Ohmai.. Ingen fantasi för rubrik C8

HEJ
Förlåt för den riiiktigt dåliga uppdateringen, men jag hoppas ni förstår eftersom jag är sjuk? När jag blir sjuk orkar jag knappt röra mig, så är det ibland, och ibland så känner jag mig nästan helt frisk! Fast när jag känner mig sådär frisk så håller det bara i sig i typ 10 minuter, sen känner jag mig typ dödssjuk igen. Men idag har jag faktiskt mått lite bättre, jag har orkat duscha! Det är faktiskt riktigt häftigt. Om ni skulle ha sett mig innan duschen hade ni nog spytt, inte för jag är så vacker just nu heller men.. Måste bli helt frisk snart! Imorgon åker vi till morfar i Västerås, och på fredag ska vi äta påskbord där, och på lördag åker vi till Stockholm och går på konsert, så nu är det fullt upp, och jag är sjuk. Great!
Och Ida min lilla vän, egentligen borde jag vara ganska sur på dig, men du vill inte veta hur mycket jag skrattade när jag såg din kommentar! HAHAHAH



HÄJDÅ


Uuuuuuh..

Hejhej!
Jag är fortfarande sjuk, är fortfarande hemma från skolan och dét är skittråkigt. Plus att imorse vaknade jag vid kvart i 7 ungefär, och kunde inte somna om! Så jag gick och kollade på Vänner och somnade vid halv 10 kanske, och sov till typ halv 2! Och nu sitter jag är vid datorn. Jag hatar att va sjuk.


~15.30~

Hej!
Har inte orkat blogga alls idag, har bara kollat på tv, pratat i telefon med Ida och chattat lite.
Mår sämre idag känns det som just nu! Usch >.<



Ny header!

Nu är jag klar med headern!

 

Vilken tycker ni är bäst?


Förändring tack!

Nu fick jag helt plötsligt lust att byta header, jag ska fixa en ny. Jag har ju tid, right? Jag ska börja nu, innan jag ska försöka äta lite, får se hur det går!
Har ni några tips på hur headern kan se ut? ^^


Sjuk D:

Som jag trodde, nu har jag gått och blivit sjuk, jippie.. Pappa kom in och väckte mig halv 11, men jag sov till 2 istället! Sen gick jag upp och tog tablett och vart helt slut, jag orkar verkligen inte göra någonting. Så nån skola för mig imorgon blir det inte, jag måste försöka bli frisk till helgen då vi ska åka till Västerås och sen Stockholm och gå på konsert!


Jag har faktiskt inte varit sjuk sen i våras tror jag, så det var jättelänge sen!
Nu ska jag fortsätta med att försöka bli frisk >_>'


Åland & Öland!

På somrarna åker ju jag och familjen till sommarstugan på åland, har vi gjort varje år sen jag föddes. Och i år så ska Melinda följa med! Whoho! Och hon brukar åka till Öland, för hon har några släktingar där, och veckan innan vi ska till Åland är dom på Öland, så jag ska förmodligen flyga helt ensam ner till Växjö, och där ska Melinda och hennes familj hämta mig. Det är inte helt säkert än att det går, för vi vet inte ens om det går några flyg, då kanske jag får åka tåg istället. Vi får se hur det går! Men när vi sen ska åka till Åland veckan efter, så ska jag & Melinda antagligen flyga till Stockholm där mina föräldrar hämtar oss! Och sen åker Melinda hem efter en vecka, och jag, mamma och pappa är kvar där en vecka till.
Det är inte alls säkert än, men om det nu skulle gå, att jag ska flyga ensam, så är jag orolig, vem vet vad som kan hända när jag flyger själv? HAH.
Ni får se lite Ålandsbilder från förra året! ^^










Why?

Så bra. ♥




I can feel, I can feel you near me
even though you're far away
I can feel, I can feel you baby
Why?
It's not supposed to feel this way
I need you
I need you 
More and more each day
 

Halsen dödar mig.

Hejj!
Ska börja med att säga förlåt för den skitdåliga uppdateringen dom senaste veckorna? Men nu har jag tappat blogglusten, det blir så ibland, men jag slutar ju inte helt iallafall!
Nu ikväll så har jag bara kollat lite tv och så, stängde av den mesta elekticiteten på Earth Hour förut, gjort ni också det kanske? Annars har jag bara knarkat halstabletter idag, min enda räddning ♥ Har verkligen jätteont i halsen! Plus att det känns som om jag har fått massa bedövning och att den har svullnat upp, mahh.. Bra beskrivning ._.'



Glöm inte att ställa fram alla klockor inatt förresten, då förlorar man ju en timme! D:


Börjar bli förkyld ;C

Tjenare!
Har nyss ätit "frukost", vaknade vid halv 12 ungefär, jag ställde klockan, för jag vill inte sova bort hela dagen. Inatt var jag ju vaken rätt länge, somnade nån gång när det började bli morgon, eller nej, när det var morgon, ärligt talat så minns jag inte riktigt, hah! När jag vaknade hade jag en stor klump i halsen och inatt så snorade jag hela tiden och det började rinna ur mina ögon, ja jag är förkyld, men just nu känns det ganska bra, jag har bara ont i halsen, men jag ska ändå försöka sjunga lite! 8D ♥ Sen när klockan blir 14.00 ska jag kolla på Blåst på femman ^^
Hoppas alla får en bra lördag!


Man kan göra mycket med lite smink..

Manda och jag har roligt med smink..






Måns Zelmerlöws låtar är bättre akustiska!

Cara Mia


Hope And Glory


Eller vad tycker ni?


I ♥ Jumpballs ?

Heeeej!
Nu ska jag alldeles snart sjunga, men jag slänger in ett inlägg först.
Idag har det varit en dag som var precis som alla andra, typ. Inte hänt så mycket, vi fick lov att byta klassrum på SO'n, Svenskan och Engelskan eftersom sexorna har såndär Auschwitz-temadag idag, och så fick jag reda på att jag fick 86/100 på engelska-provet! Och på engelskan vart jag och Nun helt plötsligt jätteflum, och skrattade åt det mesta, typ "HINK". AHAHA! Sen efter skolan satt Ida och jag i cafeterian ett tag sen gick vi ut för Ida skulle träffa en person, och mamma ringde mig och frågade om jag ville bli hämtad - svaret blev JA. Så hon kom och vi åkte hem, och nu är det helg! :D
Och vet ni? Jag har blivit studsbollberoende. Jag studsar hela tiden, och igår försvann en studsboll, jag blev förkrossad! Inte riktigt men! Jag vet vart den är, den är i väggen. Jag vet, det är jätteskumt och alldeles för svårt att förklara!
Nu kom mamma in med kyckling, vi ska äta jättegod sallad och vitlöksbröd ikväll, mmmmh.. ♥



Häjdå!

 








manda, du vet att du alltid kan prata med mig
 jag hoppas verkligen allt går bra!


Godkväll!


Nu håller jag på att ladda ner en låt, och ska försöka sova om ett tag, undrar jag är inte alls trött just nu, för jag gjorde nyss situps, jag har börjat med det på kvällarna nu igen, har varit dåligt med situpsen dom senaste veckorna, men nu har jag börjat igen, och eftersom jag gör dom innan jag ska sova så blir jag pigg, inte så smart.. Men jag kommer ju inte på att jag ska göra dom förren nu på kvällen!
Iallafall, imorgon är det en vanlig dag, händer inget speciellt.
Nu ikväll har jag bara kollat på tv, duschat, och pratat med Ida i telefon.
Kommer inte bli mer bloggande ikväll, så ni får ha det så bra!


~17.23~

HÄJ!
Nu sitter jag och nördar 'Almost Lover' hela tiden, det var Såfia som tipsade mig om den och nu är jag lika beroende som hon!
Idag har det varit någon innebandyturnering som man fick vara med på om man ville, det ville inte jag, så det var 7 stycken på matten tror jag, inte mycket det! Det var ju kort dag idag, men jag kom hem med halv 4 bussen eftersom jag var med Ida, vi gick runt lite i skolan och pratade om lite allt möjligt ^^'
Nu måste jag gå och äta!
Puss!


Veckans Låt - Almost Lover

A fine frenzy - Almost lover



8DDDD


Sladdar och lampor 8'D

Tjulahopp!
Nu har pappa och jag kastat en studsboll fram och tillbaka, så rastlösa är vi! Eller, jag var rastlös, och jag tvingade honom. Ehe.. Anyway, idag har det väl varit en vanlig skoldag, prat med kuratorn, 'skitkul', sen har vi kopplat med sladdar och grejer på NO'n, jag och Jenny höll på och koppla, och vi kunde trolla med lamporna! Det är sant, nästan iallafall. Jag kanske lägger in någon video sen, om det är någon som helst okej kvalité på filmerna!
Nu ska jag välja veckans låt, muhaha, kommer inte bli så svårt! ^^'
Byee!



fick bli en gammal bild eftersom jag är för lat för att ta nya idag, och för att jag är beroende av att lägga ut osmexiga bilder! :D


Auschwitz!

Hejhallå, nu ska jag berätta om hela min dag! Maha, så nu ska ni få riktigt med läsning!
Först pratade jag och Ida om lite saker, för dagen började klockan 9, och där går vi inte in på några detaljer, HAHA! Men som ni vet så hade vi ju temadag idag, och det var typ om Polen och Auschwitz och såntdär, så vi fick ställa oss två och två i ett led utanför aulan, sen kom det några nior (det var dom som hade ordnat dagen) och band ögonbindel på oss, sen band dom fast våra händer bakom ryggen, så vi kunde varken se eller röra armarna, sen började dom knuffa in oss i aulan, och när vi kom in där så buttade dom och drog i oss, sen så åkte vi tydligen tåg eller något? Jag vet inte riktigt, och dom piskade oss! >.<' Sen drog dom folk åt olika håll, och mig tog dom upp för et trappa, sen satte jag mig på knä och sen blev jag skjuten! Mwaha. Eller, det var menat att jag skulle vara död iallafall, och dom berättade att dom som inte var värda något dog i Auschwitz! Så vi som dog var alltså inte värda nåt, höhö.. Men andra fick hålla på och bära saker och grejs.
Nästa rum var det någon teater som vi skulle ändra på och konstiga saker. Sen fick vi äppelkaka! ♥ Whih! I nästa rum så fick vi höra när några nior som varit i Auschwitz berättade hur det var där, sen fick vi dansa någon konstig "dans". Vi stog i ring och en kille skulle ta en handduk och sen skulle han lägga den framför vilken tjej han ville i ringen, sen skulle han sätta sig på knä på handduken och tjejen också, sen skulle man kramas två gånger, sen skulle tjejen göra samma sak mot en annan kille, det var riktigt skumt, men roligt, har ni gjort det nån gång? ^^
Det sista rummet
fick vi vänta jättelänge på att gå in i, men när vi kom in så var det en 87-åring som hade överlevt Auschwitz som skulle berätta det han hade varit med om, gud, stackars gubbe! o': Det var ju verkligen hemskt där, ett riktigt jävla skitställe! Jag fattar inte att folk lyckades överleva heller. Stackars folk! Jag tycker så synd om det stackars människan som var och pratade med oss, när man såg bilder, på alla lik dom fick släpa med, alla saker dom torterades med och hur smala dom var, men skäms nästan över att man har det så bra! Jag vet att det inte är mitt fel precis, men fyfan. Uschusch. Nej, nu ska jag inte döda er med bokstäver! Fast det är antagligen redan försent, ha det bra!
Kram.


~18.21~

Hej igen, blev ju ett väldigt hastigt inlägg förut, men i'm back! :D
Ja, somsagt idag så har det inte hänt så jättemycket, har kopplat med lampor och batterier och grejer på NO'n, det är väl rätt kul! Plus att vi fick reda på att vi har tyskaprov i april och maj tror jag det var, hoppas verkligen att det är lätt, det tror jag inte men, man kan ju hoppas på det bästa iallafall ¨ Imorgon har vi nån temadag i skolan, om.. Ja, något, jag vet inte riktigt. Vi börjar klockan 9 istället för 20 över, och jag har ingen aning om när vi slutar! Men någon gång blir det väl, hoppas jag!





Nu ska jag gå och göra något, puss!


Snabbt inlägg!

Hejhej!
Nu har det ju varit skola igen, och det har väl gott bra, det som är bra är ju att måndagar känns korta! Fast det har jag ju sagt några miljoner gånger. Hände inte så mycket idag, efter skolan så väntade jag med Ida till halv 4 bussen, sen kom Samuel som är lite halvt sjuk? o_o men rolig iallafall! :D
Nu måste jag gå och äta, men sen bloggar jag mer, puss!


Skotta snöööö..

Nu har jag och pappa varit ute och skottat bort all snö från uppfarten här och på lite andra ställen, gud vad tungt det blir efter ett tag! Men nu har jag gjort något bra idag, inte ofta jag gör det! Maha. Nu ska jag och pappa spela en match fotbollsspel, innan mamma kommer hem för hon är alldeles strax hemma ♥


Jag idag *








Mer snö!?

Hejsvejejjs!
Idag kom pappa och väckte mig klockan 10, och jag var skittrött eftersom jag var uppe hela natten och chattade med Manda och Såfia 8D Men skitsamma, jag får väl lägga mig typ 7 ikväll. Haha, nej men jag ska iallafall inte sitta uppe hela natten inatt! Nu ska jag alldels snart äta frukost, har inte gjort det än. Men uh, nu snöar det ju verkligen jättemycket! Jag som trodde att snön skulle börja försvinna nu, va fel man kan ha ._.





Det snöar mycket mer än vad man ser på bilderna, eller nu har det avtagit lite, men ni skulle ha sett förut, usch!
Idag kommer mamma hem från Västerås också, hon vet inte om att vi har städat på övervåningen så vi får se vad hon tycker om det!


Städning!

Nu har jag, och pappa också, varit uppe och städat på övervåningen. Det behövdes, får se nu hur länge det håller sig rent den här gången!

FÖRE








EFTER













Jag vet att vissa bilder är lite suddiga, men så får det va! ^^ Jag är så smart att när det blir alldeles för fullt så trycker jag in allt i nåt hörn och hänger lakan över!
Så jag har gjort en bra sak idag iallafall!


Fireflies



Den är svår att sjunga! D:<


Flömm.

HEJ!
Jag börjar få slut på hälsningsord nu.. Idag är det ju iallafall lördag och jag gick upp halv 12, mmmh.. Jag måste ha ställt klockan på kvart över 6 i sömnen eller nåt för då ringde den o_o Då vart jag lite halvt rädd. Nu sitter jag och är lite konstig. Jag ska sjunga nu.
Hejdå!

Btw, jag har använt internet för mycket så deet går sakna nu D8<


FLÖÖMM

O-oo.. Jag har blivit flumm. Och jag och en till grej har säxat till oss rejält i håret.



Btw, jag har inte sagt att mamma har åkt till morfar idag, så pappa och jag är ensamma hela helgen! Maha.. Undrar vad vi ska hitta på för djävulstyg..


High School Musical! ♥

NIMÅSTETITTA!
Klicka här, och sen i menyn under klickar ni på "Halmstad arena - High School musical"
Det får mig att längta tillbaka så mycket!


Det finns 30 meningar till..

Som jag sa förut så skrev ju Ida och jag sånadär bokstavsmeningar, om ni inte har fattat vad det är så kommer ni förstå nu. Här kommer några av dom vi skrev ^^'

~Luriga laxen Lort-Lars lever luddlivet lugnt och länge~
~Den gloende glada Glys-Greta grymtar galet grymt i den gröna grodgrottan~
~Roliga räkan Rulle raskar raskt ifrån ruskiga rullaren Rutger, Rulle riskerar att bli räkrulle~
~Den underliga uttern Ulla undrade om Ulrik Uggla utnyttjade unga utterungar~
~Den puppiga puppan Pudrik pudrar pudriskt på sin pudriga pannbensådra~
~Taxen Torsten tänker ta tandställningstokiga tobakstänkande tandtrollstokar~
~Den sursötsovande snusmumrikssnoraren Snorvar snorverar snorvligt på sina snussnorvar~

Det finns förmodligen något stavfel med, men vissa ord är verkligen inte stavfel, dom finns bara inte i verkligheten, vi är bäst på att komma på egna ord.
Det kanske bara är jag och Ida som tycker det här är kul, för än så länge så har ingen mer skrattat åt det! -_-'


Regn s':

Hejpåer!
Idag kom jag hem med 2-bussen, inte vanligt det! Igår när Ida var här hade vi skitkul, som vanligt då! Vi hittade på massa meningar med ord som börjar på samma bokstav, det blev jättekonstigt! Haha, jag lägger in några sen, när jag orkar. Whah, idag är det ju fredag, skönt med helg! Efter skolan så sprang jag och *panikslagna* Ida ner nästan hela vägen till busstationen - helt i onödan! Men vi fick ju lite motion då iallafall, det kan behövas för mig ^^´
Idag regnade det, det känns konstigt eftersom det bara har snöat i vinter! Och eftersom det är så isigt på vår grusväg, och det har regnat på den så är den jättehalkig och när jag gik från bussen höll jag på att ramla 'några gånger', men konstigt nog så klarade jag mig hela vägen! ;)


Inte en speciellt lycklig bild?


Slöjden!



Idag på slöjden, skitdålig kvalité, jag vet, men jag har ju ingen annan kamera än min mobil ^^


Godmorgon!


Jag är faktiskt vaken såhär tidigt! Okejokej, det är vardag och jag ska till skolan, men ändå. Idag vaknade jag och kände mig konstigt nog ganska pigg! Idag kommer det vara jättedåligt uppdaterande, som igår, eftersom Ida kommer :D
Nu har jag laddat ner två låtar, jag var bara tvungen? Men nu måste jag skynda mig till bussen, ha en bra dag alla!

Jag idag


Disikera är inget för mig D:

HEJ!
Idag har jag varit i skolan. Det har varit som vanligt. Hejdå. Ehe, nämen, hej! Men det har faktiskt varit som vanligt i skolan, förutom att man skulle disikera bläckfisk! Som tur var så behövde man inte, för det tänker jag då aldrig göra. Sådeså. Så jag fick sitta i cafeterian och läsa en miljöbok, skitkul! -_- Men bättre det än att skära upp en bläckfisk!
Imorgon kommer Ida hit också! Det ska bli intressant å se vad vi kan hitta på för skumt.. Det brukar bli riktigt skumma och roliga saker 8D Jag ska alldeles snart ringa henne, efter det så måste jag duscha.
Pöss!


Mästarnas Mästare

Ni som ser Mästarnas Mästare, ni vet att det visas en film på en av deltagarna? Har ni tänkt på att samma person som visas på filmen, åker ut i samma program? Om vi tar förra veckan, så visades Catrin Nilsmark på filmen, och hon åkte ut sen. Programmet innan det visades en film om Stefan Holm, och sen åkte han ut i samma program. Och så är det om man går ännu längre tillbaka också.
Nu sitter säkert många och tänker Fan vad seg hon är, har hon kommit på det nu? Men, nej jag kom på det för länge sen och förövrigt så är jag lite seg, ja ^^ Men tänk på det om ni tittar ikväll!


Uppdatering: Ja, idag så blev det ju inte så, men det har varit så nästan varje gång förut faktiskt!

Kuratorn? Ekvatorn?

Tjenixxen!
Nu är jag hemma, eller, jag kom hem för ungefär en halvtimma sen. Sen dess har jag inte gjort mycket, lyssnat på musik och kollat lite på Kevins hemsida och facebook ^^ Inte så mycket, alltså. Idag kom kuratorn och pratade med alla tjejer i klassen p.g.a att det är så mycket bråk mellan tjejerna. Det var ju kul, uh -.- Det var inte många som sa något, och dom hotar oss med att ringa föräldrarna och ta hjälp av dom, tror inte det kommer hjälpa heller precis! Men dom försöker ju iallafall.
På tal om kurator, när jag var yngre så hade vi en frågesport i skolan, och då var en fråga vad linjen som delar jorden heter, det är ju ekvatorn, men jag var så smart att jag svarade kuratorn på den frågan, HAH, inte riktigt samma sak, va?



Pappa kommer om några timmar, han skulle bli sen idag, så jag är alldeles ensam hemma, får väl hitta på nåt att göra.
Pöss!


Hoppas det blir bra Ida! <3

Veckans Låt - Teardrops On My Guitar

Taylor Swift - Teardrops on my guitar



Ge mig hennes hår, NU! o: ♥♥♥


Me in tha window


Blablabla..

Tjãnare!
Idag är det ju kort måndag, och det har inte hänt mycket alls, bara det gamla vanliga ^^ Nu sitter jag och redigerar en bild, som jag tog nyss, var bara tvungen 8'D Jag är ju lite kortberoende som ni kanske vet?
Senare idag så händer inget speciellt heller, bara vänta på att imorgon ska komma.
Gud vilket intressant inlägg det här blev o;
Pyss!


Ballar av stål!

Har nyss kollat på Ballar av stål, helt sjukt program! Ni borde titta iallafall, kolla på dagens program här!
Nu ska jag alldeles snart försöka sova faktiskt, tror inte det kommer gå så bra men måste försöka, har inte sovit ut speciellt mycket den här helgen känns det som ändå, även fast jag har sovit ganska mycket ^^ Imorn är det skola igen, men måndagar brukar ju somsagt gå väldigt fort tycker jag.
Godnatt!


Wierdville

Nej, det blir ingen film sen. Den blev alldeles för konstig så jag ville inte ens göra klart den, hah! Så nu sitter jag här och gör inte så mycket, kanske ska gå och duscha snart, efter jag har spelat klart, tänk att jag alltid fastnar vid spel som egentligen är jättetråkiga? -_-'


Jag är hungrig!

Morsning!
Idag väcktes jag klockan 10, men låg kvar i sängen iallafall, såklart! Men sen gick jag upp, och ringde Ida, vi pratade om lite allt möjligt. Krya på dig ♥
Nu ska jag gå och äta frukost, om jag hittar något som jag är sugen på. Senare ska jag göra en film, om ni har riktigt tur och om filmen inte blir alldeles förjävlig så lägger jag in det här på bloggen, men vi får se! 

-sommarsommarsommar!                       

Pöss!


Anna!

Kollade på finalen av Melodifestivalen förut, och det var faktiskt en av dom två bra låtarna som vann! Mina två favoriter var i topp ju, maha!



Ska inte vara vaken så jättelänge till, har bestämt mig för att sova ut den här helgen, eftersom jag har varit så himla trött den här veckan. Så, godnatt ♥



~17.40~

Nu har min granne nyss varit här och vi har suttit och berättat roliga historier ^^

~Två daggmaskar började hångla, plötsligt sa den ena "Sluta, fel ände.."~

HAHA.
Senare ikväll ska vi äta räkmackor som mamma håller på att göra nu ♥ Mmh..
Sitter och lyssnar på musik, jag är helt beroende av If you only knew, den är så jävla bra! Nu ska jag nog nörda lite tråkiga spel! :D
Pyss.


Rubrik?

Godmorgon!
Nu har jag faktiskt varit vaken riktigt länge, mer än en timme! Men jag gick faktiskt och la mig innan 12 igår, efter jag hade pratat med Amanda, så somnade jag. Efter ett tag. Och nu är jag vaken! Whoh, intressant? Nu ska jag leta upp något att äta, jag vet inte om det finns något bra, annars får det väl bli chips. HAHA, nejdå, jag äter faktiskt inte chips till frukost ;)



Byebye!



Manda, jag kan inte fatta det. Du ska ha det så mycket bättre än så. Du vet att du alltid kan prata med mig, och jag är så glad att du litar på mig. Jag hade aldrig kunnat tänka mig det.. ♥

If you only knew ♥



If you only knew
I'm hanging by a thread
The web I spin for you
If you only knew
I'd sacrifice my beating
Heart before I lose you
I still hold onto the letters
You returned
I swear I've lived and learned

It's 4:03 and I can't sleep
Without you next to me I
Toss and turn like the sea
If I drown tonight, bring me
Back to life
Breathe your breath in me
The only thing that I still believe
In is you, if you only knew

If you only knew
How many times I counted
All the words that wen't wrong
If you only knew
How I refuse to let you go,
Even when you're gone
I don't regret any days I
Spent, nights we shared,
Or letters that I sent

It's 4:03 and I can't sleep
Without you next to me I
Toss and turn like the sea
If I drown tonight, bring me
Back to life
Breathe your breath in me
The only thing that I still believe
In is you, if you only knew

If you only knew
I still hold onto the letters
You returned
You help me live and learn

It's 4:03 and I can't sleep
Without you next to me I
Toss and turn like the sea
If I drown tonight, bring me
Back to life
Breathe your breath in me
The only thing that I still believe
In is you, believe in is you
I still believe in you
Oh, if you only knew


Kevin förstör saker! :D

Aaaw! :)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



"Kevin, din karriär är över!"


Skurt! 8D

'Skurt', det här såg vi på på No;n, haha! Bäst han är då, min nya idol ♥







Den här låten sa min lärare att hon kunde skriva upp texten på, jättesvår text tycker men ju ^^


HEEEELG!

Hejhej!
Nu har jag kommit hem från skolan, har varit en "väldigt" händelserik dag med bråk och massa skit, men det bryr vi oss inte om, på NO;n kollade vi på nån barnfilm, jag lägger in ett klipp sen för just nu är jag vid den stationära datorn, och jag har snott högtalarna härifrån till min laptop ^^'
Efter skolan så kollade jag och Ida på när några nior spelade in film, den blev ju riktigt bra :D Maha. Sen i bussen så blandade vi häxdryck - trocadero & sockerdricka! Vi hade engelskaprov idag också, det var inte lätt men inte så jättesvårt heller, så vi får väl se hur det går.
Nu ska vi alldeles snart äta, så jag bloggar senare. Puss : )






4 år sedan mormor försvann idag.. <3

Veckans Låt - Girls

Play - Girls


~17.22~

Hejsvejs!
Idag slutade jag tidigt, halv 1, men jag kom ändå hem vid 4 ^^ Vad i stan med Ida och mer folk, det var kuligt!
Nu sitter jag och kollar på bilder på Kevins facebook, blivän vafan :D
Senare idag måste jag duscha och göra lite grejer, har engelskaprov imorgon, och har glömt böckerna i skolan, så smart som jag är! Jag tror jag är lite drogad idag, för jag höll på att skriva "jag har glömt böckerna hemma", hah! Det vore ju bra isåfall!



Tycker bara att bilden är så härlig ♥


Melodifestivallåtar ^^

Jag gillar ju inte melodifestivalen egentligen, men några låtar är allt bra ;)








Farfars ring!

Hejer!
Idag kom pappa hem med saker från farfar, som han hade och sådär. Och han hade sagt att han ville att jag skulle ha hans guldring :) Så den fick jag idag ♥



Har inte hänt nåt annat speciellt idag, ska gå ifrån datorn alldeles snart, orkar inte nörda idag ^^'
Hejsväjs!


Prov!

Hej!
Nu har jag nyss ätit, mammas goda mat ♥ Love! Nu sitter jag och gör inte så mycket ^^'
Idag var det ju "sovmorgon" i skolan också, så jag och Ida satt och målade, jag är bara tvungen att Ida målar bäst i världen. Plus att vi hade världens lättaste svenskaprov idag! Sicken tur att det var lätt! Och på matteprovet som vi hade innan lovet fick jag 16/25 på, och So-provet som vi också hade innan lovet fick jag 33/43 på, och jag fick vg på So-provet, så kom min lärare och sa till mig "Det här var inte ett av dina bästa resultat, du kunde gjort mycket bättre", eh, jaha? Han har verkligen stora förväntningar på mig eller nåt o': Jaja, jag är nöjd iallafall ^^


^^

Nu ska jag inte vara upp så länge till tror jag, är verkligen jättejättetrött .__.'
Ni får njuta av en bild på mig och Manda ^^



Jag ser muppad ut, men orka redigera nåt ^^
Godnatt!


Trött -___-'

Tjuhej
Idag var ju första dagen i skolan efter lovet, det gick väl bra, förutom att jag var skittrött ._. Men det var jättekul att få träffa alla igen! Förövrigt så har jag haft ont i min tå, eller fot eller vad det är. Det hugger till ibland, det är läskigt o;
Nu sitter jag och nördar facebook, men snart ska jag äta.
Är för trött för att blogga just nu D8<
Pyss!


saknar.


Såfia-weekend! ♥

Helloy!
Nu har jag tid och lust att blogga, har ju inte blivit så mycket den här helgen, istället har jag varit i Tölle och haft en sketbra helg 8'D I fredags möttes vi någonstans och sprang och krama varann, det var coolt. Sen satt vi i bilen och dansade, mwah. När vi kom hem till henne så gjorde vi kuliga saker, som att spela ap-tvspel och skratta ihjäl oss! Och så har vi sjungit heeela helgen, vi blir höga av det 8'D Vi försökte sjunga "Walking in Memphis" jättelänge, men det gick ju inte så jättebra om man säger så. Plus att vi förälsade oss i melodifestival-låtar. Speciellt Pernilla Wahlgrens, okej, den är inte speciellt jättebra men den är bäst iallafall!
Och igår var vi till Skövde, jag köpte bara rosett-örhängen, och så köpte vi likadana ringar ^^



Och jag är kär i min ring 8'D
Sen på natten kollade vi på Nick Dreamer, titta när han sjunger "Because of you", och "My heart will go on", ni kommer verkligen inte ånrga er! Jag älskar verkligen honom! ♥  HAHA. Och så tittade vi på en barnfilm, "Boogiboobs förbannelse", den är faktiskt riktigt bra, när man är flömm förstås 8D Vi somnade klockan 5 imorse typ, eller lite senare. C: Och igår vaknade vi av att Såfias mamma och bror skrek att det var en katt som satt på taket, det var ju.. Underbart ^^'
Och idag var jag tvungen att åka hem :( Men vi nördade lite NickDreamer innan det ofc!
Men den här helgen har varit bästbästbäst. Jag längtar redan tillbaka! Och det ska inte dröja alldeles för länge tills nästa gång vi träffas tycker jag! Såfia är otroligt bra, det borde ni veta. Älskardig :) <3



 


PERNILLA WAHLGREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN :'DDDD <3

HON GICK VIDARE!
Fattar ni! :O
Nu MÅSTE man kolla på finalen, hon kommer ju äga ALLA!

OHJA.
ALLTSÅ.
__________________________________________________

Hej.
Idag har vi varit i skövde. Vi har köpt likadana 'rosett-ringar' och 'rosett-örhängen'.
Uber fina, ofc C8


Grr, seeeeeeeeexy....

ALLTSÅ.
Sanna.............................................................................................
Du är.....................................
EN KÖRV.


*sanna skriver nu*

Puss&kram!

Sveriges värsta bilförare

Nu har jag duschat & fixat mig, och kollat på "Sveriges värsta bilförare", det är inte så konstigt att det är trafikolyckor hela tiden!



Men det är ju jäkligt underhållande ändå ;)


Min sexiga väska

Nu är det bara packa som gäller, och det går la bra ^^



Jag vet, jättefin bild, men jag var bara tvungen att ta kort, jag är ju kortberoende!
Nu sitter jag och pratar i telefon, över datorn, eh, hur man nu säger, med Såfia och hennes mamma ^^' Det är riktigt intressant :D


Bullar ♥

Tjenamorss!'
Tro det eller ej, men jag vaknade 11 idag. Av att mamma väckte mig, iochförsig, men jag vaknade då iallafall! Och ssen bakade jag och mamma bullar ♥ Wie. Det var jättelängesen jag bakade bullar med henne, gjorde det alltid när jag var liten, men saker förändras när man blir äldre, synd det D': Men nu har jag iallafall gjort det igen ^^
Nu ska jag alldeles snart slå in ett paket, till *någon*.. Maha! Sen ska jag packapackapacka! Det känns faktiskt kul att packa idag, för att det ska ju hända något riktigt kul efter det! Såfia C':
Nu måste jag göra något bättre än att sitta här, hörs senare!




Veckans Låt - This Is My Life

Anna Bergendahl - This is my life


Det vackraste

Tjusan!
Nu har jag landat framför datorn igen. Idag vaknade jag halv 1, av att det ringde från mammas jobb, sen gick jag upp och läste tidning och pratade i telefon med Ida, och åt frukost och massa grejs. Sen har jag faktiskt städat min egen badrums-hylla, det tog typ 5 minuter ^^' Så jag har gjort 5 minuters nytta idag, häftigt, right?
Nu sitter jag och sjunger "Det vackraste" med Såfia 8D Hoho, i övermorgon åker jag till henne, whoaow! Och varken hon eller jag har fattat det än, trögast är vi ._.'


GRATTIS!

Grattis Såfiaaa! 8D ♥


Ida&örebro!

Halloj!
Nu är jag hemma! Eller, jag kom hem vid halv 7 men ändå ^^' Igår skulle ju jag och Ida på bio, men det var alldeles för blåsigt och kallt så vi åkte hem till henne direkt istället, och där hade vi det kul och var ute i snön och hoppade runt som galningar! Det var så jäkla kul! :D Och så kollade vi på tv, Byggare Bob & Förlossningskliniken! Perfekt. Uh, jag vill aldrig föda barn ;__; Och så gjorde vi massa annat skojj!
Och idag åkte vi ju till Örebro, och jag köpte min älskade duschkräm på ParfymPia, det luktar så himla gott, jag är kär! Och så köpte något mer.. Lalala.. Och Ida köpte en Eminem-tröja som hon vart helt beroende av, men jag förstår henne faktiskt. ;) Och så åt vi mat och hade det kuligt, måste göras om :))
Nu är jag riktigt trött så jag ska alldeles strax gå och lägga mig, så jag bloggar mer imorgon, puss & Godnatt!


RSS 2.0