Det blev lite senare..

Jo, jag skulle ju lägga mig 11, men då var jag inte trött, men nu är jag jättejättetrött! Så jag ska sova om ca 5 minuter.. Hehe, men jag sov ju jättelite igår natt! Jag vet inte hur jag orkar blogga faktiskt! Omg, måste ju göra situps med Manda också! ;_; Herregud, jag kommer inte överleva. Well well.. Better get this over with. Så, godnatt då alla! Blir inget mer bloggande idag, sov gott töntar ;)

En dag..

Yes! Imorgon får vi storfrämmat, Såfia kommer ju som ni kanske har märkt? Vi ska ut på äventyr och äta tacos! Och vara vakna hela natten! Vi har nämligen bestämt att båda vi ska logga in på msn klockan 10 ikväll, så ska vi lägga oss senast 11. Såfia är väldigt smart!
Plus att det är EN VECKA kvar till jag får träffa Melinda!<3 Det är inte mycket.. Som vi har väntat på det här.
Igår skrev jag in jättebra datum på min hand, och mitt ben. Ni kan aldrig gissa vilka datum! Jo, dom här:

På min hand:
-5/7-09, då jag träffade Såfia första gången. <3
-1-2/8-09, då Såfia ska sova över här. <3
På mitt ben:
-27/9-4/10-08, den veckan då Melinda var här. <3
-
13/4-09, då jag träffade Kevin Borg och var på konsert. <3
-4/10-09, då jag ska träffa Amanda och gå på musikal som Kevin spelar huvudroll i. <3
-7/8-09, då jag ska träffa Melinda och åka till Ullared m.m. tsm med henne!<3

Dom datumen är uppskrivna på min kropp, och jag hoppas det blir mer! Och det kommer det, defenetivt!
Idag måste jag städa upp lite här i rummet, sätta upp några bilder, plocka ut tidningar som ligger här bl.a. Annars kommer det bara vara längtan idag. Som ni kanske redan vet så hatar jag att längta, usch, det är så jobbigt att gå och vänta på något kul! Och nu har jag tre jättebra saker att gå och längta till, nej, det är för mycket! Men jag får stå ut.. För ju fortare det går nu, desto fortare kommer det vara över. Och vill inte att det ska gå över!



Btw, Soffan, ett meddelande till dig som du vet redan, jag har ett lekstugetak som vi kan klättra på istället 8D Jag har ett eget, MEN, det blir roligare om vi snor Filips tak -.^

Rökning förbjuden!

Gah! Nu snodde jag den andra stationära datorn från pappa ^^ Han har kollat efter vägar till grejs eller något tror jag väl xP Men, nu sitter han och pratar i telefon så då snodde jag datorn ett tag! : D
Jag har bestämt mig för att aldrig börja röka! Det är så äckligt! Iofs, jag är passiv rökare. Mamma röker ju och när jag sitter ute med henne när hon röker så får ju jag rök i mig, det är såå blöh! Ska aldrig någonsin börja med det. Och tänk vad man skadar kroppen! Och ändå så varnar dom på paketen att rökning ger lungcancer och att man kan dö av det. Så onödigt att dom skriver det, kan dom inte bara sluta sälja! Pappa snusade, men sedan 25 september 2008 har han inte gjort det, önskar att mamma kunde göra samma sak, man blir ju orolig för henne! Jag har sagt det till henne, men lyssnar hon tror ni? Nej. Önskar det var något jag kunde göra. Men hon säger att det är svårt, och det är det väl, men ändå. Man kan väl försöka! Pappa berättade att hon höll upp i 2 år, men sen började hon igen, varför? ;s Men jag ska iallafall inte börja! Det vet jag.
Btw, Sofia sms'ade mig förut, och det blir på lördag eftermiddag som hon kommer hit och hälsar på i mitt lilla tråkiga hem^^ Tyvärr finns det ju ingen lekplats som vi kan gå på! Men vi får hemsöka Filip och ro i båten :3
Vad ska jag göra nu? Jo, jag ska sticka till tv-rummet och prata lite med mamma&pappa, jag vet intressant familjesnack, och så vet jag inte om det blir någon mordserie eller film? Det brukar bli något kul klockan nio :] Så, byebye, kanske blir något mer bloggande ikväll? Får se om jag orkar! Pussochhej!


Regn.. Regn..

Varför måste det bara regna hela tiden? Det är så jobbigt.. Jag vill vara ute! Men det är inte roligt att vara ute när det regnar -.- Ska det vara så svårt att få lite SOL på tillvaron? Jag vill ju bli brun, få färg! Det räcker inte att vara liten blekfis! Men hur ska det gå att bli brun i det här vädret? Omöjligt, ja.
Lite roligare är det att jag har äntligen fått reda på namnet på Matrin Becks granne i Beck-filmerna! Haha, han är ju min idol den där kolingen ;D
Ingvar Hirdwall! Man måste väl bara älska honom? SKA DU HA DIG EN STÄNKARE? 8DD



  
 

Ahaha, älska den där videon! :'D Användaren ''
varelsen'' har gjort den på youtube : D Haha! Tack för det ;)
Nu sitter man och messar med Melinda, som är påväg mot Öland - igen! D: Men nästa vecka, då får hon inte följa med dit, nehej! För hon ska med till Ullareeeed! Omg, jag längtar! Jag vet att ag redan har sagt att jag längtar men.. Shit! Jag saknar henne så!<3 Ska bli så fucking bäst!
Nehej, nu ska jag dra mig ifrån datorn, ikväll får vi se vad som händer, kanske blir någon film? Får väl se : ) Have fun girls'n'boys!


Hejsan svejsan!

Idag kom biljetterna till Falkenberg 9'e augusti! Yei! Fyra fina biljetter, en till mig, en till mamma, en till pappa, och en till Melinda såklart! Så just nu har vi 7 st biljetter hemma, 3 till Hish School Musical och 4 till Virus i Bataljonen :3 ag dör av längtan verkligen! Till allt! Det här har varit ett underbart år för mig, och det är inte slut än. För mig händer det nästan ingenting annars i mitt liv, och det här har nog varit det mest händelserika året faktiskt.

Jag har..
varit på konsert & signering och träffat min största idol någonsin, Kevin.
fått två nya speciella vänner, Sofia och Amanda.
träffat Sofia.
varit på Åland. (men det är jag ju varje år, men skitsamma!)

Jag ska..
Träffa Såfia!
Åka till Ullared.
Träffa en av mina bästa vänner Melinda och va med henne i 3 dagar!
Gå på Virus i Bataljonen och se min ''idol'' Jojje Jönsson 8D
Åka till Sthlm.
Träffa Amanda och gå på High School Musical som Kevin spelar huvudrollen i.

OMG! Alldeles nyss sa Sofia att hennes mamma kan skjutsa henne hit! 8DDD Jag dör! <3 Och hon kan sova över här! Det blir förmodligen till helgen sa hon :3333
AHAHA, jag måse bara säga att, pappas jobbarkompis är helt sjuk! Han skriker i telefonen när pappa pratar med mig, och är helt galen! ahahahah xDD Jag älskar honom! x''D Värsta coolingen ;)


Heeey, funny story!

Ohmygosh! Gissa vem som vann den här 3D-bilden på Kevin Borg? 8DD

Jo, JAAAAG :DDD Jag och två flickoooor till vann varsin! Whah! Gissa om jag vart förvånad? Först skriver en ''GRATTIS! För det är väl du?'' Jag: ''Eehe, va?'' Och hon var inte inloggad. Och nu kommer ett till samtal mellan mig & Mikaela:

 
(17:54) Mikaela:Heej:)
(17:54) Jag är den jag ä:hejj :D
(17:54) Mikaela: visst vann du 3D-fotot?:D
(17:55) Jag är den jag ä:Gjorde jag? ;o
(17:55) Mikaela:en Sanna Eklund gjorde de iallafall :p
(17:55) Jag är den jag ä:Wtf O.o Marielle sa också grattis till något men jag visste inte vad ;o
(17:55) Mikaela::D GRATTIS!! <3 :D
(17:55) Jag är den jag ä:Haha, tack ;D
Det är säkert nån annan sanna eklund xD
(17:55) Mikaela:haha näe :D kolla mailen då!
(17:55) Jag är den jag ä:ja det gör jag
Det är jag 8DD
(17:56) Mikaela::D


Hahaha, intressant vah? :D Va kolt egentligen, jag vinner aldrig något.. O________o :D Men nu, äntligen! :D Gaha!


Men en dålig sak är att Såfia inte kan träffa mig och Manda 4'e oktober :C Vi hade planer på det, men det funkade inte .. : / Men det får vi ta en annan gång!

Nyss försökte mamma tvinga i mig fika, men jag vill inte ha, det räcker med saft nu när jag har klarat mig utan det i ungefär en vecka :D (y.

Idag var vi ju till Hällefors och kollade på bilar, jag har redan fått en favorit! ;) En volvo! Jag gillar den bara för att den hade kol flaskhållare xD Hahah, men det är väl bra att ha?

Glöm inte dom där kommentarerna nu också! : D
Ha det bäst mina sköna läsare, iofs kanske jag bloggar utan att någon läser, men skitsamma 8DDD

Ehehehee..

Ehehhe.. Hej? Jaha. Vad ska man säga? Har inget speciellt att blogga om, kände mig bara tvungen att göra det.. Ehe, imorgon ska förmodligen jag, mamma & pappa kolla på ny bil i Hällefors, så måste gå upp vid nio för att tvätta håret som är förjävligt fett och grejer. Plus att jag ska börja äta bra frukost :3 Idag har jag bara latat mig. Kollat på Allsång på Skansen från förra veckan om och om igen. Pappa var så duuktig och fixade så att jag kan spela in : D Bääst han är! Och såå envis! Tack för det ;)
Har ingenting att blogga om, och orkar inte ladda upp bilder eftersom jag inte har några att ladda upp.. Ehe..  Men, snart ska jag göra situps med Manda och sen tar det nog inte lång stund innan jag går och lägger mig.
Så, godnatt!

Gomårrån!

Hej & godmorgon åt alla! Jojagvet, det är inte precis ''morgon'' just nu, men jag har ju faktiskt bara varit vaken i drygt en timme, så för mig är det fortfarande morgon 8D
Min dag idag då? Den kommer se ut som alla andra antar ja. Är hungrig, sätter på mig kläder & borstar tänder och så, äter ovanligt lite, blir mätt, kollar tv, tränar, dator, musik, tränar, äter lite, sover. Ja, det där var väl lite av min dag, men man får exprimentera med grejerna på min ''lista''. Nehej, nu måste jag dra mig ifrån datorn, ska börja med att ringa pappa och höra om han har möjlighet att köpa dvd-skivor som jag kan spela in på :3 sen gäller det bara att lära sig hur man spelar in också, hur nu det ska gå? Det får man ta reda på ( ; Sen när jag har ringt honom så måste jag försöka äta något iallafall! Det ska nog funka. Kanske. Möjligtvis. ehe..
Och jag längtar ihjääääääääääääl mig till 7'e augusti! Jag orkar seriöst inte vänta! DDDDD8 Det är för hemskt att längta tycker jag.. Jag hatar att längta till något! Menmen.. Man får försöka överleva.

Gah, och så längtar jag ju otroligt mkt efter..


Jag ska bara springa fram till Jojje när det är paus och skrika JAG ÄLSKAR DIG!
Njaaa... Kanske inte ändå xD Men jag ska ta många kort som kommer ut här på bloggen iallafall :33

Nämen NU ska jag iallafall gå! Så, hejsvejs!

Nehe! Nu funkar inte det-.-

Nu funkar inte kpw heller D: Sååå säääd.. Och nu blev jag depp, så jag tror nog jag går och lägger mig, så den här dagen går över så är det ett steg närmare till..  MELINDA & ULLARED & FALKENBERG! Och... MIN FÖDELSEDAG! Och.. MANDA & MUSIKAL MED KEVIN! Gash, det var skönt att skriva :'33 Pussochkram på er! :*

12 dagar.. 20 dagar.. 70 dagar..

Yes! Nu är det 12 dagar kvar till jag får träffa Melinda & åka till Ullared med henne! 8D Och det är 20 dagar kvar till jag blir 13 år! Och så är det 70 dagar kvar till jag ska träffa Amanda och gå på High School Musical med henne (a'<3 Har nämligen beställt biljetter nu som mamma har hämtat ut idag ;)

Dagen idag då, jag låg i sängen och drog mig alldeles för länge! Gaaah! 8D Och sen så har jag typ.. Inte gjort ett skit! Varit ute och sprungit lite, jag har sämst kondition ever, måste träna upp den! Senare blir det skräckfilm med pappa ;)
 
Btw! Biljetter är beställda till HSM nu! :D <3

Hej alla!

För några timmar sen åkte Ida hem, efter vi hade sett på ytterligare en film, den hette ''1408'', den var väldigt bra! Men ganska konstig faktiskt xp
Den handlade om en kille, som insisterade att bo i hotellrum 1408, även fast alla berättade om att det spökade där, och det hade skett 54 (tror jag) dödsfall i det rummet. Men han märker ju snart att det är sant, det spökar massa där! Och ägaren till hotellet säger att ingen har klarat sig mer än i en timme, och när han kommer in i rummet ser han hur klockradion börjar räkna ner tiden, från en timme. Han sitter fast i rummet, kan inte komma ut på något sätt.  Och han ser hur folk som bott där förut tar självmord, och antagligen av rädsla. De hoppar ut genom fönstret. Det skulle jag också ha gjort! Men till sist kommer han ut ur hoteltummet, och märker att allting var en dröm. Men genast så kommer han tillbaka till hotellrummet, och han ser klockradion igen, hur den börjar räkna ner från 60 minuter, igen. Han börjar uppleva samma sak igen. Men.. ´Mer orkar jag inte säga xD Ni borde se filmen! Den är bra (: Är det någon som har sett den?

Nu ska jag dra mig ut till mamma och pappa och äta rökt abborre från åland! 8D Bästbäst ;)


Film&film&film och massa film!

Ida dom ju, och vi har typ bara kollat på film hela tiden x'D 3 Harry Potter filmer, och 2 eller tre andra : D kalla oss filmnördar, för det är vad vi är ;D Just nu kollar vi på 'About a boy', och Ida har hittat en ny älskling, Hugh Grant! Hon har ju massa älsklingar ;s xD

Btw, jag känade 100 kr idag! För mamma försökte få upp en färgburk, och så sa hon att jag skulle få 100 spänn om jag fick upp den, och det gjorde jag ju ofc! Men den satt hårt kan jag lova..


Fluga!

Jag sitter här.. och så plötsligt kommer det en fluga och attackerar mig! Den bara dunsar ner på min arm och jag skriker ''WOOOOAAAH!!!'' Okejda, precis så var det inte! Men den kom faktiskt och satte sig på min arm ;o Så vad tycker ni om flugor?

Just nu sitter man och vöntar på att Ida ska ringa, hon kanske kommer hit, men jag funderar om jag ska ringa henne.. ^o) kanskedetkanske!? :D Omg, jag fick nyss hicka D: Ajjdå.. det var illa ;__;

Idag var jag så duktig och dammsög klart! *ståålt*

Tänkte visa min och Melindas maskot!



Så söt :') jag hade liksom den, och en likadan, fast en ängel, dom kom från ngn liten Bratz-förpackning xD Haha, men dom var så söta så jag ville inte slänga dom när jag slängde det andra, så först gav jag den här djävulen till henne, och så tog jag Ängeln, och så bestämde vi att vi alltid skulle ha med dom här småttingarna när vi träffas, och förra året när vi träffades, kom Melinda på att vi kunde byta maskot varje gång vi träffades, så just nu är den här djävulen min, och när vi träffas och åker till Ullared tsm, så kommer hon få den här djävulen och jag kommer få ängeln :') Var det någon som fattade det där? Cx

Oh idag ska pappa ringa och beställa biletter till HSM till hösten! GASH!<33

Jag har upptäckt hur mycket jag säger ''gash'', det är väl inte ens ett ord? XD

Nu ska jag nog gå och ringa till ida (: ha det så bra alla! Pusshej (L

Btw..

Just nu springer jag fram&tillbaka och gör situps! 8D Det går väl, haha, bra ;) Det var något mer jag skulle säga... men kan icke komma på vad! D':


MANDA 8DD

JAG SKA FÅ TRÄFFA AMANDA I OKTOBER! Gissa om jag är glad!? ;o <33 vi ska träffas i sthlm och gå på HSM tsm! Hahha ''hsm tsm''! xD Men det ska blir förjävligt kul!!! 8D
Hoppas hon är gladare den dagen än hon är här!



ÅH jag längtar!<3 Hon och Kevin på samma dag, kan det bli bättre? Synd att han inte signerar : / för jag antar att han inte gör det ;s MEN SHIT! Manda, du är en av dom finaste människorna på jorden! orkar inte vänta!<3

''rubrik''

Tror jag ska ta mig ut och springa en vända nu, för nu regnar det inget tror jag. Och om det regnar så är det otroligt lite!
Så, jag drar mig utåt nu.. Måste bara säga 15 dagar kvar!<3


Nu tycker jag..

..att alla som läser dom här orden slänger in en kommentar! För jag vill veta vilken dukig jävel som orkar läs min blogg^^
Skulle vara kul(:
Pusshej!!

Ohmy.. Orka!

Orka göra någonting-.- Jag orkar verkligen inte! Just nu vill jag bara mosa i mig massa gödis och chips och läsk och bli fet. Men det tänker jag inte göra! För jag ska träna, och inte äta godis! Justdet. Men jag måste dammsuga, och så ska jag ut och springa om det slutar regna, men vi har ju den där tränings-grejen och då springer man ju typ xp den ska jag använda mig av^^
Hrm.. Har jag berättat att det antagligen blir musikal 4'e oktober? Jag tror att jag har gjort det så jag skriver inget mer om det här.. men jag ska förmodligen på HSM i Oktober.
Blöbb! GE MIG 7'E AUGUSTI! NU!<3333

Nejmen, ORKA skriva mer. Hejdå!

Ont i magen!

För jag och Manda gjorde 50 situps var förut! Och jag har inte gjort det på jättelänge.. Men vi ska fortsätta, ellerhur? ;)
Idag då, jag har nördat Kevin, är i min lilla ''Kevin-bubbla'', som jag kallar det, där det för det mesta är KEVIN som gäller i mitt liv. Det kommer gå över om några dagar, veckor, eller kanske månader. Det är jobbigt, eftersom jag inte har chans att se honom. Om jag hade chans vore det den lyckligaste tiden i mitt liv, men nu är det inte så. Men, jag ska förmodligen åka till sthlm och se musikalen 4'e oktober! 8DDD WHIIH! Yesyes! det är jag superglad för. Men jag orkar inte vänta ;_;
Och nu är det 16 dagar kvar till jag får träffa MELINDA<3 Yeah! Mer idag då? Läst se&hör och ätit yoggi. Inte så mycket. Men imorgon däremot har jag tagit på mig jobbet att dammsuga tv-rummet, hallen, köket och badrummet! Jag behövde inte göra så noga sa mamma ;) bra det :D

Nu ska jag snart sova, är pisstrött!

Så, godnatt då!:)<3


Trött..

Jaha. Vad gör jag vaken nu? Jo, jag vaknade av  ett sms, sen bestämde jag mig för att kolla om nyheterna hade skrivit  något om allsången igår som jag kunde lägga ut på min andra blogg. Jag hittade en artikel med en bild och lite text. Men varför sitter jag kvar då? För jag ska blogga här, på den här skitbloggen. Sen ska jag kolla om någon sida är uppdaterad med något. Sen ska jag sova. Min början på en tråkig dag. Just nu sitter jag och dör framför spelet Harpan. Det är väldigt tråkigt, men roligt när man klarar det. Det är därför jag spelar det.

-längtar!<3

Allsången var helt perfekt : )

Jag kopierar från min http://nogg.se/kevinboorg istället för att skriva nytt om vad jag tyckte om allsången!

''Shit! Kevin var verkligen såå bra på allsången idag! Herregud man blir ju tårögd bara man ser honom. Och så sjunger han allt så himla bra på svenska också! Vilken glädje du har Kevin, och den smittar alltid av sig! Du var som gjord för det där, att springa runt som en galning i publiken och slänga mikrofonen framför folks ansikten! Haha! Och du lät ju dom personerna som t.ex. var handikappade sjunga! Som andra artister som gästar allsången faktiskt inte gör. Du är så himla omtänksam mot alla och en sån fin kille. Dina uppträdanden var fantastiska, med lika mycket glädje och fart som vanligt. Och vem är inte kär i KBs ögon? Dom bara lyser! Åh! Jag tänkte spela in programmet, men jag glömde.. Men det finns väl att hitta på internet, för det måste man ju bara få se igen!
Och du är så himla schysst som hälsar till alla som inte kunde vara där. Tack för det.<3

Jag såg även Patrik, Linnea & Mikaela flera flera gånger i publiken! Kul att se :) Och så fick man ju se Sofia också! :D''

Ja, mina åsikter, Kevin var helt enkelt perfekt.

 

Nu ska jag sova, är astrött! -.- Godnatt alla godingar!<3


KLAR 8DD

Yes! Äntligen klar säger jag bara! Omg, det tog lång tid.. Nu har jag först tagit ner alla bilder jag har, sen har jag sattit upp dom igen (men några har jag slängt). Ehe.. Ni kanske undrar varför det tog så lång tid.. Ehe.. Jag liksom höll inte på med bilderna hela tiden, det kom saker ivägen, som.. Dator, sms, mat, spring i benen, och allmän lathet. Så det blev inte samma sak hela tiden, men nu är det klart iallafall 8DDDD
Kolla bilden, det är min alldeles nya, fräscha Kevin-vägg! Det ser inte ut att vara så mycket faktiskt, men det är väl för att dom sitter långt ifrån varandra. Oj, nu började det regna..




På bilden är det 14 bilder/affischer, en konsertbiljett och en t-shirt! ^_^ Plus att jag har en till bild på honom på min dörr, så alltså har jag 15 bilder : )
What do yo think?

Affischer!

Jag började nyss att plocka ner alla affischer som sitter på vägger där min Kevin-Bilder ska sitta. Men, jag har ett problem. Jag vet inte hur jag ska göra för att få det att inte se stökigt ut! Det är väldigt svårt när man har så många.. Jag vet int ehur jag ska göra. Om det inte funkar få rjag väl sätta tillbaka alla igen! -.-

Är faktiskt vaken!

Precis! Idag vaknade jag halv 9 utan att behöva stlla klockan, och jag somnade ungefär 3. Hmm.. Konstigt.. Men det var ju bra eftersom jag ska börja gå och lägga mig tidigare har jag bestämt mig för! För förut innan jag somnade skrev jag upp en lista i min mobil men några saker jag har kommit fram till.

Jag ska..

-Sova tidigare.
-Äta mer & nyttigare.
-Tvätta bort mitt smink varje kväll.
-Flytta min Kevin-vägg.
-Inte sitta så mycket vid datorn.
-Vara positiv.
-Inte irritera mig så mycket på pappa, för det tycker han är kul!
-Börja träna, normalt mycket.

Låter det som bra förslag? :p :) Jag ska iallafall försöka göra alla dom här sakerna! Sen får vi ju se hur jag lyckas..

Just nu regnar det här utanför lite, lite grann. Kan inte det dåliga vädret bara försvinna!? Det är så jobbigt att bara segndroppar falla hela tiden -.-

Dagen idag då? Jag ska försöka flytta min Kevin vägg! Jag undrar verkligen hur väggen bakom Kevin-väggen ser ut ;o Det är väl en massa hål bara antar jag xD Från alla nålar menar jag. Och sen ska jag fråga m&p (mamma&pappa) om ag kan följa med Ida in till stan imorgon, det är någon ungdomsdag när det kommer några artister och sådär, jag vet faktiskt inte riktigt vad det är mer, men det kan bli kul eftersom man säkert ser/träffar många från skolan som man inte har sett på hela sommarlovet! ;)

Men sen kommer vi ju till dagens höjdpunkt! 8DDDDDDD Allsång på Skansen ikväll ;) Men Kevin! Whoho! Vi lyckades! Så det ska jag verkligen se. Det borde alla andra också göra! ='D Synd bara att man inte kan var där.

Nu ska jag gå och försöka äta något bra & nyttigt som det står där uppe, för jag har inte varit särskilt bra med maten den senaste tiden.. Ätit jättelite =/ Men ska försöka börja äta mera nu :) Och ifall jag lyckas flytta på min Kevin-vägg så tar jag kort och lägger in här på bloggen såklart! Ha det så bra tills vi hörs nästa gång ;D Byebye!(L'


Veckans Fråga

Måste bara lägga upp veckans fråga innan jag går och lägger mig!

Har du en idol? Om du har det, vem?


Jag tror inte jag behöver svara på den frågan fakiskt! Såklart K...<3

Bio! :)

Idag sov jag till ungefär halv 11, då gick jag upp och gjorde något, kommer inte riktigt ihåg vad faktiskt. xD Senare hittade jag ett program där man gör om bilder, ArcSoft PhotoImpression, så där fastnade jag ett tag. Sedan åkte mamma till jobbet, jag gick runt lite i huset, sjöng och dansade vildt ;) Och dator typ :p Sen kom pappa och han och jag började prata om HSM till hösten, jag skrev om det i mitt förra inlägg va? Eller var det på den andra bloggen? Ehe.. Ja, men vi pratade iaf om att åka till Stockholm och se Kevin Borg i High School Musical till hösten, och pappa berättade att mamma och han hade pratat lite om det tidigare. Och sen när mamma kom hem sa hon ''Nej, men jag har inte sagt något! Ta det lugnt nu!'' Hon ska alltid göra så -.- men ärligt talat så är jag nästan säker på att vi kommer åka : ) Jag hoppas iallafall! För man kan ju aldrig vara helt säker. Men sen så ringde Ida och frågade om jag ville följa med och se premiären av ''Harry Potter and the halfblood prince'' och jag hängde med, henne, hennes pappa och henne.. Ehe, 'släkting' kallar vi det eftersom jag inte minns vad det är till henne xD, Veronica. Filmen var helt ok, men man fattade inget på slutet, ett väldigt wierd slut.
 

Ni borde se filmen ''Corpse Bride'', en animerad film. Helt ok tycker jag :) Här är en söt mask som är med i filmen! Är han inte för gullig?



_________________________________________________________________


Nu har jag nyss avslutat ett jättefint sms-samtal med Melinda, hon gick nyss och la sig och nu ska jag göra detsamma.
Godnatt!


Goodnight!

Godnatt alla söta, nu ska Sanniizen sova!
Pusshej!





Ett långt inlägg. LÄS ALLT FÖR FAN 8DD

Jo, nu har jag lyckats kämpa mig igenom ett nytt inlägg, ungefär lika långt blev det ;) Men ja, nu får ni njuta av mina underbara bokstäver, kom igen! Jag gjorde om hela min text igen, bara för att ni skulle få något att kämpa med, så enjoy ;D





Ehe, igår blev det ju lite hastigt när jag berättade om grejen med Melinda. Men jag var bara så överlycklig och orkade inte berätta något faktiskt! Men nu ska jag berätta lite närmare.. Jo, 7'e augusti ska jag, mamma och pappa åka till Ullared. Då fick jag ta med en kompis, jag valde en av mina bästa vänner, Melinda, som bor i småland! Så jag har kännt henne i snart 2 år, och jag träffade henne en gång förra året. Så nu kände jag att det var dags igen! Så då bad jag Melinda ringa mig, eftersom jag inte har några pengar på mobilen, så hon ringde runt 11 igår kväll. Då frågade jag om hon hade lust att följa med mig till Ullared, det ville hon såklart! Så den 7'e augusti åker vi ner till småland, och hämtar upp henne, sen åker vi till Ullared. Första natten får vi sova i en husvagn, det har jag inte gjort där, och när vi kommer fram är det nästan att sova på en gång. Dagen efter (lördag) får vi byta ''hem'', till en mysig stuga, det är nog lite bättre där, eftersom det finns dusch och toalett där! Det gör det nämligen inte i husvagnen. Men på lördagen iaf flyttar vi till stugbyn, sen så bär det av till Gekås och andra affärer som ligger runt det stora shoppingcentret. Jag ska iallafall leta efter en billig mobil, om jag har råd.. Hehe.. Men sen, på söndagen, blir det att shoppa mera, fast inte lika länge, eftersom vi ska till Falkenberg (Vid Västkusten), till Vallarna och kolla på ''Virus i Bataljonen'' tror jag det heter, där bl.a. min ''idol'' Jojje Jönsson är med 8D Jag fick ju se honom förra året, då som Dag-Otto, men det här året kommer han spela någon annan. Men han är ju bäst ändå ;) Och för några dagar sedan pratade jag med några som hade varit på föreställningen och dom sa att det defenetivt var bättre det här året! =D Plus att vi får bättre platser ;) För er som inte vet vad det är jag pratar om, så är det en teater i Falkenberg, buskis, som har visats på tv i många år. T.ex. ''Snålvatten & Jäkelskap'' är därifrån och massa massa annat! Så det ska bli riktigt kul! Och ännu roligare nu när Melinda är med ;) Dagen efter (måndag) kanske det blir att shoppa lite mer innan vi åker hem, men det får vi se. Men vi skjutsar iallafall hem Melinda, sen åker jag, mamma & pappa hem hit. Shit vad jag längtar! Och det är ju bara 19 dagar kvar 8DDDDDD

 

Och, btw så har jag några saker jag vill säga till min Melinda.
Gumman, du har alltid varit en otrolig vän för mig, du har alltid varit en sån som man kan lyssna på, flumma med, vara allvarlig med och bara vara med. Den gången vi träffades, 27 september 2008, kommer jag aldrig, aldrig glömma. Det är en sak jag kan lova utan att ångra mig. Och jag kan också lova att jag alltid kommer finnas för dig, vad som än händer. För en kompis som du träffar man inte varje dag! Nu är något speciellt, något unikt.
Och ''stolpen i stolpen'' uppe vid vägen! Haha, jag kan inte fatta att den sitter kvar? HAHAH XD Du fattar vad jag menar ;) Och våra söta maskotar! Har jag ens berättat vart dom kommer ifrån? Haha! Men iallafall så kommer dom från Mini-Bratz.. Hehe.. Dom var så söta så jag ville inte slänga dom när jag slängde det andra! Men, som du sa, varje gång ska vi byta.
Jag hoppas att du vet hur mycket du betyder för mig.
Jag älskar dig
Yo-liDpQ BörJ22ol.
Orden kom från hjärtat på
Co-55oi oltlund. <3

 

Nog pratat om det nu. Jag tror förresten att mamma och pappa planerar in något inför min födelsedag! Men jag har ingen aning om vad, och jag vet inte ens om det blir så men, hehe. Det borde vara något eftersom att igår kom mamma och frågade mig ''På din födelsedag.. Är det viktigt att du är hemma här och har fest och så?'' Och jag svarade ''Nej, hurså?'', och hennes svar blev ''Nä, jag bara undrade!'' Gaha, får man tro på det? Att hon ''bara undrade''? Jag hoppas att det är något. Det blir ju antagligen att åka någonstans eftersom hon frågade om det var viktigt att vara hemma på födelsedagen. Haha, det kanske är att åka och kolla på Sommarkrysset? Kevin är ju med 15'e augusti (min födelsedag). Gaha! Som om.. *önskedrömmer*.. Nejmen, det blir kanske något, men säg ingenting om att jag sa något, shhh..

 

Och på tisdag händer det! Min bäste Kevin Borg i Allsången! Det var ju.. En överraskning kan man väl ändå säga! ;o Justja! Jag glömde att fråga om musikalen.. För Kevin ska ju spela Troy i den svenska föreställningen av High School Musical på Göta Lejon i Stockholm. Det måste man ju bara se! :o Jag får fråga imorgon, det är ett BIIIIG måste! Jag måste ju liksom få se den. Eftersom jag inte kan få se honom på någon konsert / signering det här året så (om man ser på ställen han ska ha spelningar på nu) måste jag väl ändå få åka och kolla på det? Det är ju till hösten, så.. Det är långt dit men. Omg.. Jag längtar redan även om det inte är bestämmt!<3

 

Min dag idag då? Den ha varit.. Slö. Okej, nu verkar det som jag inte gör något annat än slappar, och så är det kanske ibland.. xD Men shit, det måste ju vara så dåligt väder också! Så, sorry, nothing I can do about it.. Men jag har iaf försökt lösa det stora KP-korsordet, som går rättså dåligt. Jag tänkte göra det helt själv först men jag har fan fått lov att ta hjälp ibland! Annars idag? Sjungit, dansat, och töntat mig framför datorn. Gaha, ni skulle se mig när jag springer runt på golvet i mitt rum och leker artist! 8DDD Haha, ibland är det faktiskt bara härligt ;)

 

Näej, nu har jag fått en känsla av att det är typ ingen som har orkat läsa igenom min skit. Men hoppas någon har klarat det ändå. Jag menar, jag har ju skrivit allt, då är det ju eran rättighet att läsa det! Ellerhur? ;D Haha. Nejda, men släng in en kommentar när du ändå är på besök.

Tjosvejs allihopa!




Fuck.

NÄE! SKÄMT ELLER? Jag skrev typ världens längsta inlägg, och ALLTING försvann ;_______; :@ Omg, fuck vad sur man blir! Jag skriver något ikväll om jag orkar, usch. Fyfan! Hata min dator just nu!
Ah, skriver ikväll. Fuck.


Jaaa, MELINDA!

Yesyesyes! Melinda följer med mig mamma & pappa till Ullared & Falkenberg 7'e eller 8'e augusti! Omg, I'M SO HAPPIIIEE<3

Kul =D /förlåt.

Konstigt nog så var det ganska kul! God mat, och sen så spelade jag, Filip & Anna tv-spel ;) Det var kul, gaha, jag vann 8D








Förlåt Manda.. Älskarräj<3

Dags att sticka.

Jahapp, då var man tvungen att gå.. Bloggar mer om hur det var ikväll.. >Suck<
HEJDÅ, sms'a! <3

Hennes barn är föräldrar till henne!

Herregud! Jag måste bara blogga om det här. Det är helt otroligt! Jag kommer inte nämna namn eller något men jag måste berätta. Det är en tjej som jag känner, hon är mamma till tre barn, och den yngsta pojken vill inte ens vara hemma hos henne när inte hans pappa är hemma. Hon är så himla självisk, hon blir inte glad när hennes barn är det, utan hon bli avndsjuk på sina barn när dom har varit någonstans och när dom har haft det roligt, hon blir inte glad för deras skull och hon blir inte glad av att se dom le, hon vill bara se sig själv vara glad och le! Hon har t.o.m. pratat med min granne, och sagt till henne att hon kanske kommer ta livet av sig framför sina barn! Och hennes andra barn känner sig nästan tvingade att åka hem till henne. För mamman vågar inte vara ensam. Det är som om hennes barn  är föräldrar till henne! Herregud, varför finns det sådant folk? Jag tycker så himla synd om hennes barn. Om hon måste vara så jävla egoistisk måste hon väl för fan inte låta det gå ut över barnen?

Duger?

Ehe, kan jag gå på en töntig grillfest såhär?



  

Jag vet att jag ser tjock ut å den sista bilden, men det är för att linnet är luftigt ;p Och så stog jag på ett visst sätt och jag orkar inte ta en ny bild xD


And HEY, don't forget http://nogg.se/kevinboorg

NO NO NO NO NO NO NO NO!!

Det får inte vara sant, Krille, Filips kompis, ska nog vara med på grillfesten ikväll, ohmygod! ;_______; För Filip är med honom nu, okej.. Vi säger att Krille åker hem sen!

Nu är det bara smink på!

Yes, nu ska jag bara sminka mig, sen är jag klar att grilla! Men, ehe.. Jag ska inte gå till Filip förrän klockan 6.. Så, jag har inte bråttom precis. Men ändå! Bra att vara i tid iallafall ;) Så nu ska jag bara sminka mig, sen kan ni få bilder ;p

Jag orkar..

..ingenting. Jag är helt slut, jag vill bara.. blösh.. Haha nej men jag vet inte. Jag är bara onormalt slö idag. Och så måste jag gå och duscha, och så måste jag gå till Filip och grilla sen.. Vem orkar? ;__;

Ny sida!

Jag har bestämmt mig för att den här bloggen, här vill jag skriva om mig och mitt liv! Så nu har jag gjort en speciell Kevin-blogg, stick dit och kolla där istället så sköter jag mig själv här! =D
http://nogg.se/kevinboorg

Nu ska jag ta och sova, godnatt<3


Bloglovin'

Följ min blogg med bloglovin! =D

www.nogg.se

Ja, ni har kanske varit inne på Marielles & Ellinors blogg www.nogg.se/kevinborgmusic? Och jag tycker att www.nogg.se verkar vara ett bra ställe att blogga på, så jag skulle vilja starta en blogg på den sidan, så då funderar jag på att starta en fan-blogg till Kevin där, istället för att ha en kategori om honom här. Vad tycker ni om det? Jag tror nog det kommer bli bättre om jag gör så, och jag vill det. Men, som sagt, vad tycker ni om det?


Hemmmmma..

Yes, idag kom jag ju hem från Ida igen ;) Vi har haft det askul, vattenpistolskrig, x2, och massa massa filmer! Och så var det ju en liten fest för hennes pappa som fyllde år i måndags, grattis! 8D Men jag fick liteallergisk reaktion, usch.. :'( Då blir jag snorig, och ont i halsen och grejer, blir typ förkyld, fast jag inte är det! :s Haha, jojagvet, det låter väldigt konstigt!

Imorgon blir jag ensam hemma igen, jag tycker det är skönt att få vara ensam utan föräldrar, då slipper man ju göra något ;p Lat som jag är! Och imorgon kommer även mamma hem, från Västerås. Hon är där för morfar fyller 93 år idag! Grattis!!

Ida!

Nu ska jag alldeles snart åka till Ida, så det blir inget bloggande förrän imorgon. Pusshej<3

ALLSÅNG PÅ SKANSEN!? :O

Okej, var det någon som visste om att Kevin ska vara med på Allsången nästa vecka 21 Juli? Herregud vilken överraskning! Haha, shit! Men vad kul eller hur? Kollade nyss i gästboken och skrev inlägg och det var ju inte bara jag som hade upptäckt det då xD Haha, många inlägg det var om det iallafall om det här, men visst är det kul?


13'e april<3

Ja, jag vet att det var tre månader sen ungefär, sedan det var den 13'e april. Men nu har jag tänkt att jag ska kopiera när jag skrev om dagen jag träffade Kevin, för er som inte har läst. Och så passar det ju även bra nu eftersom jag har börjat skriva om Kevin. Det här stog ju på min förra blogg, www.flickaneklund.blogg.se, som jag inte använder längre, så nu kommer dagen då jag träffade Kevin även att finnas på den här bloggen. Så, varsågoda;

Imorse vaknade jag klockan 9, för senare skulle vi åka till farmor & Anders.
På vägen hämtade vi farbror Göran och åkte till Farmor. När vi kom dit fick vi fika, och senare mat, men jag kunde inte äta speciellt mycke för jag var så nervös xD För jag skulle ju på Kevin Borgs signering senare :D
Okej, min Kevin-dag idag :D

Klockan halv 2 åkte vi iväg till signeringen. Den började klockan 3, men jag ville vara tidig ;)
Vi tog med Göran i bilen och han följde med till Gallerian i Västerås. Vi parkerade i ett parkeringshus och gick till stället han skulle signera på. När vi var på väg så mötte vi min morbror, för han visste att vi skulle dit. :p
Så vi gick och satte oss vid ett bord, och dom andra köpte lite grejer :p Men jag kunde fortfarande inte äta något xD
Sen gick jag och satte mej i kön, Och när det var ungefär en kvart kvar till klockan var 3 och Kevin skulle komma, då började det bli ganska mycket folk. Sen när det var lite innan 3 kom Kevin, och alla började ta massa kort och grejjer.
Det fanns ett litet bort där Kevin och Sofia skulle sitta, som kevin skulle signera.
Man kunde köpa t-shirt., singlar och skivan.
Kevin gick in på ett ställe, vet inte riktigt vart, nånstans bakom scenen. Och alla ställde sig i en bra kö, trängdes och saker x) Sen satte sig Kevin och dom andra som var med och fixade sakerna på scenen. Jag stog ganska långt fram, så det var bra :)
När det var kanske 3 personer framför mig i kön kom en kille och frågade om jag ville ha något. Jag sa att jag vill eha en t-shirt. Den kostade 160 kronor! Men det var det såklart värt ;)
Jag kom fram till Kevin och jag hade med mig bokleten till skivan, som jag ville ha signerad.
Han började med att signera tröjan och frågade om det var bra med mig och jag svarade.. Något, jag minns faktiskt inte, jag var helt borta i huvet xD Men jag tror jag svarade att det var bra iaf, jag hoppas det! Sen signerade han bokleten också och jag fick en kram ;) Och jag hade bestämmt mig innan för att jag var tvungen att lukta på honom, för folk som jag har pratat med säger att han luktar jättegott, och såklart hade dom rätt :D Så vill jag också lukta ;o Perfect :D <3
Och jag försökte ta kort när han signerade, men jag skakade hela tiden, så bilderna blev jättesuddiga! Det var ju synd xD Men några bilder blev bra :)
Sen gick jag därifrån, jag tog några kort och så, eller, någraa.. Väldigt många kan man väl säjja xD
Men det gick alldeles för fort enlig mig! Skulle gärna ha varit där längre. :)
Men han var mycke sötare i verkligheten tycker jag iallafall ;D
Sen åkte vi hem med Göran, och åkte till farmor & Anders igen. Vi hann att fika igen, även om jag bara drack dricka för jag fortfarande var nervös xD
Klockan var ungefär kvart i 4, -4. Vi skulle åka till själva konserten kvart i 5. Så då drog vi, hann inte vara hemma så länge. Men det gjorde ju absolut inget =D
När vi kom in så var det inte så himla mkt folk där. Men det kom mer och mer. Vi fick sitta vid ett bord och vänta på att dörren skulle öppnas. När vi satt och väntade funderade jag på om jag hade sett Patrik. Killen som jag har skrivit med på datorn ett tag nu. Han skulle också till Västerås på konserten. Jag såg han, hans kompis Simon, och en till kille som visades vara hans bror. Jag visste att det var han men ville ändå fråga x) Men jag ville inte gå fram till han bara sådär och fråga :p
Men dörren öppnades typ 10 i 6. Klockan 6 skulle konserten börjja.
Vi gick in och det var väldigt mycket folk. Jag satt på andra raden och man var ju nästan inpå scenen. :D det var coolt .)
Det kom in mer och mera folk! Sen när klockan var ungefär 5 minuter över så började bandet komma in. När dom var klara och hade börjat spela lite hoppas Kevin in glatt! Så som han alltid är ;p
Han började och sjunga och allting var superbra :D Lika bäst som alltid :D Han pratade lite och frågade hur det var och det var jättebra ös ;)
Han sprang sen iväg och bytte lite kläder. Och bandet presenterades, och ville sen att vi skulle ställa oss upp, det gjorde jag såklart (:
När han hade sjungit Living on a prayer hade jag ingen känsel i händerna för jag hade klappat så hårt x) Men det var det värt :D Det var en superbra konsert, och alla var med och klappade händerna och sjöng. Det var den bästa konserten, och jag har aldrig haft nån så bra plats som det :-) <3
Det kändes så overkligt bara! Liksom, träffa sin största idol . YEAH :D Det kändes bara som bio i 3 D på konserten xD Iallafall i början, sen blev det mer och mer verkligt :D Så coolt :D
Det känns som om jag har glömmt att berätta något... Men jag vet inte vad xD Isåfall bloggar jag om det sen när jag kommer på det :)
Lägger in några osuddiga bilder sen. :) När jag har tid :p
Men det här var iallafall en dag jag aldrig kommer glömma, och visst ska jag träffa Kevin igen :D Måste Måste<3333 Och då är jag nog inte lika nervös som jag var :p :D xD Då kanske det blir lite klarare vad som händer :D Det tror jag nog ;)


Det var 13'e April, dagen jag aldrig glömmer<3


Hmm.. Vilken är snyggast?

Åh! Jag hoppas min plan kommer funka! Jag har ju tänk på en grej, att .. Ehe, ni får läsa om min plan i mitt förra blogginlägg, men där pratar jag ju om min kompis Manda, men ehe, då får ni tänka på Kevin när ni läser om min plan ist ;) Orkar nämligen inte förklara en gång till, så lat som jag är! 8D

På torsdag ska ju Kevin sjunga på Cindarella, ''Färjan''-båten vetni, och då ska dom ju såklart filma där! Det ska bli jättekul att få se Kevin, och Kevin-fans på tv :D Tycker inte ni det? Och ni som ska vara med måste väl tycka att det är jättekul?

Hehe, jag fixade med två bilder för ett tag sedan, jag skrev Kevins namn och tog kort på det och trixade lite och så, och nu ska ni få välja vilken av bilderna ni tycker är snyggast! Bara för att det är kul ;) Hihi! Så, rösta på! 8D

1.  
2. 


What do you think? :)
 

Hejsan alla sura & glada 8D

Själv är man väl glad just nu ;D Jag har tänkt ut en plan.. Moahahah.. Så att jag kanske kan få träffa Manda ;o :D Jaa, om det funkar förstås! Ska snacka med pappa om det sen när han kommer hem. Och på det viset kanske det skulle funka att se Kevin också? Jag hoppas det.. För min morfar bor ju i Västerås, och Västerås ligger 10 mil ifrån Stockholm, och i Stockholm bor en viss Manda! 8D Det skulle väl vara jättebra om jag kunde bli skjutsad till Stockholm när jag mamma & pappa är och hälsar på morfar? Eller hur? Nu känner jag mig smart! xD Men om pappa skjutsar mig.. Vad ska han göra under tiden då? Jaja.. Jag får prata med honom så löser det sig säkert :)

Och idag kommer den här flickan,

Ida Aronsson hem från Stockholm! :D Jag kanske ska åka till henne imorgon :) <33

Nu tror jag att jag ska ut och cykla eller något ;) Senare ikväll blir det väl att kolla på So You Think You Can Dance! 8D Men jävla Mary Murphy.. -.- Måste hon skrika så? ;o Jaja, man får väl stå ut -.- ehehe..

Trött..

Omg, jag brukar inte vara så himla trött vid den här tiden :o Men nu är jag verkligen astrött!
Ska förflytta mig till sängen nu och soooooooova! 8D Så godnatt på allihopa! Kommer mer bloggande imorgon, antar jag ;) Pusshej och sov gott (A''<3





Kevin Borg<3

Ja, som dom flesta (jag antar alla) vet är Kevin Borg min allra största idol. Han har alltid hjälpt mig, med allt, omedvetet, och, han är bara en inderbar person! Han är helt enkelt bäst. Han finns ju alltid för sina fans, och jag vet ingen annan som är så omtänksam som honom. Hur kan han alltid vara så glad och positiv!? ;o :D Han är verkligen en jättebra förebild för alla. Och han betyder så mycket för mig, och jag vet mååånga andra också. Jag vet då inte hur jag ska kunna beskriva med ord hur mycket han betyder för mig och hur bäst han är på alla sätt. För det är omöjligt att beskriva med ord. Men, det finns bara en sak att säga, att jag älskar honom. Jag är ingen liten 8 årig tjej som är kär i honom eller så, men, ni fattar väl?

I den här kategorin, ''Kevin Borg'' kommer jag såklart bara skriva om just Kevin. Allt från blogg till musik till bilder och ja, ALLT. Så, ni Kevin-galna, dra er hitåt, och glöm nu inte att kommentera!

Det här är ju inte BARA en Kevin-blogg, och heter ju inget med Kevin i namnet, men jag kommer ju ändå försöka skriva en hel del om honom, och vad som händer och så. Men nu tänkte jag ge förslag på bra Kevin-sidor och bloggar! Ni hittar dom även bland mina länkar :)

http://www.kevinborg.se/ - Officiell hemsida, bli medlem vettja!
http://www.kevinborgsplace.blogg.se/ - Patrik, Simon, och Fredriks blogg!
www.nogg.se/kevinborgmusic - Marielle & Ellinors blogg!
http://www.kevinfreaks.blogg.se/ - Linnea & Ellies blogg!
http://stimorol.m3m.nu/IndexPage.xhtml - Stimorolbloggen!

http://davidarchuletanetwork.ning.com/group/kevinborgfansswedishidolwinner2008 - David Archuleta fancluben :)


Det finns ju såklart många fler sidor att besöka, men dom här besöker JAG mest. Ta inte illa upp om din Kevin blogg inte finns med. Ni får kommentera då så reklamerar jag för bloggen! =D

Men om ni har några synpunkter eller frågor eller något så är jag alltid öppen! :)





Hoppas ni kommer gillar det iaf, och som sagt, glöm inte kommentarerna ^^


 

Stora fina ögon.. Och så måste man ju vara ALLERGISK!

Idag vaknade jag typ klockan 10 och gick upp, åt lite grejer. Eller, ärligt talat äter jag inte så jättemycket faktiskt! D: Usch, jag borde ärligt talat äta mer.. men, ehe, orka! 8D Men annars så har jag bara cyklat idag.. Och så städade jag i badrummet xD Så desperat var jag att ha något att göra! Plus att Filip (kusinbarn) kom och ville nörda småbarnsdataspel-.- Shiet vad tråkigt! D: Men som tur var så tröttnade han när jag började städa, och så kom han och sa ''Jahapp.. Så det är såhär du håller på när du leker med kompisar..'' X'D omg.. -.- Jaja, nog pratat om honom, eller, nejförresten, nu ska jag vara lite schysst iaf! För han fyllde nämligen 11 år igår, så grattis i efterskott Filip. Eheheh, nu var jag väldigt snäll 8D

Åh.. Alla vet väl inte en grej om mig, att jag är allergisk mot pälsdjur.. Jag typ döör! D: För, i fredags, när jag var och firade Hanna, då var det en hund där, och jag började nysa som fan, men.. Ni som inte är alleriska mot djur förstår inte.. Tror jag iaf.. Jag har alltid velat ha en hund, och.. Hon bara kollade på mig med så stoora bruna ögon.. Fyfaan! Jag fick t.o.m. tårar i ögonen! För jag visste ju att jag inte kan ha något djur.. Jag blir asledsen för det ju.. Jag hatar verkligen att vara allergisk! Är det någon mer som är det som fattar?

Jaja.. Iaf så tror jag att jag ska börja skriva om Kevin Borg här på bloggen också! Ehe, ja.. Det kommer ju inte bli någon riktig Kevin-blogg, den kommer ju fortfarande handla om mig och mitt liv och så.. Men också Kevin! Jojagvet, jag kommer nog inte vara så snabb och sådär med info, men.. Det kommer ^^ Så läs gärna ni som är Kevin-intresserade! =D Så allt som jag skriver som handlar det minsta lilla om Kevin, kommer finnas i kategorin ''Kevin Borg''. Även bilder och sånt.

Hrm.. Jag undrar om ni har orkat läsa igenom allt nu? Var stolta, för jag skulle inte orka läsa allt xD Gaha!

Veckans Fråga

Ehe, jo nu när det gäller ''Veckans fråga'', så kommer jag att sluta använda alternativ. för jag märker att ingen använder alternatven xD Så från och med du kommer det bara vara en helt vanlig fråga - inga alternativ! Puss&Kram!



Gillar du ditt utseénde?

Allt & Ingenting.

Eeeey! Jag var bara tvungen att blogga lite.. Även fast jag inte vet vad jag ska blogga om.. Ehe, smartis jag är ;)
Btw, vi (ursäkta, mamma och pappa) håller på att måla om huset! Det kommer firtfarande vara rött, men nu & fräschare färg. :) Det blir jättefint.
Och Hanna var ju en sån jätteduktig fotograf! Så tänkte liksom lägga ut en ''fin'' bild hon tog på mig! xD
Haha, jag vet att jag har konstigt ansikte, men bara för att jag var upp&ner!





Och jag glömde att berätta att Hanna och jag badade i hennes pool, det spöregnade och var 16 grader varmt i vattnet, haha, iiiiiiiskallt!


Nu är jag hemma igen.

Jag åkte ju till Hanna igår och firade henne, ehe, vi bara flummade hela dagen typ xp Men det var jättekul! Och fick läppglans och parfym av mig i present, hon verkade gilla det iaf ;) Sen har vi cyklat ner till en pizzeria och ätit strips,tre gånger! En gång igår och 2 ggr idag ;p

Vetni, jag har kommit fram till vad jag vill bli när jag ska skaffa jobb, journalist. Alla säger att det skulle passa mig bra eftersom jag är ''bra'' på att skriva och så, men jag har alltid tänkt att det inte är någonting för mig. But hell, det kanske skulle vara något faktiskt! Skulle ju vara kul att få jobba på en tidning och så.. Skriva om lite vadsomhelst. Skulle vilja inervjua också! Men ärligt talat, vad innebär det att vara journalist? Vad ska man göra? Kan någon svara på det? ;p
Vad innebär det att vara journalist?

Uschnej, ärligt talat är jag för trött för att blogga mer nu -.- Det kommer nog mer bloggande ikväll tror jag :)
Jo, tänkte fråga en till sak! Ni vet väl såklart att jag har ''Veckans fråga'', då vill jag gärna ha lite tips på bra frågor man kan ställa, så.. BÖRJA KOMMENTERA NU 8D

Min Kevin-video :)




Haha, vad tycker ni om den ? :) Kommentera och tyck till nu :D

Nu blev jag depp..

För ett tag sen kollade jag alla datum och ställen i Kevins kalender, och det närmaste låg ungefär 3 timmar bort, jag dör :C Jag kommer inte klara mig om jag inte får träffa honom snart. Vissa klagar på att det var jättelängesen dom träffade honom, när det kanske var en månad sedan eller något. Men tänk på det lite, ni har jävligt mycket tur ska ni veta! Jäävligt mycket tur.. Ni har tur att ni bor där ni gör, att ni inte är för unga för att kunna bestämma... Var glada för det ni har, och klaga inte. Jag är glad för att jag har fått träffa honom en gång, för jag vet att det finns folk som inte får träffa sina idoler alls, men.. Det här, den här känslan som är för Kevin, jag vet inte vad det är precis, inte kärlek om ni tror det! Nejnej, absolut inte, men det är mer än en vanlig Idol, det kan jag lova! Men, en gång räcker inte för mig :'/<3

Regn.. Regn..Regn.. Regn..Regn.. Regn..

Tjohejs! Ehe, idag vaknade jag faktiskt 10 i 9, hade ställt klockan, jag vet inte riktigt varför faktiskt, men ja.. Annars har man bara försökt att vakna, kollat tv, ätit och grejs! Nu måste jag göra Hannas födelsedagskort också ;) Ska bli kul att få komma dit imorgon :) Sen måste jag städa också! Usch.. Men jag får väl stänga in mig i musik som jag brukar.
Och nu börjar det regna också! Jag sitter utanför på altanen, och det är kallt! Men jag orkar verkligen inte gå in.. Varför ska det vara så dåligt väder hela tiden? Hur är det hos er?

Jag tror jag ska ta och skriva en dikt sen.. Kanske, vi får se hur det går :)
Pusshej!

I'm happy for you, guys!

Idag sov jag och Nun till klockan 20 i tre, då pappa väckte oss! Vi sa på natten att vi skulle förska vara vakna i minst 24 timmar, men vi somnade vid halv 7 på morgonen kanske xD När vi hade vaknat åt vi ''frukost'', och typ 2 timmar senare vart dt spagetti och köttfärssås x) Klockan 7 åkte hon hem, vi hade suttit och nördat bowlingspel xD
Och idag kom ju Amanda hem också! =D Yei! Och Såfia har åkt till Stockholm, hon och Manda kanske får träffas på lördag! åh! Jag är så himla glad för deras skull!<3 Jag vet ju själv känslan! Jag önskar så att jag kunde vara med dom, men jag ska och fira Hanna! :) Men, jag lovar, vi ska få träffas alla tre någon gång! Jag lovar! Men det är synd att Manda ska bo så långt bort,  det är ju dubbelt så långt till henne som till Såfia, men ni ska veta att jag älskar er så mycket och jag vet att vi ska träffas någon dag,<3 Ni två gör livet värt att leva.. Ni två och några mer.
Mina allra bästa bästisar, Ida, Hanna, Nun, Melinda, Amanda, & Sofia, och såklart mamma & pappa, ni 8, ni gör livet värt att leva! Jag älskar er obeskrivligt mycket.
Och fan! Jag har använt internet för mycket den här månaden så dom har dragit ner på hastigheten! Fan också! Och det är ju bara den 10'e! Usch..

Nunnizzeeen!

Tjatja! Idag åkte pappa och jag in till Filipstad och jag hann att köpa födelsedagspresent åt Hanna som fyller år på lördag, jag ska dit ;p Och sen hämtade vi Nun som har varit här typ hela dagen^_^ Plus att jag fick se hennes sööööööta kattungar, LILLEMAN 8D <3 Vi har iaf haft det askul ;) Förutom att två skitungar vid namn Pontus och Rasmus har varit här, guud vad störande -.- Men annars har vi kollat på film, 'Natt på museét 2', haha, den var allt roulig ;) Och så har vi poppat popcorn, som blev ehem, ganska brända ja! Och Nun har då snackat med sin älskade i telefon, ehehehe.. xD
Och så har vi nördat såklart 8D
Får se vad som händer senare och imorgon.. *host* idag! :)
Hur har ni andra haft det idag då? Själv har jag haft en kulig dah ='D
Jag älskar dig Nunnizzzen! <3


Det är konstigt hur man kan älska en person som man aldrig, eller nästan aldrig, har träffat..

Jag kom att tänka på det när jag såg på slutet av minnesstunden av Michael Jackson på tv4. Det är ju helt otroligt! Folk gråter, folk svimmar, det är ju hysteriskt! Det är svårt att tro att man kan älska en person så himla mycket, som man kanske har träffat några gånger, eller en gång, eller kanske aldrig. Men jag förstår det, eftersom jag är med om det själv. Man är liksom inte kär i personen, men man älskar den. Det blir så, tror jag, när man känner att just den personen ger en någonting, att den kanske omedvetet har hjälp en med någonting, när man själv känner att man bryr sig om personen, på riktigt. Man kanske inte älskar personen som man älskar sina vänner och sin familj, men personen har ändå en stor del av ens hjärta. I vissa fall kanske det känns som man gör det, men, ni förstår vad jag menar!
I'm just tellig my truth..
Ja, jag älskar dig!




Kevin, tack för allt du har gjort för mig, även om du inte vet om det. Du förtjänar det bästa.
Du är den mest omtänksamma kille som finns. Det finns så mycket jag vill säga, men som inte går att beskrivas med ord. Men, tack.


Typ.. Ehe, lite egopics^^

YÄSYÄS, ohmy.. Inatt var jag vaken till typ, ehem halv 6? Jag kommer inte riktigt ihåg men, jag var iaf vaken och fluummade med Såfia & Nun 8D


='D
Jag vet att dom inte tkr om bilden men det skiter jag i^^<3

Hade tråkigt nyss, så jag tog lite egobilder -.^





Haha, på den sista fick jag typ hostattack när jag tog bilden :3


Änsålänge idag, har jag bara slappat ;) Och så kom pappas jobbarkompis Oskar hit :p o vi snacka lite och så. Och vi kom fram till att jag inte ska börja köra last bil! Uschnej..
Senare idag vet jag inte vad det blir riktigt, jojustja, jag måste skriva några brev! Och ikväll måste man ju se 'Morden i Midsomer'. Och efter det, 'So you think you can dance'. Fuck, jag vill ju se hela 'So you think you can dance' nu när det är dom som är i top 20 som ska tävla! :C
Och imorgon sover Nun över här =D Så jekkla kul ;)<3

Ni får ha det bra pöjjker & flikker! Kanske bloggar mer idag, ehem, skulle tro det ja 83
PÖZZHEJ

Veckans Fråga - glöm inte att svara!

Har du varit riktigt kär någon gång?

-Ja.
-Jag vet inte riktigt..
-Nej.

Själv är jag inte säker. Så jag tar ''-Jag vet inte riktigt..''

Kommer inte på någon rubrik!

Näjnäj, jag har svårt att komma på rubriker! Ehe..
Tänker fortfarande på dagen igår, bäst<3
Inatt var jag uppe och flummade med Sofia och Manda, HAHAHAHAH x'D Vi var verkligen leskiga, eller hur? -.^ Haha xD Det var ju sååå längesen vi alla tre var uppe och flummade på natten, men äntligen ;D Det var iaf jätteruligt.
Och idag åkte ju Manda bort, är borta till torsdag tror jag!
Och på onsdag eller torsdag, tror jag att Nun kommer hit! =D Såå kuligt, det var så längesen jag träffade henne<3 Har saknat henne så!

Och dagen idag då? Sov till halv 1, då mamma väckte mig.. Sen fick jag lov att städa rummet! D: Men det gick det också, för hade ju stereon på jättehög volym, så det dånade Kevin i hela huset ;)
Just nu har jag väldigt ont i magen D: Usch..

Hm, jag tycker faktiskt att ni ska gå in på www.bilddagboken.se också, och sök på ''ThaEklund''. Undrar vem det kan vara...? MOAHA, nejda men.. Senare blir det väl bara att ta det lugnt!
Nu ska jag snacka i telefon med farmor, puss<3


Fler videor!

En till video på mig och Såfia!
 


Och Erik Hassle!
 

Sofia Svantesson<33

Omg omg! Jag har kramat Sofia Svantesson! Helt otroligt!
Imorse började pappa och jag att åka in till stan klockan 9, vi åkte till Wasa och lastade på containrar och grejs, men släpet jävlades! Men pappa ringde en jobbarkompis som kom och fixade det, som tur var! Och sen kunde vi börja åka. Vi blev frsenade men till sist kom vi fram! Soffan stog utanför och väntade, och pappa sprang såklart fram och började prata, jag kom ett tag efteråt, hehe, jättenervös som jag var :3 Vi sa typ hej och sånt, OCH KRAMADES, WOW! Men nervositeten släppte fort, när vi skulle försöka äta glass, men den vara stenhård, och det var hasch i den så jag blev lite.. *hosthost*.. Drogad 8DDD Men det var bara kul! Och så höll jag i Boris (AAAAA) <3 Hennes ölda, jättesöt ju! :D Sen gick vi till en lekpark också! Och så åkte vi *host* JAG, en liten rutchbana i regnet, och så gungade vi , mweeh! Plus att vi klättrade på  ett litet ''hustak'' xD Haha. Och så höjdpunkten, när vi spelade in musik videor, dom måste ni kolla på, nu på en gång!
 



Men det gick alldeles för fort alltihop.. Men jag lovar, jag kommer aldrig äta upp klubban, och jag kommer aldrig glömma bort den här dagen, det var verkligen en av de bästa dagarna i mitt liv. Tack för att du gjorde det till en underbar dag Såffan<33 Jag älskar dig och glömm inte det, du är något av det bästa som finns! Du är värd så mycket mer än vad du får. Jag älskar dig, och kommer alltid göra. Och vi ska träffas igen!<3


  
  










Åh, och imorgon åker Manda bort D:
Och btw, Manda, vi ska träffas, det har jag bestämmt och så blir det bara, jag LOVAR dig att vi ska träffaas, om vi inte gör det så klarar jag mig inte, älskar dig <3

My God!

Ni kan aldrig gissa vad jag ska göra imorgon?
Jag ska träffa Sofia Svantesson!<3333 Det ska bli så underbart! Hon är verkligen en superbra vän och nu ska vi träffas, nu är det bestämt! Pappa ska köra deg in till Hova lr vad det hette, men först ska han skjutsa in mig till Soffan så vi får träffas, TACK PAPPA :')<3 MEN, jag har ju en sån jävla otur så pappa kommer säkert köra in i ett träd eller något så vi inte kan träffas x'D Nerrah men, nu ska det ju gå!


BÄST ELLER?


Och förut, hittade jag inte kameran så jag kunde inte ta kort på kläderna jag köpte igår ;_______;



Idag då, det har varit en slappardag! jag har mest skrivit på min nya novell! Jag kommer lägga in lite då & då när jag skriver nytt. Nu ska jag alldeles strax lägga in det första! :)

Jag bloggar om morgondagen imorgon! Den kommer bli BÄST<3


Karlstad!

Japp, idag var det ju Karlstad med Ia och Hanna, vi hann med bussarna imorse som tur var! ;D När vi kom fram gick vi till Mitticity direkt, och där var det typ 10 folk kanske, och inte en enda affär var öppen! Alla öppnade ju klockan 10 xD Haha. Men vi satt och väntade. Sen gick vi i massa butiker och fikade, plus att vi åt på McDonalds ;p Det var askul! Skrattade ju typ hela tiden ;) hahaha. Men man fick jävligt ont i fötterna! D: För att jag hade jättegamla skor på mig som var för små x'D Ska inte ha dom igen.. Men jag köpte iaf ett svart linne, en fin t-shirt, och en bh xP dt blev inte så mkt  menmen! ;D det var jätteruuligt iaf, det måste vi göra om, eller hur? =)
Tog ett tag innan vi hittade tillbaka till busscentralen men till sist gick de bra ;) Sen i Filipstad så skulle Hannas morsa hämta oss. Och det tog ju sin tid -.-'''..... Plus att hennes lillasyster var med och satt och skrek -.-! Jag hade verkligeen lust att slänga ut henne! Men tillsist kom jag hem endå och fick fotbad och lite å äta ;)

Ida&Hanna<3


Och vetni? Jag har blivit kär! I den här!!!<3
 

Visst är den sååå bra? <3

Och hörrni, jag tycker ni är lite dåligga på att kommentera.. Övning ger färdighet ;)

Pusshej!

Slappardag

Yep, idag har  et verkligen varit en slappardag! Jag sov till ungefär... Jag minns inte, men nåt runt 12, sen gick jag upp, åt en yoggi & kollade på ''Vänner''. Och pappa vart sur på mig för jag inte satte på mig kläder, men det gjorde jag till sist. Sen blev det dator, mwehe, för mkt dator! x) Och sen så vart det att äta pappas lyckade falukorv & makaroner 8D Efter det gick jag ut en sväng och snackade med ''snygg-filip'' ( kusinbarn ).  Det var väldigt kul . Sen så har jag ju sms'at med Soffan också 8D Och vi pratade i telefon innan hon skulle gå och se Kevin som inte jag kunde komma på (D:). Och sen så var hon så söt att hon ringde mig en gång till, när han började sjunga! ;o <3 Jag kunde höra halva konserten typ ;) Helt live, fast över telefon! Det var kolt >8D Tack än en gång!:)




Nehej, nu måste jag fanimig sova snart! Blir nog lite mer sms'ande md Sofia innan, men sen ska jag fall asleeep! Ska ju upp 20 över 6 imorgon! Eller *host* idag! Blir Karlstad hela dagen md Ida och Hanna, ska köpa massssssoor! 8D Hoppas jag hittar Kevin nya singel också, den är ett måste! Får se hur det går med det ^_^
Pusshej,  bloggar om dagen imorgon! =D

Veckans Fråga

Näe, jag kör en fråga nu! =D



Bär du på en stor, stor hemlighet som bara du själv vet?

-Ja det gör jag, bara jag själv som vet den!
-Nja, jag och mina allra bästa vänner vet den.
-Nej, jag är inte särskilt hemlighetsfull av mig.
-Det
var en hemlighet, men det spriddes ut!

Ida&Hanna&Ålandsbilder!

Japp, nu har ida och Hanna vart här! Skitkul ha vi haft det, bara flummat och snackat och massa grejs! Vi kollade på film hela natten, och så målade jag och Ida med tusch på Hanna när hon sov.. Hehe, jojagvet, vi är ondskefulla! ='D Ida somnade inte förrän 11 typ, imorse xD Och jag vid 5, och hanna.. Kvart i 4-4 kanske:p Jag vaknade vid 12, och Ida och Hanna... Ja, klockan 3 gick pappa in och skrek på dom! Stackare! Jag gjorde iordning frukost och vi åt o så, efter det så gjorde vi inte såmkt, väntade att mamma skulle komma med pizza! ;D Sen åkte ida hem, då blev det fint väder, så Hanna och jag gick och badade! Mitt första dopp x) Hanna åkte hem typ 10 :p
Och så kanske jag ska md dom till Karlstad på fredag^^ Och bussen går typ 7 på morgonen! Nejfy.. xD Haha, men skitesamma;) Nu ska man bara övertala mamma! Men det ska nog gå bra!

Ååååh!! Jag har verkligen otur! Idag bestämmde jag och Sofia oss för att jag skulle komma till Törebodafestivalen, och hon och jag skulle träffas för första gången och sådär. Och så skulle vi kolla på Kevin Borg, stå längst fram och skrika som fyllegubbar! =D Men sen, så måste hon gå med sin familj ist! ;@ JAG HATAR DIG SOFFAN! DU SVEK MIG! Hahah, nejdå! Det är såklart inte ditt fel!<33 Men det var ju sååå synd ;______; Men vi kommer på ett annat sätt ^^<3

Tänkte också lägga ut lite flera bilder från Åland :)


   
   
 

Kram!


RSS 2.0