men det gick inte för henne, så Ida och jag gick till en pizzeria när den dryga engelskalektionen var slut, och den dryga dagen var slut, och så satt vi där och skrattade, och förskte äta, hon åt kebab och jag åt en pizza med JÄTTEMYCKET ost på! Jag lovar, det var förjävligt mycket ost på! Och man blev väldigt snabbt mätt, men det var gott. Och när jag inte orkade med gjorde vi lite experiment på min pizza, det vart jättefint tycker jag! 8'DD Sen gick vi till en affär, och jag ska kanske trycka en t-shirt som det står "Kevin Borg" på (: Om jag inte får en i julklapp!
Sen åkte vi hem, och skrattade lite mera i bussen C: Och så fort jag kom hem stack vi till min farbror (som jag bor granne med) för han har fyllt år så vi skulle fira honom. Det var väl.. eh, ganska långtråkigt, och jag orkade inte äta något p.g.a. ostpizzan x'D Och sen har det väl varit Idol och grejs ((: Så där har ni anledningen till varför jag inte har bloggat! En perfekt beskrivning på min dag, right?
Hur har er dag varit?


I'm yoooooouuuuuurs!

Om någon, på något sätt skulle vilja testa tyskaspelet som vi körde på tyskan idag, så gå in här! Jag och Ida var faktiskt väldigt duktiga och klarade det varsin gång C':
Imorgon ska kanske Fanny med mig hem, och efter skolan kanske vi ska äta pizza med Ida, om Fanny vill, har inte ens frågat henne än xD Jag får inte tag på henne, men det kvittar, pratar med henne om det imorgon i skolan istället (;



Jag bara älskar låter "I'm yours", och den är jättefin när det spelas på aukustisk gitarr, utan sång eller något, bara gitarren. Jag hörde den första gången så när Melinda spelade den för mig över telefon på gitarr, utan sång, och det var så fint, så lugnande.
Och här hittade en video på youtube, han är skitduktig ju! Jättebra, men jag tycker inte han borde slå så mycket på gitarren hela tiden >.<




GODNATT!


Fanniiii.

HALLOJ!
Idag har vi haft slöjd igen, och det gick faktist inte så dåligt som det brukar idag C: Det går ju inte fort när jag jobbar precis, och jag hade bara gjort lite fel, okejdå, jag har gjort fel grej på hela virkningen, men det gjorde inget 8D Men jag hatar det fortfarande. (:
Efter skolan var jag med Fanny, och vi tog lite roliga bilder C:





Och det var några gubbar som stog och drack utanför Systembolaget, och skrattade och sa till oss "Ska vi köpa ut åt er eller? HAHAHA" Och vi gick förbi dom och sen vände jag mig om och pekade finger åt dom, och då började dom gapskratta ._. Eh, jaha, det var ju.. Roligt.
Vad har ni gjort idag flikker okk pöjkker?


SOMMAR!

En bild sen i somras, åh! Jag vill ha sommaren, inte så jävla mycket regn som det är nu ._. Jag vill ha grönt gräs & gröna träd, små blommor överallt och sura omogna äpplen på äppelträdet!



Men tiden går ju så fort så, helt plötsligt är man där, i sommaren! :)
Nu ska lägga mig och drömma om roliga och konstiga saker,
som vanligt!
Godnatt!


Mina vänner, <3

Ni förlåter mig alltid, ni finns alltid där, ni är alltid bättre än alla andra. Ni är bäst! Och ni är mina bästa vänner, ni finns alltid kvar, ni hackar er alltid tillbaka in i mitt liv om vi skulle glida ifrån varandra lite, och jag hackar mig tillbaka in på era liv.
Jag önskar att jag skulle kunna vara en blandning av alla er, allihopa tillsammans, för era personligheter är jättefina, och era utseénden är så jättefina. Men jag är jag, och jag är glad att ni accepterar det, även om jag önskar att jag kunde ändra på mig ibland, (tro mig.. Jag försöker att bli bättre ibland!;)) Jag vill kunna göra er alla glada och nöjda, så att ni mår bra, för ni får mig att må bättre än bäst, jag vill inte förlora någon av er, vad som än händer. Aldrig.

Ida, <3


Hanna, <3


Nun, <3


Melinda, <3


Amanda, <3


Sofia, <3


Tjalalalaa.

Jag gillar inte vändret just nu, det bara regnar och blåser och är kallt och ingen riktig snö kommer! USCH. Bara blött och trist. Vi svenskar kommer sitta inne året runt snart vafan! Men annars har dagen varit.. Åh :') <3 Imorse var det kanske inte så roligt, i några minuter, men sen.. Ja. Sen vart det bra och då blev hela dagen genast mycket bättre! :D Och så fick vi kämpa oss upp till Simhallen även fast vi inte skulle bada, så fick vi sitta och skriva ner saker om basket, men det gjorde jag typ inte C: Dom kanske borde greja så det finns pennor där? ._.
Vad har ni haft för er idag?
Såhär mörkt var det ute klockan fyra ;'oo



Okej, jag ska inte ljuga för er! Två minuter över fyra..


Don't let ´em say you ain't beutiful

Igår på svenskan lånade Elizabeth (min mentor) Idas Eminemskiva, och idag hade hon med den tillbaka. Då lyssnade vi på hans låt "Beutiful". Och så kom det en stämning i hela klassen. Alla bara höll tyst, allting var tyst, som det normalt inte brukar vara, och man hörde bara musiken.. Och man kollade runt på alla.. Och allting var.. Så lugnt. Jag fick någon känsla bara, en känsla, som var blandat med allt, lycka, sorg, kärlek, massa. Men jag kände mig glad, allting fick mig att känna mig.. Glad. Vissa stunder känner jag bara så, att jag får en blandning av en massa känslor, men samtidigt är jag otroligt glad, även fast jag kanske har en anledning att vara ledsen. Och ibland försvinner allting, man bara hör musiken, och känner stämningen, och känslorna. Jag vet att det låter skitkonstigt, och det är det kanske? Men jag bryr mig inte. Men jag måste jag höra någon musik då som är riktigt speciell, för det är musiken som gör det, jag vet inte vad jag skulle göra utan musik!  Jag älskar dom stunderna, som idag. Man bara satt där, och lyssnade på musiken, texten, beaten.. Aah. <3



Normalt sett gillar jag inte Eminem så mycket, bara vissa låtar kan vara okej, men det här låten är speciell, jättebra.


Smart groda 8'D

Hejsan allihopa! :D



Hur är det med alla? (8
Dagen idag har väl varit ganska bra, fast det har inte hänt något speciellt, det vanliga. Onormala lektioner, onormala raster, med mycket skratt! Nu sitter jag i soffan, och jag måste snart gå till duschen. Men jag orkar inteeeee! Imorgon är det bad för sista gången också - utan mig! Nä, jag tänker inte vara med, jag har ju faktiskt varit duktig och varit med 2 gånger när man bara behövde vara med 1 gång (:
Sitter och spelar speler Clever Frog just nu, och jag har fastnat på Level 2! Haha, hur dålig får man bli? ._. Men jag kanske hittar på nåt sätt ;)




Veckans Låt - Zombie

Den här låten började jag tycka om i lördags, när jag sjöng den på Singstar. Den är ganska.. Obeskrivlig!<3
The Cranberries - Zombie


Melinda <3

Förut så pratade jag i telefon med Melinda, det var längesen faktiskt! Vi hade mycket att prata om ((: T.ex. Slöjd, och rika och fattiga, och Eric Dane & Chad Michael Murray! Haha :D
Hoppas verkligen hon kan följa med till Åland nästa år, och det ska väl gå att ordna, det ska det! Då ska vi sitta där.. En sval sommarkväll utanför stugan och sjunga Zombie! Så ska're va, kom ihåg det nu! <3



Tack för att du finns och allt du har gjort och allt du gör.
Du är inte som alla andra.
Du är speciell.
Jag saknar dig. 
Jag älskar dig♥


Someone New

Hello alla!
Är det bra med er idag? :)
Själv har jag mått lite konstigt idag, haft huvudvärk.. Mått illa och haft en såndär spykänsla fast man aldrig kan spy.. Eh. Usch. Jaja! Skitsamma! Annars har väl dagen varit.. OK.
Har suttit och gjort om en massa bilder nu! Jag skulle välja en ny bild på mig till Kevin sida, men såklart hittade jag ingen bra, så den här eftermiddagen har jag hållit på att ta kort, och fixa med korten C: Här är några av dom!







Men nu har jag grävt ner mig i sängen med datorn framför mig! :)) Sitter och lyssnar och kollar på den här videon, bästa uppträdandet från i fredags i Idol (:

 



M
ariette och Calle passade så bra tillsammans :)


Barnkonventionen firar 20 år - Kevin är med!

22 november i SVT 1 sänds "Barnkonventionen firar 20 år" där Kevin ska vara med och uppträda!

"En lekfull konsert i Berwaldhallen med Idolvinnaren Kevin Borg, balladprinsessan Molly Sandén, dansare från Lasse Kühlers, en 100-hövdad barnkör från Nacka Musikklasser, barn från Lilla Akademin, kompband och full orkester. Alla har samlats för att fira 20-årsjubileet av FN:s konvention om barnets rättigheter. I publiken syns, förutom massor av barn, ministrar och inbjudna personer som arbetar för barnrättsorganisationer. Sveriges drottning Silvia är också på plats. Presentatör är Kattis Ahlström."

Glöm inte bort att kolla då, 18.15, söndag 22 november!


Linedaaaance 8D

För några år sedan gick jag på linedance. Det blev ganska tråkigt och för lätt, så då orkade jag inte mer. Så jag slutade. Men igår på festen, så var några av dom jag dansade med där (jag var typ den yngsta!) och dom dansade, jag ville också dansa, men jag kunde ju fan inget längre, visst minns jag stegen, men ingen dans. Och folk sa "Sanna, Sanna, Sanna" Och klappade händerna fr att jag skulle dansa xD Och jag ville, men kunde ju inget! Haha! Men iaf, tillbaka till saken, jag saknar det. Jag saknar att vara hon som kunde linedance. Och stämningen där! Alla galna.. Haha! Jag började dansa när jag var 7, och några år efter slutade jag, och efter ett tag började jag igen, sen slutade jag! Hahah, men nu vill jag börja igen, men isåfall blir det efter jul. Och då tänker jag inte sluta! Aldrig, för då kommer jag ångra mig.
Det gjorde mig ju glad att åka och dansa varje onsdag!
Och ni kanske ser det som något för äldre eller nåt, men det är det inte ;) Det är, nåt för alla :D Även fast det kanske inte är så många unga som håller på med det. Men jag vill ha utmaningar, svåra danser (; Och uppträdandet :D Det gillar vi (y'


Nu är jag hemma C:

Kom hem 10 över 1 ungefär. Det har väl varit, onormalt ^^' Nämen, ganska kul ((: Fast ibland blev det långtråkigt och jag blev rastlös, eh ._. Jaja, men jag lever än iaf! C:

Kvällens outfit

 

Nu är jag så trött, så jag ska bara stänga av datorn och sen gå och lägga mig!
Ha't så bra :]


Lesjöfors - Nejtack..

Nu har Ida åkt, det har varit kul iaf :))
Jag ska alldeles strax gå och duscha. Måste börja göra mig i ordning nu, klockan kvart i 5 åker jag iväg till Lesjöfors, usch.. Förlåt till er som kommer från Lesjöfors, men jag gillar verkligen inte L-fors! Usch, det är så.. Eh, läskigt där, alltid mörkt och dystert ._. Det är det sista stället jag skulle flytta till faktiskt!
Vad ska ni göra senare då? :)
Nu måste jag gå och duscha, ha det bra så bloggar jag senare kanske!
Pusser!


Kevin i KP

Kevin är med i den senaste KP-tidningen! Tidingen handlar nästan bara om musik, och såhär står det:

"Vad lyssnar du på när du är ledsen?
Kevin Borg, artist och Idol-vinnare 2008:
Då vill jag inte höra någon musik, det gör mig bara ännu mer ledsen. Men det finns en låt sm är så vacker att jag alltid börjar tänka på sorliga saker. Det är Angel med Sarah McLachlan."

Så Kevin vill alltså inte höra musik när han är ledsen, då vet vi det ;)



I korsordet i KP är det även en fråga som är såhär
"Är Kevin ifrån"
MALTA ÄR SVARET OFC 8D


Ida Klister Öronmuff Porrskål C:

Hello!!
Nu sitter Ida och pratar med sin älskling i telefon, så jag passar på att blogga lite ;)
Vi kollade på en jätterolig sida, hahah 8D Där fanns det tips på lite rolig namn som jag skrattar åt, mwaha, här kommer några av dom ((:

 Bim Bo
Ann Ahl
Per Vers
(och några som förmodligen inte finns..)
Tungh Phung
Maski Hallonen
Snoppi Droppinen

Vill ni se ännu mera roliga namn, gå in här (;
Idag tog jag svininfluensasprutan också, det var flera som "hade så ont" efteråt, men dom flesta fejkade bara, haha (; Men vissa fick lov att åka hem, på riktigt, för att dom inte mådde bra. Men jag kände inte ett dugg! Men nu, för några timmar sen fick jag ont i armen ._. men inte mycket alls C: Så jag antar att jag överlever! Mwahh.
Vi tog lite roliga bilder förut också 8D Och Ida kommer antagligen döda mig för att jag lägger ut några här på bloggen.. Eh, men skitsamma 8'D

  

Är vi inte snygga?!??!?!? 8'D


Ida imorgon :)

Har ni sett det nya programmet "Glee", på 4an klockan 21.00? Jag såg det förut, det var väl.. Sådär, kunde ha varit mycket bättre, men jag gillar ju musikaler och sånt, på tv där dom sjunger, så det var väl en bra sak iallafall 8D




Det dröjer väl inte länge innan jag ska sova, måste lyckas klara av dagen imorgon också! Ida kommer nämligen hit imorgon♥ Så tyvärr så kommer det ju inte bli särskit mycket uppdatering eftersom imorgon kommer jag förmodligen inte ha så mycket tid, men kanske kan försöka :3 Och på lördag ska jag ju som sagt på fest, men jag kanske kan slänga in något inlägg innan jag åker till festen ((: Jag får försöka! Jag märker att statistiken bara sjunker, så jag ska verkligen försöka bättre mig med uppdateringen, lovarlovar!

Pusspåer, och tack ni som fortfarande läser och kommenterar, ni är bäst!♥


Test - Är jag bortskämd? C:

Hur bortskämd är du?
[ ]egen boxer
[x] egen dvd
[x] egen video
[ ] egen data
[ ] bredband
[x] mobil
[x] mp3
[ ] mp4
[ ] ipod
[x] eget rum
summa: 5

[ ] säng större än vanligt
[x] studsmatta
[x ] pool
[ ] basktetkorg
[x] hockeyspel
[x] cykel
[ ] pokerbord
[ ] biljardbord
[ ] pingisbord
[x] bor i hus
[x] två bilar i familjen 3bilder egentligen
summa: 6

[ ] Nitendo Wii
[ ] X-box 360
[ ] PlayStation 1
[x] PlayStation 2
[ ] PlayStation 3
[ ] Nitendo DS
[ ] Gameboy Anvance
[x] GuitarHero
[ x] Singstar
[ ] Moped
[ ] Cross
[  ] Fyrhjuling
summa: 3

[x] Mamma
[x] Pappa
[ ] Bror
[x] Syster
[x] Farmor
[x] Farfar
[x] Mormor
[x] Morfar
summa: 7

[ ] varit på skidsemester i utlandet
[x] varit på solsemester i utlandet
[ ] varit i Grekland
[ ] varit i USA
[ ] varit i Storbritanien
[ ] varit i Tyskland
[ ] varit i Thailand
[ ] varit i Afrika
[ ] varit i Asien
[ ] varit i Italien
[ ] varit på Cypern
[x] varit i något övrigt land i Europa
[x] varit i Stockholm
[x] varit i göteborg
[ ] varit i malmö
summa: 4

[x] mer än 5 skor
[x] mer än 5 byxor
[x] mer än 10 tröjor
[ ] har varit på konsert
[x] åkt båt
[x] åkt flygplan
[x] åkt tåg
[x] åkt spårvagn
[x] åkt tunnelbana
summa: 8

[x] du har sovit på hotell
[x] du har sovit i tält
[ ] du har sovit under bar himmel
[x] du har sovit i husvagn/husbil
[x] du har sovit över med någon
[x] du har tältat med dina kompisar
[x] du har åkt buss själv
[ ] du har åkt vasaloppet
[x] du har vunnit någon tävling
[ ] du har varit ute efter klockan 02.00
summa: 7

[x] har något eget husdjur
[x] ditt rum är stort
[x] du får alltid pengar när du ber om det
[x] du har en hel del vänner
[x] du får oftast som du vill
[x] din mobil har kamera
[ ] din mobil har Mp3
Summa:6

[x] ni har hemma fler än 10 kanaler
[x] plattång
[x] laptop
[ ] gitarr
[ ] elgitarr
[ ] piano
[ ] trummor
[ ] flöjt
[x] Stereo
[x]surroundljud
summa: 5

[ ] du har mer än 100 på msn (loggar in och kollar)
[ ] du har mer än 200 på msn
[ ] mer än 300
[x] du får ha MSN för dina föräldrar
[x] på bdb har du mer än 50 vänner 
[ ] du har pojk/flickvän
[x] du har en vän du kan lita på
[ ] ska snart på en konsert
[ ] du ska snart utomlands
[x] du har allt man kan önska sig
summa:4

Totalt:55

0-10 : Har ingenting eller?


11-30: Ni har saker men ni hade kunnat ha mer

30-50 :du är normal 


50-70 du är bortskämd

71-90: Överklass snobb


Hat! 8D

Hej alla!
Vad har alla haft för sig idag? ((:
Här har det bara varit skola, och jag har en sak att säga.. Jag hatar syslöjd. Usch! Jag hatar allt som har med, nålar, trådar, garn, tyg och symaskiner att göra! Och ändå vill jag inte byta till träslöjd ._. Nej, jag ska överleva detta. Men jag hatar det! Läraren drog upp allt på min virkning som jag hade gjort idag ;__; Så otroligt lågt! o'; Jäjä.. Efter skolan så var jag med Fanny C; Och jag klättrade över en grind, som var typ.. Dubbel så hög som mig, jag blev riktigt stolt.. Ehehhemm, eller inte.
Imorgon är det fredag iallafall! Skönt, men på lördag ska jag på fest, och jag har inget att ha på mig, men mamma och jag ska försöka hitta något imorgon efter skolan ;p Får nu se hur det går.. Det brukar gå, ganska dåligt D8 Men man kan ju hoppas.
Grattis till Amanda som fyllde 13 år igår förresten! Nu är du stor och stark C: Eller, stark? O.O Mwaha ;*


Det är nog seriösa fel på mig C:

Eftersom jag tuggar glass O.O Det är väl.. Konstigt, och onödigt? Hmm.. Jääjä.
Melinda och jag sitter liksom och planerar nu, när vi ska träffas, för hon ska förmodligen följa med mig till Åland nästa sommar 8D Min familj åker ju till Åland varje sommar, till vår sommarstua. Och nu ska hon nog följa med! Gud vad roligt :)) <3
Idag hade vi ju som sagt bad igen, och det var väl okej. Skrattade ihjäl mig med Ida och Nun! Hahaha, ni är fan bäst (: Sen körde vi.. Typ.. Eh, vattenbrännboll? O.O Helt vanlig brännboll, men man kastar ut en boll, och simmar istället för springer.
Jag måste fråga också, vad heter det egentligen när man ska säga "Jag slapp att bada" t.ex. Heter det "Jag har sluppit att bada", eller "Jag har slippit" eller något annat? Ahah xD
Förlåt också för att jag inte uppdaterar så mycket! Men jag orkar verkligen inte ibland, men jag försöker!


Hej alla sötsaker!

Hur har eran dag varit?
Min dag har varit helt okej (: Mååånga skratt, speciellt på musiklektionen! Jag vet inte vad det blir med mig på musiken och gympan, jag blir så himla flummig och bara skrattar och skrattar och skrattar. Alldeles wierd O_O Och på musiken berättade jag två pinsamma grejer >.< Men dom orkar jag faktiskt inte berätta här, men.. Äsch. Men det var otroligt kul iallafall (a'
Imorgon är det bad igen.. Jag tror att jag ska vara med. Hoppas det bara inte blir livräddning >>>>; Det blir det antagligen, eftersom jag kanske ska vara med. Men isåfall är jag inte med sista gången, man måste vara med minst en gång, så då är jag väldigt duktig om jag är med två gånger eftersom jag hatar bad C: Det är väl duktigt? 8'D
Nu skulle jag faktiskt vilja ladda upp en bild, men det är något jättekonstigt! För jag sitter vid den stationära datorn nu, och det går inte att ladda upp bilder på bloggen tydligen O__O Jätteleskigt.. Så, tyvärr får ni klara er utan bild >; Tyvärr..

Byebye!


Kevin i Cartoon Network

Kevin Borg ska vara med i Cartoon Network idag halv 7, såklart så har jag inte den kanalen :C Men hoppas det kommer ut på youtube, som snälla Marielle kanske kommer fixa 8'D Så.. Det ordnar väl sig (:
Men ni som kan, kolla ikväll halv 7! 


Rolig dag.. 8D

Hejsan ni få som läser min blogg, statistiken sjunker, sakta men säker, varför? Vad vill ni läsa om? ;)
Jag märkte allt att Manda gästtbloggade förut, mwah.. Jag kommer tillbaka och hemsöker hennes blogg, vänta bara 8D
Dagen idag då, det har varit mycket skratt ='D På gympan dog jag, vi körde basketfia, och jag, Nun, Wilma och Lennart (Roland) var ju.. Duktiga. Vi blev utslagna hela tiden, så vi kom inte runt en enda gång runt planen vi skulle ta oss runt ._. Vi förlorade stort D8 Jaja.. Vi kämpade och gjorde vårt bästa! Säger vi.. Sen skrattade jag, Ida och Nun åt massa roliga saker 8D Eller, var dom verkligen så roliga? O.O Imorgon kanske Nun kommer hit ;'D Sen när jag väntade på bussen kom det en gubbe från Lesjöfors och sjöng för mig, det var väldigt trevligt, och massa folk skrattade >>; Mwah :3
Jag kanske kan passa på att visa mitt "snygga" skolfoto, baraföratt liksom (a'



Det är leskigt, jag vet, men ändå :3 Jag har för mig att jag lovade att visa upp det, aja, jag vet inte. Nu ska jag gå och äta, häjsväjs.


Hemlig Gästblogg 8'D

Hello Sötnosar 8'3

Det är jag, Amanda, igen som skriver! Jag har gästbloggat en gång tidigare här i Sannas fin fina blogg 8'D Men till skillnad från förra gången så vet inte Sanna att jag bloggar nu.. Men jag ger igen sen förra gången hon bloggade i mina blogg och jag inte visste! Jaja, nog med alla krångliga saker! Nu sitter nog iallfall stackars Sanna i skolbänken och jobbar.. HAHA.. Nej jobbar vet jag nog inte riktigt men .. C'8 Men nu ska iallfall jag ner och äta och kolla på Ghost Whisper, en jätte bra serie som handlar om Spöken.. Mwahha.. C:

Puss o kraam!
 
//Amanda!


Godnatt!

Nu ska jag ta och sova, skola imorgon igen :C Men kul att träffa vännerna, det är det som är roligast med skolan juu ;) Och jag har hört att Ida har lärt sig att dansa afrobrasiliansk dans, så.. Jag tycker du kan dansa lite för mig imorgon? 8D Eller vad säger du.. Ida? (;
Godnatt!


Mammas Maaaaat ♥

Nu har vi nyss ätit mammas perfekta mat. Jag dukade, och hon gjorde förätt och varmrätt. Senare ska vi äta min tårta som efterrätt. Vad tycker ni om min dukning? (;


Grattis alla pappor! ;)

Idag är det ju som säkert alla redan vet, farsdag. Hur firar ni era pappor? :) I den här familjen åt vi nyss min tårta, och gav pappa presenter, han gillade sin rakapparat och sina Polly-påsar! ;) Tur det. 
Nu ska jag gå och duscha, sen åker vi till Hällefors, och firar farfar. Och senare när vi kommer hem, ska mamma göra en trerätters middag♥ Kärlek på hennes mat!



Hoppas alla får en bra söndag!


Magi? Nej, men han är smart ;)

Kolla in den här killen, Richard Wiseman! Jag gillar verkligen hans videor, dom är jätteroliga att testa.
Till exempel det här, följ instruktionerna, sätt ditt finger på "start", och varje gång han säger en siffra, byt ruta. Har han rätt? Visste han vilken ruta du var iDet kanske inte är magi, men det är kul, och han är smart (;

Funkar det här för er? Försvinner hans huvud?
 


Om ni vill se ännu mera trick och tester, gå in på hans youtube.


Tårta!

Alldeles nyss gjorde jag en tårta till farsdag imorgon ;) Hur ska ni fira era pappor? Själv ska vi äta tårta, min tårta! 8D Och pappa ska få en rakapparat, och pollygodis (som han älskar!) Sen ska vi åka till min farfar och fira honom också (;
Snart ska jag äta världens bästa sallad, som mamma gör, hon är typ expert! Det är kyckling, skinka, osttärningar, ärtor, och massa annat i! Och vitlöksbröd till, världens godaste typ ;) Kom hit och smaka? :D




Melinda, minns du den? (; Haha <3

 Hoppas alla får en superbra kväll! Vad ska ni göra ikväll? :)




Elvis Persley! ;)

Hur är det med alla idag?
Det är ju tråkigt väder som vanligt, så jag sitter hellre inne och gör något mysigt i konstiga kläder än går ut, när det är slaskigt och regnar ibland. Usch! Men det är väl rätt mysigt att sitta inne och bara ta't lugnt när det är såhär (: Eller vad tycker ni?
Har inga som helst planer för dagen, inga måsten! Det är skönt det.. Att inte behöva göra något ;)
Just nu sitter jag också sjunger, och lyssnar på Elvis, som jag aldrig gör annars!
Jag älskar in the ghetto! Den är så.. Ja, lyssna själva.




Hämnd.

Amanda är väldigt elak.
Hon lägger ut jättefula bilder på mig på hennes blogg :C Så jag vill ha iallfall lite hämnd.



Mwahaha.. Det känns underbart.
Iofs är det inte lika farligt som den bilden hon la ut :3 Och kolla helst inte på hennes bogg just nu :C


Vem var det?

Nu är det såhär att någon har kommenterat om den nya headern, men jag vet inte vem! På namnet står det "gissa xD", men jag kan inte gisas mer, vem var det som kommenterade det här!?

"den nya va snyggare, men lite magrutor och grriga saker ;) mums ;* hihihi <3"


AHAHAHHA, Ida är best.. (;

Hej alla!
Hur är det med alla söta idag? :)
Själv mår jag jättebra! Har konstigt nog varit en väldigt bra, och rolig dag idag, även fast vi fick kolla på en halvtimmas lång film om maneter. Men det har varit roligt idag 8'D Men nu är det helg iaf, skönt! Har inget speciellt planerat inför helgen, men det blir väl något (:
Och nu vet jag att Ida bara sitter och väntar på att jag ska skriva om Dagens skratt! Så här kommer det, Dagens skratt:

I bussen. Jag och Ida sitter bredvid varandra, och på andra sidan av bussen sitter vår nya klasskomis från Tyskland, Lennart.
Ida: Hmm.. Han har samma tröja som Lennart! *peka på Lennart*
Jag: Mfffhhpp.. Ida.. Du är så.. HAHAHAHAHAH.
*Lennart vrider på sig lite*
Ida: Ojdå.. Det var visst Lennart! *Lägga sig i mitt knä och gapskratta*
Ida & Jag: AHAHAHAHAHAHHAHAHA.
Lennart: *Vända sig mot oss och kolla konstigt på oss*
Ida: Hoppas han inte hörde..

Okej, jag vet, det är inte så himla kul när man läser det, men det var förjävligt kul i verkligheten 8'DDD
HAHA. xDD

 


Nu har jag varit duktig C:

Och bytt header :))
Vad tycker ni? Var den här eller den förra bättre?




VS.



Jag kanske inte gjorde världens finaste nu, men det är kul med lite ombyte! Eller? Säg till nu vad i tycker! :D


Fanvideo!

Ulrika, ett Kevinfan, har gjort en video med bilder och kommentarer i från oss fans till Kevin! Jättebra video Ulrika :)
Missa inte min kommentar som nummer två 8'D

Vad tycker ni? :) Jag tycker den var jättebra gjort! Just nu sitter jag och sjunger på den här låten och knarkar Tic Tacs C:



Nu är jag snart klar med headern också!
Kramkram


Snö!

Nu har det verkligen börjat snöa på riktigt här. Jag fick en snöboll i munnen idag, trevligt trevligt :3





Vad tycker ni om den här låten? Jag tycker den är skitfin, och världens finaste röst! Nej förressten, för den finaste rösten har Kevin 8'D <3


Ny header!

Imorgon tror jag att jag ska försöka mig på att göra en ny header, eftersom jag har ett nytt program nu, som jag verkligen inte såg när jag var hos Amanda och letade upp namnet på google och laddade ner programmet. Så jag snodde det verkligen inte från Manda. Hoppas det är OK att jag 'inte' tog idén från dig Manda? :3 Men nu orkar jag inte logga in på datorn och fixa med ny header. Det fixar jag imorgon, nu ska jag alldeles snart sova, så alla får ha en bra natt(: <3

Lust att se något.. Udda?

Då har jag ett perfekt tips. Idas äpple. Igår tog hon en sked, och började gräva sig igenom hela äpplet, så bara skalet fanns kvar typ! Jag vet inte riktigt vad man ska tycka xD Haha, men visst ser det coolt ut (; Ja, nog om konstigheter. Imorgon har vi bad med klassen .___. Något jag verkligen inte ser fram emot, det finns mycket saker jag verkligen hatar med det, men dom sakerna tänker jag inte gå in på, men jag gillar det inte! Men nu tänker jag faktiskt vara duktig och vara med :333 Just nu sitter jag i sängen, och mobilbloggar, ska nog läsa lite i A walk to remember, jag har faktiskt börjat läsa den! Sen ska jag sova. Så, godnatt på er alla!

Veckans Låt - Impossible

Den här veckans låt sjungs av min föredetta stora idol! Jag hörde den för några dagar sen, och sen fick jag reda på vad den henne och vem som sjöng, den är ju fan helt.. Yei!
Impossible - Måns Zelmerlöw


Nu är jag hemma :CC

Jag vill inte vara hemma!
Jag vill vara i.. Stockholm 8'D
~Stockholm i mitt hjärta~
Men nu är man tillbaks i lugnet igen.
Innan vi åkte till farmor så köpte vi en jacka åt mig!



Stadium, 899 :-
Jag betalade inte!
Hah (;
Men sen åkte vi och firade min låtsasfarfar, han fyller år på torsdag. Han fick en telefon av oss.
Sen blev det en bilresa på 18 mil hem igen. Det gick ganska fort faktiskt C: Men jag längtar redan tillbaka till Stockholm D8
Men imorgon händer det nåt ruligt iaf! Ida följer med mig hem^^'



Vi ska göra massa ruligt och göra oss feta 8'D
Men imorgon börjar ju skolan D'8 Jäjä.. Jag kanske överlever.. Kanske..


RSS 2.0