Min sportlovsvecka!

Sportlovet kommer bli riktigt bra, det känner jag på mig :D


Måndag: Ida kommer hit, vi går på bio och åker sen hem till henne!
Tisdag: Jag & Ida åker till Örebro och shoppar och har det kuligt :'D <3
Onsdag: Inget inplanerat, antagligen kommer jag bara vara hemma och vila lite.
Torsdag: Samma som onsdagen
Fredag: Åker till Såfia 8DD 
Lördag: Är hos Såfia och flummar och har det roligt!
Söndag: Är hos Såfia ett tag, vet inte hur länge, men sen åker jag hem.. Q__Q

 

Kommer bli skitkul lov! Och jag kommer klara mig från att bli sjuk, hoppas jag iallafall! Men jag känner mig helt frisk nu!
Nu ska jag och pappa äta hamburgare!
Pusspuss

~18.14~

Nu har jag nyss pratat i telefon med Ida, imorgon klockan 9 kommer hon hit och vi tar en buss in till Filipstad vid 20 över 10, och så ska vi se på bio klockan 2! Vi åker så tidig buss för det går ingen senare som vi kan åka med ;__; Men vi hittar väl på något i 3 timmar, maha! Sen efter bion åker vi hem till henne och jag sover över där, och på tisdag åker vi till Örebro och shoppar, och efter det kommer jag hem! Så det ska jag göra dom närmaste dagarna! ^^'
Så uppdateringen imorgon och på tisdag kommer ju vara riktigt låg, eftersom jag inte är hemma, men jag hoppas ni överlever utan mig :oo Men det tror jag nog ;)


1-årsdag! ♥





~ Ett år idag! ~

Eller, ungefär iallafall.. ;)


Time Out!

Jag har aldrig kollat på det här programmet så mycket, men igår natt så kollade jag på några klipp, och jag höll på att dö av skratt, okej, jag var ganska trött och flummig också så det kan ha berott på det med, men "Time Out" är ju fan bra! 8D



Se ännu mer klipp HÄR


Gomorron!

Eller nåt.. Jag vaknade vid halv 12 idag av att mamm väckte mig, men jag orkade verkligen inte gå upp så jag låg och drog mig i sängen till typ kvart i ett, maha! Det är verkligen skönt att ligga i sängen och känna att man egentligen inte behöver gå upp på hela dan! Men tillsist kom jag upp iallafall, och nu har jag tvättat håret och såntdär.

Jag idag




Nej, den sista bilden är inte alls redigerad
Det är bara sånt man gör när man är uttråkad! :D
Ska försöka äta något nu, även fast jag inte alls har någon matlust. Och vi har typ inget bra att äta hemma, men något måste det ju finnas?
Jag funderar på att gå ut och ta lite bilder senare idag, om jag orkar ^^'
Puss&hej!


Nattblogg!

Nu sitter jag här mitt i natten och.. Gör ingenting ^^' Eller jo, jag chattar med Ida om intressanta saker! Det är ju sköjj. Fast nu börjar jag bli trött, så jag är nog inte vaken så länge till! Tror jag. Kanske. Vad ska ni göra imorgon? Inte för att det är någon som nånsin svarar på det men, Själv vet jag inte riktigt, hittar väl på något!
Godnatt


Frida -

Hejhej!
Idag har jag bara försökt ta det lugnt, har mått illa och haft ont lite överallt, så jag har mest suttit i soffan och inte gjort mycket alls! Pappa kom hem och hade godis och 'Frida' med sig hem till mig :'D ♥ Så nu ska jag gå och sätta mig i soffa, igen, och läsa tidningen.
Puss!


Jag förstår inte..

..det är lov, och jag gick och la mig innan 12 igår. Det är lov, och jag vaknade 20 över 10 idag! Det känns riktigt konstigt ^^' Men nu ska jag iallafall ringa till pappa, sen ska jag gå och äta något, om jag hittar något bra, och idag vet jag inte vad jag ska hitta på, bara vila ut, så jag orkar vända på dygnet under lovet! Haha, inget bra lov utan att man vänder på dygnet? Jodå, det skulle nog bli bra ändå, men det hör liksom till för mig, konstigt.. C:
Hoppas alla får en bra lördag!



SOMMAR!


I'm dancing with tears in my eyes - Ke$ha




~ ♥ Maha, I'm inlove ♥ ~


Fan.

Jag är beroende.



Klicka på bilden för att spela


LOV!

Hallo där!
Nu har jag kommit hem och gör inget speciellt. Idag hade vi ju NO-prov, och det gick väl ganska bra, jag kommer få högst 11 av 14 rätt, så det är ju inte så dåligt! Annars så har jag bara varit yr och mått illa mer eller mindre, och när jag äntligen skulle åka hem med 2-bussen, så missar jag den o': Jag är så duktig. Men mamma är så snäll att hon kommer och hämtar mig i stan så jag slipper vänta till halv 4 bussen, yei! Och nu har jag äntligen sportlov! Whoho! Under lovet ska jag ju åka till Såfia 8DD Gud vad kul det ska bli! Och så hittar jag säkert på annat skoj!
Nu orkar jag inte med blogg längre, hörs sen, pussar!


Sportlov snart 8D

Uh, nu mår jag sådär illa igen, ska nog försöka sova snart. Imorgon är det sista skoldagen innan sportlovet, jag brukar bli sjuk då, får se om jag klarar mig från det i år!
Puss & godnatt


Veckans Låt - She Holds A Key

Gavin DeGraw - She holds a key


<3

Hej!
Nu har vi kommit hem, eller för några minuter sen. Vi åkte kvart över ett, och jag han inte blogga innan vi åkte! Men, begravningen var iallafall jättefin, verkligen superfint!
Idag måste jag plugga inför NO-provet imorgon, kan inte mycket ;__; Men vi får väl hoppas att det går bra!


Kpwebben.se

Nu är jag medlem på Kpwebben igen. När dom började ta betalt slutade jag ju, men nu har jag börjat igen, man får ju en gratismånad när man skapar ny medlem, så det har jag gjort nu 8D


Världens bästa NO 8D

Tjenixen!
Nu sitter jag och laddar ner en massa olika messenger-skal, nej jag har inget bättre för mig. Skolan har väl gått bra, jag har haft den roligaste NO-lektionen någonsin! Det var meningen att vi skulle plugga till provet på fredag, och hur tror ni det slutade? Ja, i sexualkunskapens värld ^^ Men först så tog våran lärare fram en snurrstol och började snurra alla elever på den, vi var bara 7 stycken i NO-klassen idag eftersom vi har blandad grupp och 7C var borta, och sen så flyttade alla runt och satt på bänkar och sen började vi ha sexualkunskap, fast vi ska ju egentligen börja med det i åttan. Så det blev en väldigt intressant lektion, vi lärde oss inte så mycket inför provet menmen.. Så kan det gå.
När jag kom hem åt jag nästan direkt, och nu sitter jag är, typ två timmar senare, jag vet inte vart tiden tog vägen? :o Imorgon är jag ju som sagt ledig från skolan, begravning :/ Men det ska väl gå bra, antar jag.



Fick bli en gammal bild, eftersom jag är alldeles för lat för att ta en ny ^^

Puss ♥


Bra&Dåligt

Godkväll
Jag har bra och dåliga nyheter C':
Bra är att jag och Sofia ska träffas :DD <3 Nästa fredag åker jag till henne! Whoho! Ska bli jävligt ruligt! Dåligt är det att Manda inte kan vara med :( Men det får bli en annan gång, då jäklar..!
En till dålig sak är att jag mår jätteilla, och känner mig typ svimfärdig D: Men hoppas det går över tills imorgon. Nu ska jag försöka sova! Godnatt!


Boda Borg

Tjolahopp!
Igår när Ida var här hade vi det sketkul, vi spelade tvspel tills vi dog, som ni redan vet, och jag fixade hennes blogg, som ni också vet! Men vi gjorde massa mer ruliga saker C':
Idag var vi ju till Boda Borg, och det var kul det med :D Ni borde åka dit tycker jag. När vi var inne i spökhuset var det sketläskigt första gången, nästan alla skrek, för det var en död bebis som började gråta, och så kom dens pappa lät det som, fast allt var ju bara ljud då. Sen kom vi på att när man är tyst så vaknar inte bebisen och då börjar den inte gråta, så då går det bättre, och det var bara första gången det var läskigt, som tur var, mwah! Sen var det massa andra rum, men vi han inte gå i alla för vi var bara där två timmar, men det var roligt, vi kröp runt dass, haha, det är exakt som det låter faktiskt! Och så fastnade jag med skon i en lucka där golvet såg ut såhär


Så 'vissa personer' fick lov att dra mig därifrån xD HAH. Sen åt vi på Max och innan vi åkte köpa vi milkshake, och på något sätt så lyckades jag få halva milkshaken i ansiktet, och det är också precis som det låter. Jag satt och drack direkt ur muggen, och så var det en stor klump som satt fast, så jag skakade på den, och helt plötsligt kom hela klumpen i ansiktet. Hur smart får man bli? ;__;
Det har iallafall varit en rolig dag.
Puss!


Whoho!

Nu tycker jag att ni ska gå in på Idas blogg! Gissa vem som har gjort designen? :D Jaja, men bloggen är iallafall bra!
Btwbtw, under höstlovet kanske jag och Amanda ska åka hem till Såfia och sova där 8'D Hoppas verkligen det går, det måste gå! ;_; ÄNtligen ska vi få träffas alla tre, kanske! Hoppashoppas.
Godnatt!


~21.35~

Hej! Nu är ju Ida är och vi har spelat tvspel så vi har dött typ. C: Så nu har vi duschat, eller Ida är och duschar nu, och jag ska hjälpa henne med sin blogg ^^ Men nu måste jag hjälpa mamma och bädda först!
Hörs imorgon, puss!


Den här veckan

Tjusan! Tänkte bara berätta lite vad som händer i veckan!

Måndag: Ida kommer hit :D <3
Tisdag: Åker till Bodaborg med klassen ^^
Onsdag: -Inget planerat-
Torsdag: Ledig från skolan, ska på begravning :(
Fredag: -Inget planerat-
Lördag: -Inget planerat-
Söndag: -Inget planerat-

Godnatt!


Out in tha snow

Hej er!
Idag har uppdateringen varit riktigt dålig, men jag har faktiskt inte ens rört datorn förrän nu. Imorse var jag riktigt seg, mamma väckte mig klockan 10, och flera gånger kom hon och sa till mig att gå upp, men lyssnade jag? Nej. Jag gick upp 20 över 11 istället ^^ Mycket bättre. Efter det duschade jag och kollade på tv bara, men sen gik jag ut och gick runt i snön, inte lätt ska jag säga! Efter ett varv runt huset var jag helt slut D:





Sen gick jag upp på taket och försökte hjälpa pappa att skotta där uppe, med en kvast. Men det var faktiskt svårt, förstår inte hur pappa orkar hela tiden :'o Men jag var ju ändå tvungen att ta lite kort uppe från taket också, oh my god, jag är foto-beroende!









Ja, idioten på taket ni ser, det är jag. Och jag hoppade även ner från taket, mycket smartare än att ta stegen ner ^^'





Hah, döm mig inte nu p.g.a. dom här bilderna C':
Nu ska vi nog snart äta, pöss! ♥


Snöbilder

Det snöar verkligen jättemycket, jag var bara tvungen att gå ut och ta kort förut ^^









Och kolla här på vår tomte som står utanför huset, såhär såg den ut för någon månad sedan:



Och såhär såg den ut idag:



Men på den sista bilden har jag tagit fram toppen av tomten, så egentligen såg man bara lite av den svarta sladden, mwah C:


Kidnappningen!

Jag har lagt in det här klippet förut, men jag måste göra det igen!



Saknar ♥


Slöjd!

Här kommer slöjdklippet som jag sa att jag skulle publicera igår, men det gjorde jag aldrig för det tog så lång tid att fixa, men nu kommer det iallafall ^^



Alla som är med i klippet är nog väldigt glada nu :D ♥


Helg sköna helg.. ^^

Godmorgon!
Nu har jag varit vaken i ungefär 45 minuter, och när jag skriver blir det väldigt fel eftersom jag fortfarande är trött! Om ni undrar varför jag nördar dator redan nu så är det för att jag skulle visa mamma och pappa en sak ^^ Men nu sitter jag är och bloggar, ofc. Snart ska jag äta, fast jag vet inte vad. Men nånting. Btw, på tisdag åker jag till Boda Borg, med klassen, jag har aldrig varit där D: Men snart så! Så det ska la bli kul. Har ni varit där någon gång?
Hoppas alla får en bra dag!


Avatar!

Hade lite kul och gjorde om mig & Kevin till Avatarer! :D
Riktigt fina bilder blev det ^^

Jag




Kevin




Sista bilden är helt klart min favorit :D



Gör om dina bilder här

OS!

Tjusan C': Nu sitter jag och klipper ihop slöjd-filmerna, det går ganska dåligt ^^' Men jag lägger ut när den är klar!
Förut kollade jag på OS, konstigt.. Men det är faktiskt kul att se på, istället för att jag själv sportar, tittar jag på när andra gör det och hoppas på att gå ner i vikt, smart va? Haha, nämen, det är faktiskt ganska kul ^^


Dom här dagarna..

Tjänare igen! Nu har jag ätit och kan blogga. Så, i onsdags fungerade ju inte internet som ni vet, så när jag satt vid datorn lärde jag mig att spela ett nytt kortspel, omg, jätteroligt. *host* I skolan hände det inte så mycket då, tror jag. Jag minns faktiskt inte riktigt D:
Igår, torsdag så hade vi matteprov, det gick ganska bra tror jag, hoppas jag! Fast det var lite svårt. Men vi får väl se hur det gick. På slöjden sen hade jag inget att göra för läraren höll på med min lilla Emo, så jag satt och filmade massa, jag lägger in några klipp från slöjden sen i ett annat inlägg, just nu orkar jag inte klippa och lägga ut på youtube och sånt. Men sen så! Efter skolan gick Ida och klippte sig, och jag följde med, det vart fint! Efter det ringde mamma och frågade om vi ville ha fika, det ville vi såklart 8D Så innan vi åkte med bussen fikade vi med mamma. Aw. Sen när vi kom till Karlstad sprang vi runt i affärer och jag, okej, Ida hittade en tröja åt mig som det står "There are no rules" på! Så den köpte jag, jag orkar inte ta en bild nu, men nån gång får ni se ^^' Men den var snygg iallafall. Sen köpte jag en bh och mascara också, det ända jag köpte faktiskt. Plus mat och bussbiljett då. Men vi hade det sketkul i Karlstad, sprang runt där som galningar och åt massa mat, eller Ida åt mest då, ofc ^^' Och vi flummade hela tiden, wow, inget nytt kanske?





Idag hade vi SO-prov, det gick sådär, jag trodde det var till nästa vecka, så jag hade inte övat, men jag kunde faktiskt saker ^^ Så om man hänger med på lektionerna (och har en so-bok på bänken när man har provet..) så löser sig allting :)
När vi hade slutat satt jag och Ida i pingisrummet och då kom det en städerska med dålig hörsel och började prata med oss.

Hon: Har ni sett Geary idag?
Vi: Neej
Hon: Inte jag heller. *tyst* Men varför kommer ni till mig och frågar jämt, jag har ju inte sett honom!? *gå ut*
Vi: O___O *gapskratt*

Det var faktiskt väldigt läskigt. o.O'

Nu ska jag försöka uppdatera som vanligt igen, har varit riktigt dåligt nu den här veckan, men nu ska jag försöka komma tillbaka. Som sagt, 'Vi kommer igen!', ingen förstår men skitsamma ^^
Pöss ♥


~17.07~

HEJ!
Nu måste jag tyvärr gå och äta direkt, tänkte blogga mycket mer, men det kommer ett långt inlägg efter maten. :)

Puss på er!


FÖRLÅÅÅT!

Förlåt förlåt att jag inte uppdaterade alls igår, och inte idag förän nu, men tro det eller ej, jag har en ursäkt!
Igår funkade inte internet! Det gick inte att ansluta till nätet, det fanns ingen mottagninge på mobilen, gick inte att skicka/ta emot sms, ringa eller något! Jag försökte mobilblogga på kvällen, men det gick inte. Och idag var ju jag och Ida till Karlstad, det var skitkul. :) Men nu måste jag sova, imorgon kommer ett mycket längre inlägg om dom här senaste dagarna, lovar, om inte internet går och hänger sig förstås.
Imorgon har jag SO-prov, och jag har inte övat och jag kan inget, jag trodde inte det var imorgon, fan ;__;
Godnatt iallafall, imorgon är jag död ♥


Veckans Låt - Memory

Den här låten tillägnar jag farfar, han gillade den här låten. Och jag tycker den är jättefin.
Elaine Paige (cats) - Memory


~16.59~

Hej
Förlåt att jag inte bloggade igår, men jag hoppas ni har lite förståelse för det. Det var riktigt fint att få se honom en sista gång ♥ Idag har det iallafall gått ganska bra. Har iallafall världens bästa kompisar som får mig att tänka på annat! Så vi har gått runt och "bråkat" lite ;)
Just nu sitter jag och har riktigt ont i huvudet, snart ska jag äta men till dess ska jag spela lite tröga onlinespel. Har snart klarat hela Uphill Rush, whoooh! Okej, jag har typ bara spelat när jag inte har något annat att göra.
Puss så länge!


Godmorgon!

Det känns skönt att säga 'godmorgon' när klockan inte är efter 11 och det är förmiddag. Nu skulle vi iallafall ha åkt till sjukhuset, vi skulle åka halv 10. Men så fort jag gick upp imorse sa pappa att sjukhuset hade ringt och vi inte får komma och se farfar förrän halv 2! :'o Så vi ska åka kvart i 12. Det är iallafall bra att man får lite mera tid på sig.
Jag vill titta på filmen 'The life of David Gale', den är så bra! Jag har sett den typ två gånger, men nu ville jag se den igen så laddade ner den igår, men den är drygt två timmar lång så jag har inte tid med det. Jag får väl hitta på något annat 'skoj'.
Hoppas ni får en bra dag idag, jag kommer ju inte blogga särskilt mycket idag, som ni kanske redan har förstått. Men vi hörs senare, eller imorgon ♥


~22.52~

Hej. Den här kvällen har väl inte varit den lyckligaste precis, men jag är ändå glad. Farfar ville att det skulle gå fort, och kände att han hade gjort sitt, och nu slipper han lida. Imorgon är jag ledig från skolan, vi ska åka till sjukhuset där han är så jag får se honom en sista gång. Så gjorde jag med mormor också, känns mycket bättre då.
Jag måste säga att jag har världens finaste vänner. Ni finns där, ni försöker få mig på bättre humör, det funkar också! Ni gör så mycket för mig. Jag älskar er allihopa så obeskrivligt mycket! Tack, tack för allt. Ni är så underbara!
Kommer inte blogga mer ikväll, ska inte sitta uppe så länge. Hoppas alla har haft en bra alla hjärtans dag.
Godnatt!


 


14/2-2010

Jag kommer aldrig glömma dig, och jag vet att du mår bättre nu.
Det var det bästa som kunde hända dig, du fick som du ville.
Är så glad att jag fick träffa dig en sista gång.
Jag älskar dig.


Längtar till Åland ♥

Nu har jag nyss dammsugit hela huset, inte ofta jag gör det inte! Men nu har jag gjort det iallafall. Senare idag ska jag och Melinda prata i telefon, och vi ska snacka om Ålandsresan som hon ska med på i sommar! Det blir förmodligen i början av augusti, och mamma & pappa sa att vi kanske åker hem på min födelsedag, men nej, jag tänker inte sitta i en varm bil hela dagen på min födelsedag! Never in your ass. Eh, nej man brukar inte säga så? :)
Nu struntar vi i det. När pappa kom hem förut hade han med sig varsin blombukett till mig och mamma 8D ♥ Och jag var ju bara tvungen att ta kort på mina blommor eftersom jag är lite beroende av att ta kort på allt just nu ^^'






Kevin-klipp från idag ^^

TITTA HÄR


Inte utan min dotter

Nu ska jag äta frukost och titta på filmen "Inte utan min dotter". Den ska vara bra har jag hört vissa säga, så vi får väl se ^^'



Betty Mahmoody bor med sin dotter Mathob och sin iranske man Moody i USA, en sommar åker de på semester till Iran för att hälsa på Moodys familj. Men snart uppdagar sig en hemsk sanning: Moody tänker inte återvända till USA utan starta ett nytt liv i sitt hemland, Betty kan åka hem om hon vill men deras dotter måste stanna, säger han, och han har lagarna på sin sida. Betty vill hem men tänker inte åka utan sin dotter. Som kvinna i Iran har hon inga pengar, vänner eller rättigheter men hon har en järnstark vilja och hon är inte beredd att finna sig i situationen, hon planerar att fly från sin allt våldsammare man och Iran och hon tänker ta sin dotter med sig.


Happy Valentine's day!

Godmorgon!
Jag är vaken nu! Men på grund av Kevin då.. ;) Kevin var lika bra som vanligt! Lägger in klippet när jag hittar det nånstans.
Idag är det ju alla hjärtans dag, som ni säkert redan vet. Ska ni göra något speciellt idag? Själv firar jag inte speciellt mycket. Men nu på morgonen fick jag en hundring och en ask med chokladhjärtan i  av mamma och pappa :D ♥
Just nu orkar jag inte blogga så mycket, hallå? Det är ju fortfarande tidig morgon för mig ^^' Hoppas alla får en bra alla hjärtans dag!
Puss&Kram


Melodifestivalen? Nej tack.

Förut slötittade jag lite på Melodifestivalen, jag kollar inte speciellt noga, eftersom jag inte gillar det. Det är nästan bara dåliga låtar, och allt snack hela tiden, dom försöker vara roliga, men det funkar inte. Och vad är det för mening med att rösta flera gånger? Jo, för att få in massa pengar. Melodifestivalen är inget för mig! Vad tycker ni om den? ._. Nu kanske ni tänker att jag inte borde kolla om jag inte gillar det, men jag tittar för att det faktiskt kan komma någon bra låt ibland, och I like music ^^ Men det mesta är bara skit.


Vad ska man göra när man har ont i nacken? o;

Jag har skitont i nacken >.<' Jag sov väl konstigt eller något. Någon som har något tips om hur man kan göra för att det ska försvinna snabbare? D': 
Nu ska jag nörda lite träliga spel på facebook, och lyssna på musik, sen ska jag försöka sova, ganska tidigt, får se hur det går. Imorgon ska jag ju upp halv 9, Kevin på tv! Och då kommer jag garanterat gå upp ;)



Puss
BTW, på torsdag åker jag och Ida till Karlstad igen ♥





Whatcha say?


Hemma!

HEJ!
Förlåt att jag inte har bloggat alls idag, men jag har ju som sagt inte varit hemma.
Klockan var ställd på kvart över 10 imorse, men jag kom inte upp då precis. Låg sååå skönt sängen, så jag låg bara kvar, tills klockan 11. Då satt jag och kollade på So you think you can dance, och det hade jag egentligen inte tid med, men jag gjorde det iallafall ^^ Jag tänkte blogga innan vi åkte, men då var internet jättekonstigt så det gick inte att gå in på sidor >.< Så det fick jag strunta i. Så vi åkte till farfar vid 1, och kom hem för några minuter sen. Men det var skönt tt få träffa honom ♥
Igår kväll/natt fick jag äntligen en kort Kevinfilm till mobilen :D Jag har försökt få det jättelänge nu, men äntligen fick jag den. Jag fattar fortfarande inte hur man gör, men Santi hjälpte mig 8D Whihu!
Skitsamma, nu ska jag göra något, typ sjunga.



Bye bye ♥


~23.12~

Ida åkte hem förut, men vi hade det roligt, vi spelade jättejobbigt tvspel, och åt tacos och massa annat :) Men nu sitter jag här, ensam i sängen och känner mig så jättetrött! Både jag och mamma låg och sov i soffan förut ._. Det var knappt så jag orkade med mina situps förut, och dom gör jag alltid. Mina 50 situps på kvällarna, men jag orkade, som tur var (;
Nu är det iallafall bestämt att imorgon åker vi till farfar och hälsar på någon gång mitt på dagen, så jag kan inte ligga och dra mig för länge! Jag kommer inte sitta uppe länge inatt heller, eftersom jag är så jäkla trött!
Kommer antagligen inte orka blogga senare, så jag säger godnatt nu.
GODNATT.


-farfar-

Nu kommer Ida om några minuter, stackarn kunde inte ta sig hem! ;) Så hon kommer hit istället, så det blir ju mycket bättre! Tycker jag iallafall..



Inte bestämt om hon sover över eller åker hem, men det blir kul vad som helst :)
Imorgon kanske jag åker och hälsar på farfar som ligger på sjukhus. Jag vet inte än om jag ska följa med, om det blir imorgon eller söndag, men förmodligen så hälsar jag på honom under helgen. Hoppas du blir bra snart farfar ♥


Kevin på alla-♥-dag!



~00.46~
Söndag, allahjärtansdag, 08.25, tv4.
KOLLA DÅ


Famous

Kollade nyss på Plays (från MadeInSweden) nya video. Tycker låten är rätt bra, och videon också, inte den bästa, men inte dålig heller ^^'


Nya jeans

Gooddayy
Hur är det med alla idag? Med mig är det väl.. Okej! Det duger. Efter skolan idag så åkte mamma och jag och köpte nya jeans till mig ^^'





Ikväll ska mamma göra tacos! Igår kom vi fram till att det var ett halvår sedan vi åt tacos här hemma sist! Så nu tyckte vi att det var dags igen ;)
Orkar inte blogga så mycket nu, skriver mera senare idag. Puss&kram!


tack för att ni finns ida och nun! vet inte varför det blev som det blev idag, ärligt talat vet jag inte riktigt.. men ni får mig alltid på bättre humör, även fast det kanske inte såg ut så idag! hah. älskar er ♥


Tobbe måste va den skönaste människan på jorden!



Det är ju synd om honom, eftersom han är sjuk, men han är ju så jäkla bra! :D


Jag idag ~

Dagens outfit




Omg, Sanna Eklund tränar

Hej!
Idag kom jag hem med tvåbussen, ganska ovanligt faktiskt. Men nu sitter jag här, och jag håller faktiskt på och tränar på min.. Tränginsgrejsak. Jag vet inte vad det heter! Men ni ser ^^





Idag var det väl okej, hände inte så mycket. Men jag kommer sakna dig. Tre lektioner, idag jobbade jag faktiskt på matten, till skillnad från igår, då sprang jag bara och målade riktigt fina saker på tavlan :D Och på tyskan hade vi läxa, det gick nog ganska bra även fast jag inte hade övat. Och slöjden kom jag 15 minuter för sent till, av speciell anledning, men det gjorde absolut ingenting tycker jag! Jag virkade ett litet varv på min lilla emo, sen drog läraren upp det o; Men hon skulle faktiskt fixa det, så på slöjden gjorde jag inte så mycket C: Efter skolan gick jag och Ida runt lite, tills vi gjorde en annan sak.. -.- Ja, iallafall. Sen åkte vi hem och nu sitter jag här. Wow vilken intressant dag va?
Nä, nu ska jag fortsätta 'träna' ^^ Kyss ♥


Något ovanligt händer..

..jag är trött på kvällarna! Det brukar jag inte vara, men den här veckan känner jag mig helt slut på kvällarna, vilket är ovanligt. Den här kvällen har varit lugn, som dom flesta andra kvällar ^^' Har suttit i soffan och strukit mamma på foten, för hon har jätteont där o; Jag och pappa försöker tvinga henne att gå till läkare, men hon är envis ._. Sist hon hade så ont så hade hon gått runt med ett brutet ben i foten! Ja, iallafall, så är det slöjd imorgon, phöh.. Får se hur det går! Nä, nu ploppar mina ögon ut snart!
Godnatt <3


Veckans Låt - You're The Storm

The Cardigans - You're the storm


I love snow :'D

Var nyss ute och typ bara sprang runt i snön, hah, det var kul ju! Man kände sig så.. Fri ^^'
Tog några bilder, inte så jätteintressanta kanske, menmen!














Cookies 8D

Tjänatjosan!
Idag har vi ju åkt skridskor, det gick väl bra, åkte nästan inget, Ida och jag segade oss dit ^^' Jag, Ida och Nun var på ica och köpte hiphop! Något slags godis som vi satt och åt på tyskan och senare.. Mwah. Vi prasslade som fan med pappret 8D Men när vi skulle gå till ica ramlade Ida och hennes mobil, två kronor, och nycklar typ flööög iväg, och hon gled iväg.. Haha, förlåt Ida, jag var bara tvungen! På tal om henne så lyckades hon *hosthost* limma *hosthost* sina händer så dom blev skrykliga :D Jaja, skitsamma. Efter skolan så gick jag, Ida och Svenja in på busstationen och så tog vi massa kakor soom bara låg så fint där på ett fat, vi tog jättemånga och la i fickorna! Sen satt vi och smulade ner bussen C': Det var riktigt kul.
Bildbevis på hur sjuk Svenja är:



Höhö!
Nu ska jag antingen gå ut, och springa runt i snön, eller sjunga. Hm.. Jag sjunger först, sen går jag ut, eller tvärtom ^^'


I'm ready to fly.

Jag har lovat mig själv att försöka att inte skriva för mycket om Kevin här i bloggen så att ni ska tröttna på mig, men det här klippet måste jag bara lägga in. Det är så.. Bra. Speciellt när han sjunger 'Ready to fly' ♥


Ida in tha snow.

Hej, blev inte så långt inlägg sist precis ^^' Men jag var aldrig kvar i stan med Ida Nun och Jim, för Nun och Jim skulle göra en annan sak. Så Ida följde med mig hem som ni kanske märkte? :D Det var kul, men nu har hon åkt :'C När vi fikade blev det många skratt! Okej, vi skrattade hela tiden C:



Idag hörde jag min mentor svära, han blev arg 8DDD Det var ruligt. Han sa "Vem fan är det som inte kan hålla käften!?" HAHA. Idag på gympan, elevens val, så spelade vi volleyboll, sist vi gjorde det tycker jag det var skit, men idag var det faktiskt ganska kul, när det gick bra. I början var jag jättedålig, verkligen jättedålig, men när det hade gått ett tag var jag bara dålig :'D Liiite bättre iallafall. Men även fast man är dålig kan det ju va kul? ;) Så det var kul, förutom att bollen alltid  träffade på fel ställe så jag var alldeles död i armen ._. Imorgon på gympan (gympa 3 dagar i rad ._.) ska vi åka skridskor. Det är också kul, förutom den långa, kalla vägen man måste gå dit! Puh.. Hårt liv.
Nu ska jag sjunga sen måste jag duscha o: Pöss! ♥


TVSPEL

TJENA! Nu spelar Ida tvspel och jag ska vara med nu 8D Hörs senare C:


~22.43~

Nu tror jag att jag snart somnar framför datorn! Är fortfarande jättetrött från helgen i den jävligt hårda sängen. Uh, inte en säng jag rekommenderar! Så nu ska jag gå till sängen alldeles snart istället för att sitta här och dö när man kan ligga i en varm säng och drömma om Kevin, det gjorde jag faktiskt igårnatt :DD
Imorgon har vi sovmorgon, jippi ._. Men jag och Ida får väl hitta på något 'kul' som vanligt, typ vandra från bänk till bänk! Mwah. Imorgon åker jag kanske hem med en buss som går kvart i 6, jag är inte säker o.O Men vi får se, stannar nog i stan och är med några, om jag får? ;) Nämen nu ska jag försöka sova, kommer inte bli så svårt! Godnatt <3





I want summer, noooow!


Veckans Låt - Have A Little Faith In Me

Det här är ju inte Mandy Moores egen låt, men hon gör den så fint :) Så veckans låt blir
Mandy Moore - Have a little faith in me


Tezzt!

Det här testet har jag kanske lagt in förut, jag minns faktiskt inte, men saker kan ju ändras ^^

OM DIG
Namn – Sanna Eklund
Bor - Utanför Filipstad
Syskon -  Inga D':
Ålder - 13
Född – 15 augusti 1996
Ögonfärg – Grön-blå-grå
Längd – 157 cm
Sko storlek – 37-38
Höger eller vänsterhänt - Höger
Stjärntecken - Lejon! :D
Hårfärg – Cendré
Födelseort - Karlstad

DAGENS:
Låt -
Ingen :p
Saknad – Ingen sp C:
Kläder – Förut idag; Trosor, bh, mjukisbyxor, gröna strumpor ._., svart linne, rosa linne, svart tröja. Nu; Knästrumpor, nattlinne
Mat – Spagetti & Kötfärssås ^^
Göra sen - Tv tror jag.
Godis - inget

SVARA ÄRLIGT:
tycker du om att plocka svamp - nej
tycker du om godis? - Ja
hur många gånger i veckan äter du godis – Vet inte.. Olika
Äter du oftast nyttig mat – Jag äter ju int eså onyttigt :p
Tycker du att du själv är söt/snygg - Nej
Har du bra självförtroende - Nej
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn – Olika
Du tycker om att vara med det andra könet? - Beror ju på vem det är
gillar du dina grannar – Ja, typ bara mina släktingar ^^
Gillar du skolan – Inte lektionerna ;) Men att träffa kompisarna och de :p
Har du någon gång skolkat - Ja
Spelar du något instrument - Nej
Sporter/aktiviteter du har gått på – Bowling, linedance. Nu inget, tränar hemma ibland :p
Har du några tatueringar - Nej
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag – Vet inte.
Tycker du om djur? - Ja

BRUKAR DU...
Sova - Ja
Ta mediciner du inte borde ta - nej
Snusa - Nej
Klä dig i svart - Ah
Lita på folk - Ja, för lätt
Drömma mardrömmar – Nej ;D
Gå i skolan - Ja
Gå i kyrkan - Nej
Ljuga -  ne
Vilja dö - ne

HAR DU...
För många vänner? - nej
Någon psykisk sjukdom? - JUAAAAAHA, Nejdå! ^^
Skadat någon? – Jaa.. Det tror jag väl.
Färgat håret - Slingat
Några piercningar - Öron?
Några tatueringar - Nej, och den här frågan har redan varit!
Egen dator - Ja
Gjort bort dig rejält? - Det är ju jag, hallå?

Vad är det bästa hos dig - Vet inte, att jag är så bra. Hah, nej jag vet inte ._.
Vad är det sämsta hos dig? - Mitt lokalsinne och mitt närminne. Och när jag ska sy! Eh, det är inte det bästa om man säger så...
Tycker du att du själv är smart – Jag är ju inte osmart men jag är ju inte så jättesmart heller precis..
Är du nöjd med ditt förnamn - Nja.. Jao :p
Du ger mycket komplimanger till andra – Inte mycket, men det händer!



Jag ♥ Nattlinne

Hello C':
Sitter nu och tittar på Greyäs Anatomy med mamma, eller, jag gjorde för nu slog hon om till Glamour, det måste vara världens sämsta program ._. Iallafall så har dagen varit.. Som vanligt, lektioner, raster, skratt, gråt, nejdå, inte gråt men. Ehm, ja, ni fattar ^^' Puuuuben.. HAHA, ingen fattar men skitsamma :'D
Jag var nyss ute och tog några kort, och så fick jag lust att redigera dom ^^'







Oh, vad bäst jag är. Noooot.
Idag kom mitt nattlinne som jag beställde för flera veckor sen :D Så jag tog på mig det direkt och har gått runt med det hela dagen, inte i skolan då o: Men det fattar ni väl..





Gah, min nya kärlek ♥


It's hot hot hot!

Nu har min lilla familj och jag tittat på The Proposal, eller, vi tittade på typ halva för mamma och pappa skulle sova och jag orkade inte kolla själv. Den var väl sådär, inte världens bästa film precis.. Så nu sitter jag här, och tycker att det är varmt ._.' Det är riktigt varmt här! Men när vi kom hem var det bara 16 grader i vardagsrummet, då var det inte kul att vara där D: Men skitsamma. Nu ska jag snart försöka sova, jag har inte sovit särskilt bra hos morfar. Det känns verkligen som man ligger på en träplanka, som är lite såhär  Om ni fattar? ^^ Jaja. Iallafall, nu är Såfia riktigt arg på mig för att jag skriver onödiga saker till hennes mamma, men när jag är klar med det ska jag sova :'D Puss och godnatt :)


Bilen C:

Sitter nu i bilen och mår riktigt illa för att jag har nördat dator hela tiden Känns som jag ska spy eller något D8 Men det brukar jag aldrig göra så jag klarar mig nog, får vi hoppas.. Hos farmor var det väl som vanligt, Anders sitter och klagar på precis allting och tror att han har rätt, och mamma och pappa käftar emot, och farmor skrattar, det är faktiskt ganska underhållande ^^' Jag fick 250 kronor av dom! o: Ohohoho!
När jag kommer hem måste jag verkligen duscha! Uh, längtan ♥ Och så ska mamma göra varma mackor! MMh..
Nu dör batteriet D': Så jag bloggar nog lite senare :) 
Ha det bra!


Farmor ♥

Tjenare på er! ♥
Nu ska jag snart äta, sen ska vi åka till farmor! Undrar hur hon mår, hon är väldigt svag :( Hon har fått så mycket cellgifter så ja.. Men jag hoppas hon blir starkare nu när hon får mer blod eller vad det är? ♥
Fan, nu måste jag äta ;__; Men jag bloggar senare när jag sitter i bilen :)

Jag idag






Tjena egopics!

Nu ska jag sova, det gör mamma och pappa redan. Sover ju i samma rum här i V-ås, och det hörs att dom sover om man säger så ;) Imorgon blir det farmor, sen bilresa hem! Sov gott allihopa, pyzz! ♥






Shoppalöss C:

HEJSAN
Jag åt, sen bloggade jag, sen dog internet så jag var tvungen att starta om datorn -.-'
Som sagt så är det dålig uppdatering idag, men idag har jag och pappa varit ute och shoppat ^^ Jag har köpt 2-pack knästrumpor, ett par gråa och ett par lila. Och en svart tröja 8D

(jag vet att det är riktigt dålig kvalité men jag glömde kamera-sladden hemma så det fick bli mobilen, plus dåligt ljus här!)
Sen köpte jag inget mer, konstigt nog! Det blev bara det. Annars gick vi runt på biltema och sånadär affärer -.- Men det var skönt att komma ut lite. Imorgon åker vi ju till farmor och jag måste låtsas tycka om semlor! Men nej, usch *_* Nu kan ni få se tröjan jag köpte i Karlstad också :) Hade på mig den idag.

(jag vet att det är riktigt dålig kvalité men jag glömde kamera-sladden hemma så det fick bli mobilen, plus dåligt ljus här!) Sen köpte jag inget mer, konstigt nog! Det blev bara det. Annars gick vi runt på biltema och sånadär affärer -.- Men det var skönt att komma ut lite. Imorgon åker vi ju till farmor och jag måste låtsas tycka om semlor! Men nej, usch *_*

Sitter nu och lyssnar på dom här två låtarna oavbrutet :D /+ några andra..





Whuh C: Senare ska jag äta chilichips som mamma har köpt till mig ♥ Det är liksom en traditon när jag är här, vet inte varför! 



Vad tycker ni om Estrellas Chilichips? C': Det är en såndär sak som man älskar eller hatar. För mig är det älska! Normal fråga? Eh. Ja, iallafall, sen så ska jag nog kolla på Melodifestivalen. Inte för att det är speciellt bra eller så, utan mest för att det kan komma någon bra låt, och för att jag inte har något annat att göra, det är det dom andra ska se och jag orkar inte med datorn ^^'
Det känns som det är så mycket jag vill göra nu o.o Jag vill lyssna på miljoner låtar, se Kevin-klipp, spela spel, och maila med Melinda, men nu ska jag se Singing Bee 8D Pyss <3


Hejhej! Snabbt inlägg *_*

Nu måste jag äta, ett längre blogginlägg kommer efter maten. :)



~ I luw pancakes ~


Ida&Nun&Jag-bilder :D

Tjulahopptjulahej!
Sitter nu hos morfar i hans säng och tar emot bilder från Ida som hon tog igår :D Ni ska självklart få se dom.. Så titta och njut!










(ida har redigerat bilderna!^^)

Älskar er flickor, på riktigt :) NI ÄR DOM BÄSTA SOM FIIINNS! :D <3

Förut så åkte ju pappa och jag till konserthuset, men det gick inte att träffa Kevin eftersom dom hade flera timmars uppvärming innan och så åker dom direkt efter. Så det fanns inte tid, men jag lämnade tröjan som jag hade köpt åt honom som det står "King of music" på till en som jobbade där som åker samma buss som Kevin, så den ska han få. Jag hoppas hon inte slarvade bort den eller något :'o Synd att jag inte kommer få veta om han fick tröjan och brevet som jag skrev. Men jaja, man får väl leva i undran. *Dramatisk*. Nu ska jag gå och kolla på tv och tjocka mig! Puss på er ♥




Sofia, jag finns här om du vill prata. Jag vill hjälpa, jag vet att det kommer bli bättre, det kanske inte känns så, men jag lovar att det kommer bli bättre.Jag förstår precis hur du känner dig, det kanske känns som om ingen förstår, men jag gör det, för jag har också varit med om det. Så jag stöttar dig genom allt. Älskar dig <3


In Tha Caar

Hello!
Sitter nu i bilen påväg mot Västerås. Direkt efter skolan hämtade mamma och pappa mig. Så fort vi kommer fram till morfar måste jag tvätta håret och fixa det, sen åker jag och pappa till konserthuset, och ser om vi kan hitta någon intressant där ;) Vi får se hur det går, antagligen ganska dåligt, men det här är en vild chansning!
Skolan gick väl.. Som vanligt. Vi fick sitta i en ring på både svenskan och so'n och prata om hur bra vänner ska vara. Bättre än lektioner iaf ^^'
Kommer inte bli mycket uppdatering den här helgen heller eftersom jag är upptagen, men jag skickar in något litet inlägg då och då ^^ Puss!


Kevin Borg & Sofia Lundgren

Aw, dom har förlovat sig :'D Fan vad glad man blir för deras skull!


Bild: Kevin Borg

Så fina tillsammans och dom kommer vara förevigt, det kan man se :')


Roligaste dagen ever :'D <3

Hejhej!
Idag har jag skrattat som aldrig förr. Det har varit så jäkla kul! När vi åkte i bussen till Karlstad, skrattade vi åt allt typ. Sen gick vi av bussen så skulle vi åka och äta, så stog vi och väntade i en busskur, och så kom bussen vi skulle med, så stannade den för det var rött ljus, och vi skulle precis gå på, så öppnade den inte ens dörrarna utan åkte bara iväg! D': Så vi började gå, och när vi hade kommit en bra bit så såg vi hur en till buss kom! Så vi började springa hela vägen tillbaka, men vi hann med ;) Mwah! Så då åkte vi iväg och åt hamburgare på Max och tittade på familjen Gråt! 8'D Hah. Sen åkte vi tillbaka och gick i massa affärer och kollade på riktigt skumma saker, och så hade jag ett presentkort på H&M så jag sprang runt i hela affären men kunde inte hitta nånting! Får väl köpa något i helgen i Västerås. Och Nun tappade sin väska, som vi gick runt och letade, som Jim sen hittade, som tur var o: Sen gick vi till något ställe och köpte dricka och sen till McDonalds och drack milkshake 8D Och så köpte Jim cheeseburgare till alla! ;'o Det är en bra kille det. Vetni? Jag ska se till att han gör slut med Nun och att han ska bli ihop med mig istället så jag får massa presenter :DD HAH. Näjdå, inget kan skilja Nun och Jim (: Så söta!



Bussresan hem var.. Riktigt kul! Gud vad vi skrattade, eh, speciellt Ida och jag! "Whooooot!" xDD AHAHAH. Värsta flummdagen! Så kom det fram en idiot till Jim och sa "Jeevla cs-noerd" i slowmotion. Det var riktigt roligt. Nu ska ni få se några bilder från idag, några bilder är från rasten idag också när vi gick ut och tog kort.









Ja, det blev inte så jättemånga Karlstadsbilder men ändå! Det var jätteroligt iallafall.
Tack för dagen pöjken och flickerna :D <3

Imorgon åker jag ju till Västerås, och har inte tid att sitta vid datorn nästan alls, förutom i bilen ._. Sååå låg uppdatering nu men tiden bara rinner ur mina händer o:
Nu ska jag försöka sova. Godnatt <3






nejnejnej.. inte en gång till. jag klarar det inte, jag orkar inte


Gudnait <3

Whoho! Jag fick tillåtelse från Ida att lägga upp en bild på henne när hon spelar mobilspel! :'D



Visst är hon söt när hon är 'koncentrerad'? :D
Idag har det varit lika låg uppdatering som igår, förlååt :'< Men jag orkar verkligen inte sitta vid datorn mycket just nu o; Imorgon blir det ju ännu sämre eftersom jag åker till Karlstaad, yei! Det blir kanske ett inlägg när jag kommer hem, men jag är inte säker. Men ni får faktiskt vara glada att jag bloggar överhuvudtaget ^^
Idag var jag duktig, jag gjorde tyskaläxan. Ja, det är sant? Det gick faktiskt riktigt bra o.o' ICH BIN KRANK IN MY HEAD. Gissa vad det betyder? 8DD
Nu ska jag sova, och fantisera om saker som aldrig kommer hända i verkligheten, I like!
Puss&gudnatt





Friluftsdag

Tjääna! Sitter och tuggar tuggummi C':



Idag var det faktiskt kul med friluftsdagen! Jag åkte faktiskt skridskor, och det var kul, jag och flera spelade ishockey-fotboll :'D Ja, det ordet kom jag nyss på. Så åt vi massa saker också ^^' Tiden gick faktiskt ganska fort!
Men imorse stog man och väntade på bussen i 25 minuter, och samma kärring körde bussen som sist när bussen var försenad! :'o Vi började 20 över och kom lite försent ändå, och Ida och jag kom insläpandes i klassrummet med väskor och bar på Idas snowboard xD Hah. Måste ha varit en fin syn!
Nu ska jag snart sjunga med Såfia. Puss på er!


Dålig uppdatering ;__;

Tänkte bara säga godnatt, och förlåt för den riktigt dåliga uppdateringen idag! Men jag kom hem ganska sent och satt faktiskt inte så mycket vid datorn! Plus att jag hade nada mycket att blogga om! Ska försöka blogga mera imorgon! Jag vet inte riktigt när jag slutar eftersom vi ska vara ute nästan hela dagen, men jag antar att det blir någon gång vid 1-halv 2. 
Jag tänkte lägga in en bild på Ida som jag tog i bussen förut, men eftersom jag brukar få iskalla kommentarer från henne som t.ex:

Ta bort

Så lägger jag inte in någon bara för att jag är snäll. Men jag tänker på dig Ida, you know it.. ;) MUHA. Men säg gärna till om det går bra att jag lägger in någon bild :'D
Okej, nu ska jag lägga mig innan jag börjar babbla om för onödiga saker! Puss & Godnatt!




"Flytta på er!"

Tjaaaa på er!
Nu har jag nyss ätit, eller, okej det var ett tag sen. Nu sitter jag och kollar lite Facebook ^^' Idag har det varit en riktigt intressant dag. Ehm. På sovmorgonen satt jag, Ida och Albin och målade i caféterian, riktigt fina bilder vart det också ;) Sen bytte vi hemklassrum. Och det började såklart alla klaga på, och våra lärare är riktigt korkade. Dom tror att vår klass kommer bli lugna bara för att vi byter till ett mindre klassrum. Liksom, vad hjälper det? Och man vill bara skratta när man sitter på en lektion, lärarna försöker säga något, ingen lyssnar, bara pratar! Gud så jobbigt det blir tillslut xD
Men dagens skratt var defenetivt när jag, Ida och Hampus stod utanför Tegnérhörnan. Då kom det en gubbe med en människa i rullstol, och den hade jättemycket utrymme att gå förbi oss, men istället för att bara gå rakt förbi oss så säger gubben till oss jättesurt att vi ska flytta på oss! Och då började Hampus och gubben tjafsa med varandra x'D Jag vet, det låter inte så jättekul, men ni skulle ha hört gubbens röst! HAH. Och så sa han till oss att ungdomar inte lyssnar på en ;'o Bara antar att ungdomar är elaka! Huh. Taskigt! D':
På torsdag ska jag, Ida, Nun och hennes älskling Jim åka till Karlstad och shoppa :DDD Det blir kuligt! Så den dagen kommer det typ inte bli någon uppdatering alls.



Pöss!


Min vecka!

Nu blir det alldeles snart sova. Jag känner mig riktigt trött just nu! Jag brukar oftast inte vara trött på kvällarna, men nu ska jag nog lyckas somna :) Men innan jag lägger mig tänkte jag berätta lite om vad som händer i veckan, så jag har nånting att blogga om, ehe ^^'



Tisdag: Inget speciellt, vanlig skoldag. "Sovmorgon" till 20 över 9, trååk.
Onsdag: Friluftsdag! Ska åka skridskor, kommer antagligen sitta och babbla med Nun och fika istället för att åka! Mwaah! Jag är inte såå lat egentligen, bara att allt som går att välja till friluftsdagen suger!
Torsdag: Åker till Karlstad med Nun, Ida och Jim :) Kuligt :'D
Fredag: Skola, sen åker jag till morfar, Västerås. Och gissa vem som uppträder med High School Musical klockan 18.00 den här dagen? Kevin såklart. Ska försöka träffa honom på något sätt, inte gå på musikalen, bara träffa på något omöjligt sätt, men jag tror inte att det finns nån chans alls att det går, så jag förväntar mig inget. Så jag tror fredagen bara kommer innebära att vi åker till morfar. *Säger högt att jag absolut inte tror att det kommer gå att jag får träffa honom, så ni vet att jag inte förväntar mig något!!*
Lördag: Är i Västerås, kanske shoppar, kanske åker ut på något, inga speciella planer.
Söndag: Åker till farmor & Anders, låtsasfarfar, stannar där litet tag, åker hem sen.


Ja, det där är min kommande vecka. Vissa saker kan ju ändras, men såhär ser det ut än så länge ^^' Och nu säger jag igen, jag tror inte det kommer funka att träffa honom!!!! , nu ska jag inte tjata mer, utan nu ska jag försöka sova. Godnatt på er allihopa, sweet dreams






Veckans Låt - Hurtful

Just nu kan jag inte minnas om jag har haft den här låten som veckans låt förut? Men det är skitsamma! Jag älskar låten iallafall, och om jag har haft det förut, så kan vi lika gärna ha den två gånger ^^'
Erik Hassle - Hurtful


Toblerone..? Trocadero..?

Tjenare hallå!
Idag är det måndag, som dom flesta redan vet antar jag? Måndagar känns korta. Skoldagarna alltså, går så jättefort! Efter skolan stannade jag med Ida i stan och vi gick och åt pommes frites &.. Just nu kommer jag inte på vad den där drickan heter.. Men den låter som Toblerone o': Trocadero! Trocadero drack vi! 8D Sen gick vi och skulle köpa tuggummi, och sen när vi snart skulle gå på bussen så kollade Ida på utgångsdatumet, gissa när det var! Nej, ni behöver inte gissa. Men det tuggummit gick ut 21 Februari.. 2007! Gud, hur kan man sälja sånt? o.o En till riktigt dålig sak, bussen var 20 minuter sen imorse! Man fick stå i 20 minuter och frysa och stå i en liten liten röd busskur med hål i, i snöstorm. Great. Ni som inte har varit med om det kan inte ens föreställa er hur hemskt det är D'8
Iallafall så läste jag recensionen på HSM från Karlstad idag, den var inte så bra! Men jag vet iallafall vad jag tycker, och dom där jävla recensenterna kan ingenting. Dom gör ett riktigt dåligt jobb! D':

Nu har jag fått HSM-låtar på hjärnan bara för att jag såg det i lördags. Jag tycker att det är bättre på svenska (; Bara för att Kevin är med kanske.. Lallala.. Men den här låten, nu pratar jag om den svenska musikalen, den älskar jag :'D Det var en sån bra känsla i den. Allt Kevin var med i hade bra känsla ofc, för det är något riktigt speciellt med han. Han har verkligen bra känsla i allting han sjunger, spelar ingen roll vad det är!♥ Men det här gillade jag (; (okej.. Ja, jag gillade allt :'D)



Nu ska jag sjunga, pyss!


RSS 2.0