Dagens outfit!

Hallo!
Jag tänkte bara lägga ut dagen outfit!








   

Det här blir förmodligen det sista inlägget i år, but I'll be back next year! Trust me.. ♥


Året 2009!

Jag kommer sakna 2009 så otroligt mycket. Det har varit det bästa året i hela mitt liv. Det har hänt så mycket bra, jag har fått nya vänner och träffat dom!

Jag har fått en Idol som betyder väldigt mycket för mig (egentligen närmare slutet av 2008) och jag har träffat honom en gång och sett honom två gånger tilljag har haft otroligt roliga dagar med alla mina vänner bl.a. flera shoppingdagar ;)jag har varit i Ullared med en nära vän och sen varit i Falkenberg på teatern och träffat massa kola personerJag har åkt till Åland, men det gör jag ju varje år så ;pJag har fyllt tonåring!Jag har varit i Stockholm två gånger! ♥

Och massa mer saker! Jag kommer verkligen sakna året, men jag ser fram emot nästa år och ska försöka göra det lika bra som år 2009!
2010 HERE WE COME!

Godmorgon?

Kan man verkligen säga så vid den här tiden..? Men jag vaknade iallafall för ungefär en halvtimme sen! Då gick jag upp och borstade tänderna och så, men sen satte jag inte på mig kläder o'; Så jag tror jag går runt i pyjamas ett tag tills jag ska duscha 8D Det gör väl inget? ^^' Jag ska ändå bara ta någonting att äta nu, och sätta mig och titta på den andra dvd'n av Idol 2008, det var nämligen två dvder! Aaaah, jag älskar Kevin!







Jag tittade klart på disc 1 inatt, så nu tar jag och börjar på disc 2 ;)
Hoppas alla får en bra nyårsafton!


Rolig dag :'D

HALLO ALLIHÅPA!
Idag har det varit en rulig dag C': Åkte in till stan imorse och Ida och jag gick heeela vägen upp till simhallen i iskyla D'8 Det var hemskt.. Men vi lyckades tillsist! Och sen efter ett tag kom Pontus och Danny och så satt vi där ett tag runt bordet, sen fick vi gå heeela vägen hem till Danny igen! Det var ännu hemskare ;__; Men när vi äntligen kom fram kollade vi på Idas älskade Saw-film! Och den var bra, men den hackade hela tiden :'C Och tillsist stängde en viss person av D': Men då började vi titta på The X-factor! 8DD Och Ida blev typ helt beroende, och som tur var så var det maraton med den serien! ='D





Det är den förväxta bebisen 8DD
Så det tittade vi på - länge! Sen gick vi och åt på en pizzeria, och jag blev mätt direkt ._.' Sen typ gjorde vi lite saker, och gick hem till Danny igen och kollade på tv, gissa vad vi gjorde? VI TITTADE PÅ THE X-EFFECT! ;ooo Chockerande va? ;) Men det är ju bra!
Sen åkte jag och Ida hem med bussen, och när jag kom hem hade jag fått min Idol08-dvd 8D Då vart jag happie! Iofs, jag var glad innan men ändå xD Så jag kollade på det i en timme, men det håller på i 5 och en halv timme sammanlagt! Tänk vad mycket Kevin man får se på den tiden? :'D Sen kollade jag på Morden i Midsomer, det är förjävligt bra, det borde ni titta på! Det har verkligen varit en "kompisar-tv-dag" idag! Ihihi, och snart blir det ännu mera tv o; för jag ska kolla på Idol nu! Wiii!
Hur ska ni fira nyår förresten? Själv ska jag bara vara hemma med mamma och pappa och äta trerättersmiddag. Men jag vill ju ha stor fest ;___; Men så blir det inte.. Det är inte som det var förut, när alla grannar kom hit och det brann i hus på nyår och grejer o; Ja, nu ska vi inte gå in på det!
Hoppas ni får det roligt på nyår ändå!
Puss&Kram


Godnatt!

Nu ska jag sova! Hihi C':
Och jag tycker ni ska gå in här! Det är skitkul, lovar 8D



Puss&Godnatt!


Hallå i hålet!

Det är min nya hälsningsreplik - hallå i hålet!
Tänkte bara berätta att imorgon blir det inget bloggande, eller, jo lite, men inte så mycket eftersom jag ska åka in till stan vid halv 11 typ och va med Ida, och två andra coolingar, Pontus och Danny. C'; Så det ska bli rul! Bloggar kanske innan jag åker, och när jag har kommit hem. Jag ska gå upp klockan 9, så det blir ingen uppesittarnatt inatt o; tror jag iallafall.. Imorgon tänker jag ha min vaniljparfym som jag ääääälskar ♥ Den luktar så himla gott! Min favoriitlukt - vanilj!


Nu har jag skrivit en artikel om Kevin Borg C':

Bara för att det är kul ;) Och jag vill testa att vara en liten journalist eftersom jag ska satsa på det sen när jag blir vuxen (: Kanske inte det mest intressanta ämnet för fler av er, men det är själva artikeln ni ska fokusera på ;) Säg gärna till om det är några fel ni hittar!




 

Kevin Borg föddes i Floriana, Malta, 9 juni 1986. På Malta spelade han fotboll och han var riktigt duktig! Han både spelade och sjöng. Men till sist fick han välja mellan musiken och fotbollen - valet blev musiken!


Han ställde upp två gånger i den Maltesiska Melodifestivalen både år 2006, då han hamnade på åttonde plats med låten You're my dream, och år 2007, kom han fyra med låten Whenever.
När Kevin var 16 år gick hans mamma bort i cancer, kvar av familjen vart då pappa Mario, Kevin och hans bror Daniel. Men Kevin säger att hans mamma fortfarande lever kvar i hans musik. En dag när Kevin uppträdde gick Sofia Lundgren för att lyssna på honom, efter ett tag började dom träffas oftare och dejta. 12 december år 2007 flyttade Kevin till Sverige, för kärlekens skull. Dom bodde hos Sofias föräldrar uppe i Arvidsjaur.
När Idoljuryn kom till Luleå lyckades Sofia övertala Kevin att söka till Idol 2008. Kevin gick vidare direkt och juryn tyckte mycket om honom. Under resterande fredagsfinalerna fortsatte Kevin att imponera på både juryn och tittarna, han vann folkets hjärta och hängde inte löst en enda fredag! Flickvännen fanns med i publiken varje fredag och hejade på honom, utan henne hade han aldrig varit den han är idag. Han tog sig hela vägen till finalen och fick sjunga i Globen, exakt ett år efter att han kom till Sverige stog han i Globen och vann allting. Hans första singel blev då vinnarlåten With every bit of me som sålde Platina! Kevin började turnéra och han älskade att träffa sina fans. Hans svenska språk har förbättrats så otroligt på så kort tid!
Senare på 2009 kom Kevins andra singel Street Lights. Han fick åka till Los Angeles och spela in en musikvideo till till låten, och båda singlarna fanns med på hans första skiva The Beginning som släpptes i början av Mars, Kevin fick alltså mycket längre tid med sin skiva än vad de andra Idol-vinnarna har fått. Han började då turnéra i hela Sverige med sina alldeles egna låtar från skivan. Han skrev också två egna låtar som fanns med på albumet, Paint it black var en av låtarna och Kevin tyckte att den låten kändes "som 2009". Den andra låten, More than I do now, skrev han till sin flickvän. En tid efter det släpptes låten The last words från hans album som digital singel och blev även omgjord till en remix. I somras åkte han även till hemlandet Malta och uppträdde där och träffade sina fans, det är något han vill göra igen.
Kevin och Sofia bor numera i Stockholm, men Sofia är med när Kevin är ute och uppträder och hjälper till med allting. Just nu är Kevin upptagen med sin huvudroll som Troy Bolton i den svenska uppsättningen av High School Musical, den har spelats i Stockholm på Göta Lejon, men nu under år 2010 åker HSM ut på turné i flera olika städer. När han är klar med den turnén kommer det förmodligen en ny skiva, under 2010 får vi hoppas!


Ica-Ulf ♥

Höhö, jag älskar Ica-reklamerna, men den här måste väl ändå vara bäst? ♥


Statistik vafan o;

Shit! Kollade nyss statistiken! Kolla vilken skillnad det är den 27 och den 28 o.o'





Ojojoj o';
Lite skillnad på besökarna! Herregud O___O'


I like frukost 8D

Hejj! Nu har jag nyss tvättat håret och fixat mig och sådär, och snart ska jag äta 'frukost', jag vet inte om man kan kalla det frukost när klockan är 14.07? Men jag ska iallafall äta, så kan man säga! C': Mamma väckt emig kvart i 12 o; Jag satt på kökssoffan i typ en halvtimme och halvsov.. eheh... Men nu är jag helt vaken iallafall! Tror jag..
Jag idag


Ni får även se en bild som jag tog för ett tag sen på mina älskade jeans ♥



Nu åskar det i magen på mig, jag är hungrig .___.' Jag ska äta en stooooor frukost med ägg & bacon och yoghurt och mackor 8'D ♥
Hörs senare, ciao!!


Tidsfördriv C';

var det en tjej elr en kille som ringde dig senast?
Tjej (:

vad står det i ditt nionde sms?
"Ja det gjorde jag ;) När vaknade du? Jag ska upp och äta frukost nu. Kram <3"

vem ringde dig senast?
Ida! :)

vad har du för bakgrundsbild på din mobil?
Mina läppar och mitt halsband som jag fick av Ida! ^^

vilket språk är din mobil på?
Svenska.

vad heter din ringsignal?
Paint It Black

hur många sms har du i din inkorg?
106 :p

vad står det i ditt tredje sms uppifrån och vem e det ifrån?
"Haha jag märker det xD" från Hanna:)

vem är din 13:e kontakt?
Generalindex :3

vem är din 20:e kontakt ?
  
Mitt hemnummer -.-

ogillar du nr 5?                            

Bilbärgning, ja fyfan! Så otrevlig o;


har du varit ihop med nr 1?
Aktiekurser, ja, han är riktigt bra i sängen också!

vad har du för färg på din mobil?
Röd och svart ^^


DÖD RÅTTA I MITT RUM! ;oooo

Gaaah! Jag städade nyss upp lite i mitt rum, och längst in i ett hörn där det bara låg massa skräp typ (o.o') helt plötsligt känner jag något mjukt och lent med päls! Jävlar vad rädd jag blev xD Jag trodde verkligen det var någon död råtta eller något, men efter ett tag så kollade jag noga, då såg jag att det var det här lilla fanskapet!





Ett mobilsmycke .__.
Usch, vad läsk.. Jag är inte rädd för råttor eller möss eller något sånt, men inte så trevligt att ha en död råtta i rummet, va? Men som tur var var det bara den där lilla saken 8'DD

Just nu sitter jag och några till också spelar Robinson. Vi är typ helt beroende! ^^' Men det är ju kul vafan o';


Veckans Låt - Whole Again

Veckans låt blir en låt som jag tycker är jättefin, och den är typ väääärldens mysigaste låt att dansa Linedance till ♥
Atomic Kitten - Whole again


Aladdin!

Hallo!
Här sitter jag och sjunger på 'Walking in Memphis". Jag gillar Calle Kristianssons version 8'D



Förlåt för det wierda inlägget inatt förresten! Men jag vet inte, ni kanske tycker det är intressant att läsa sånt? o.o' Vad vet jag? Men i det oseriösa inlägget pratade jag om några gröna byxor, och jag hittade dom förut 8D Och dom påminner verkligen om Aladdinbyxor o'; Dom är riktigt fula, men jättesköna iallafall!




Så, vad tycks? Snyggsnygga eller vad? Nämen dom är riktigt sköna iallafall ^^'
Idag var jag ute lite och skottade snö C': Jag är inte särskilt duktig men jag försöker iallafall! Hehe.. xD Det är riktigt mycket snö här, flera flera decimeter, det är så fint 8D
Nu ska jag gå och göra något tråkigt, hejdå!♥


Jag känner mig lite oseriös ^^'

Nu har jag och Såfia suttit och nördat massa spel i några timmar typ O.O Och jag har förlorat och förlorat.. Tills vi spelade sänka skepp 8D Det var jag faktiskt ganska bra på C': Nänä.. Jag skryter inte alls, men ni vill nog inte möta mig i sänka skepp! Phahahahaha! Okej, förlåt, jag ska sluta. Det här blir ett lite rörigt inlägg eftersom jag börjar bli ganska trött och det snurrar i huvet på mig ^^' Men ett lite oseriöst inlägg har väl ingen dött av?
Vetni?
Förut kom jag och tänka på några gröna byxor som jag har.. Dom är skitmysiga, men jag har typ aldrig använt dom ;'o jag ska se om jag hittar dom, imorgon, för just nu orkar jag inte resa mig från sängen, då kommer jag väl typ ramla ihop C': Hm.. Jag undrar varför jag inte går och lägger mig.. Hm, konstigt.. Det ska jag göra typ snart! Eh, jag gissar att senare idag kommer jag be om ursäkt för det här inlägget, eftersom det egentligen inte betyder någonting.. Så.. Eh, ah.. Nä, nu måste jag nog sluta innan ni tröttnar på mig och mina flamsiga inlägg helt! ^^' Godnatt iallafall för er som är vakna, typ ingen?
Vi hörs senare, då lovar jag att jag ska vara mer.. Normal? :3 Det ska iallafall komma bilder på mina gröna Alladin-byxor om jag hittar dom 8DD Dom ser verkligen ut som Alladins byxor, ni ska få se! Godnatt..


Efter ett oseriöst inlägg krävs en oseriös bild!





-sofia,jagkommerochhemsökerdigochdinglassochdinakola
ödlorochdinmjuuuuuuukaochstudsigasoffaochalltdetfinaduharhosdig.jag
saknardig;__;♥




Så fin bild som Soffa har gjort 8'D Riktigt skickligt!


Robinsonspelet!

Hallå i stugorna, lägenheterna, villorna, dassen, myrstackarna eller vart ni nu bor!
Nu ska jag och Såfia spela Robinsonspelet, testa vafan, det är ruligt 8'D
Klicka på bilden för att spela!


Idol 2008, bästa Idolåret!



Nu ska jag beställa den här!



Wow, undrar varför? 8'D
Jag köper från Cdon :)


SingStar!

Hallo på er!♥
Idag har det varit en riktigt trög hemmadag. Jag vaknade vid 11 ungefär, då gick jag och kollade på "Bäst of Dag-Otto", det gjorde ja aldrig inatt ;p Filmen vad iallafall bra! Hehe, sen gick jag och tog en lång dusch.. ♥ Och sen dess har jag atit lite olika saker, och sjungit SingStar, och det ska jag alldeles snart fortsätta göra. Det är ju skitkul ;) Lite senare ska jag nog dansa lite Linedance här hemma för mig själv! Det är faktiskt kul ('; Och jag älskar musiken! Egentligen är den inte så jättebra, men jag älskar det ändå! Haha, jag vet, det är jättekonstigt ;s men så är det! C:



Nu är det 34 dagar kvar till 30e januari och HSM! Längtaaan.. ♥


Bara för att ni är ni.

















-dom finaste vännerna en människa kan tänka sig.


Bilder!

Hallo hallo! Nu är jag äntligen hemma igen! Eller jag kom hem vid 3, men då dansade jag, och åt, och spelade Guitar Hero och SingStar 8D
Tänkte lägga in lite bilder på det jag har fått C':



Jag vet att jag ser helt drogad ut men skitsamma, det är kläderna som är nya och fina! ^^



Världens finaste tryck 8'D



Och världens snyggaste


Jättesöt ljustake med tomtar med för stora mössor!♥





Vaniljparfym!♥♥♥♥♥♥ Som luktar sååå gott!



Fick skyddsängel av farmor C':



Hihi! Den ska jag nog se snart (; Bäst vafan! ♥

Det är bara lite av det jag fick, men jag kan ju inte lägga upp bilder på allt, jo kan kan jag väl men.. Jag är för lat för det ;__; Vad har ni gjort i jul och vad har ni fått? ^^
♥ Det är inte en så jättebra bild på dom, men jag har ingen annan ;o


Julklappar ♥

Hur har er jul varit? Min har varit jättebra (: Idag kommer tyvärr inga bilder eller något, har inte riktigt tid eller sånt. Men jag kan berätta lite av det jag har fått! :'D

Playstation 2
Guitar Hero
Sing Star
Flera Ps2-spel
Parfym
Smycken
Änglar & Tomtar
En t-shirt med Kevins Borgs aufograf på som tryck!
Jeans
Björn Borg-plånbok
Idol 2009 - skiva
Filmer

Och flera saker ^^' Allt som stog på önskelistan fick jag :'D
Jag bloggar mer när jag kommer hem, nu är jag hos farmor och ska sova här :)


Godmorgon!♥

Hallo! Hur är det med alla mitt i julen? :) Sitter nu och väntar på pappa, farmor, Anders och min farbror, pappa är och hämtar dom så vi ska öppna julklappar tillsammans :D Yei! Men jag har redan öppnat ett paket från mamma och pappa, där i låg det Playstation 2 och spel till det och Singstar mikrofoner :D Så det har jag testat idag. Jag öppnade även en julklapp från Såfia, där var det ett väldigt intressant brev och en jättefint armband och halsband! Tack så jättemycket <3





Ha en fortsatt bra jul!
Kramar


Sötast eller vad? ♥


Mobilnattblogg!

Jag gick och la mig ungefär kvart över 12, och snart har det gått två timmar, och jag sover inte än. Jag dör! Just nu ligger jag i soffan i vardagsrummet hos morfar, men innan jag flyttade hit låg jag i samma rum som mamma och pappa, men gud! Dom snarkade och gjorde massa läskiga ljud så jag var tvungen att flytta! Jag var väldigt tyst, så dom vaknade inte en ändå gång 8D Och då smsade jag lite med Manda, och vi öppnade varandras julklappar! Jag fick superfina pärlörhängen av henne! Tack Maschälsklingen! :'D Nu måste jag verkligen försöka sova! Jag vill ju att det ska bli morgon (; Godnatt <3

Merry Christmas!

Nu är det den 24'e och julafton!
GOD JUL TILL ALLA!♥
Hoppas alla får en jättebra jul :)

Vem vill du helst ha besök av..?


Rosetter! 8DDD

Hello!♥
Nästan direkt när vi hade kommit fram till Västerås så åkte pappa och jag ut till ett köpcenter, för jag skulle köpa hårspännen med rosetter på ^^' Och jag hittade 3 stycken. Eller, två st ser likadana ut, två rosa och en svart med silverprickar på 8'D Yey!



Nu åt vi nyss varma mackor som mamma hade gjort, mmmh.. Och nu ska jag ta och gå ut och fortsätta spela skitgubbe med morfar, mamma och pappa. Jag ska visa dom hur profsen gör! *Hosthost, hostattack!*





Vad önskar ni er i julklapp? ;) Imorgon smäller det :D Haha!


Älska låten! ♥


Hello, rapport från bilen! C'';

Nu sitter jag i bilen påväg till morfar, ganska tråkigt på en över två timmars lång bilresa, men jovisst, jag överlever!

När vi kommer fram dit tänker jag göra som jag alltid brukar, lägga alla julklappar vi har med oss under granen! Morfar har en liten plastgran, som det sitter massa små lampor i som skiftar färger. Men den lilla störande granen står och surrar hela tiden! Otroligt jobbigt >.<' men jo, jag överlever det också!


Godmorgon!♥

Idag har jag fått julklapp från Melinda och Amanda! ♥ Jag var tvungen att kolla i Melindas brev, för tejpen hade gått upp så det kanske hade ramlat ut något, medn det hade det inte, tror jag.. ;) Jag fick..

Läppglans och..



Jättefina ängelörhängen! ♥



Amandas paket väntar jag med att öppna imorgon, julafton :D
Jag kommer nog inte blogga mer förrän jag sitter i bilen, nu har jag lite saker att göra, som att packa.. Duscha och sånt där!
Hoppas alla får en bra dag!


Paparazziiii!

Jag och Amanda leker Paparazzis! ^^











Jag insåg just en sak.. Imorgon är det julafton! Det känns inte alls som det tycker jag O.o'


Exiting..

Om du klickar på något av hjärtana kommer något riktigt riktigt spännande att hända.. ♥ ♥ ♥

 


Vid-d-d-deoblogg..


Fy faan..

Hej alla!
Lite senare kommer ett videoinlägg, men jag tänkte bara berätta att när mamma och jag var påväg hem från stan, åkte vi förbi en lastbil som hade sladdat på vägen, och så var det en bil som hade kört in den, och en till bil som hade kört ner i diket i skogen. Fyfan, jag tycker det är hemskt att se på det bara, men tänk att vara med om det! ;__; Usch.. Stackars människor..


Veckans Låt - Don't Bring Flowers

Erik Hassle - Don't bring flowers


Julgran ♥

Nu har jag och mamma klätt granen! Hon har fixat stjärnan, ljusen och girlangerna, och jag har fixat resten!
 
FÖRE



EFTER

 

Jag såg nyss alla julklappar jag ska få, mamma la dom under granen, och det är många, och stora, och små, och wiiie! 8D Jag känner mig som ett litet barn på julafton. Och det är exakt vad jag är!


Det är måndag, och det är LOV!

Hallo!♥
Nu ska jag alldeles snart gå och äta frukost, nej jag har inte gjort det än! Jag vaknade vid 11 ungefär, och sen dess har jag kollat lite på Vänner och bara försökt njuta av lovet :D Och det ska jag fortsätta med. Senare idag ska vi pynta granen här hemma och jag måste slå in alla mina julklappar.. Det är några stycken (; På onsdag åker vi till Västerås till min morfar och ska fira jul, det gör vi varje år! Men det här året ska farmor, min låtsasfarfar Anders, min morbror och min farbror vara med också. Så det blir kul :) På juldagen åker vi hem till farmor och sover över där en natt också. Det gör vi nästan aldrig, så det blir kul! Ja - jag tar med mig datorn, så det blir lite bloggande också!
Nu måste jag äta, börjar bli väldigt hungrig.. Hoppas alla får en bra dag!


Det finns underliga människor..

..men vem går runt och frågar kändisar om dom kan säga släke?
Så konstigt, och helt stört tycker jag! xD Sånt gör man väl inte? Hööhöö..
Men, dom har ju frågat Kevin, så det är ju en bra sak med det, jag får se Kevin på video :D



Haha, jag älskar slutet när Alexander Rybák dissar dom och hon ba "NÄHEEE?" Och blir helt förkrossad! 



Vill ni se ännu mera av den här konstiga skiten, så tycker jag att ni ska trycka på stjärnan här bredvid -> *


Jag säger aldrig jag älskar dig om jag inte menar det


Vinterbilder!

Lägger ut några vinterbilder med massa snö som jag tog förut idag :)









Jag gillar den sista bilden, på vår lilla tomte som är helt full med snö (:
Bjuder på två bilder från igår också! :)




Hanna&Ida&julklappar!

Nu är jag hemma och kan blogga! Jo, jag kom ju hem igår, men då var klockan halv 11 ungefär, så då somnade jag direkt, så då gick det inte så bra att blogga.. Hehe.. Men nu gör jag det iallafall.
Jag, Ida och Hanna har haft det jättekul! Vi har kollat på filmer, och skrattat ihjäl oss. Och så har vi raggat upp 60-åriga gubbar på kamrat! Det vart väldigt intressant. C: Sen igår åkte vi till Örebro vid 2, och var där ungefär halv 4. Och det var verkligen iskallt! Vi höll på att frysa till små isbitar och ramla ihop, och så ar det jättehalkigt på vägen så vi höll på att ramla flera gånger, men vi lyckades att bara halka till lite! 8D
Så gick vi och åt buffé på Pizza Planeten nästan direkt för vi var så hungriga. Det var jättegott, olika pizzor och tacos ♥  Sen gick vi till olika klädaffärer, och Claes Ohlssons! Haha, men vi letade faktiskt julklappar..
Så gick vi in på en affär som hette Parfym Pia, världens bästa namn, right?, och där hittade Hanna en duschkräm som luktade sååååååå gott.. Jag blev förälskad direkt och sa att jag önskade mig den i julklapp (a'. Och så köpte hon den till mig, så jag fick spela överraskad när jag öppnade den, men det gjorde inget. Jag blev överlycklig ändå C:



Önskar att man kunde lägga in lukter på bloggen så ni också kunde få lukta.. Mwaah.. ♥ Sen så fick inte jag följa med in på Glitter :C För Ida skulle köpa julklapp till mig 8D Då satte jag mig på någon gul sak.. Så kom det två störande ungar bakom mig och höll på att klättra >.<' Men sen när Ida och Hanna kom ut från Glitter så gick jag och Hanna in igen.. ehe.. Och så köpte jag ett diadem med en vit ros på till Hanna C: Ja, nu är jag för noga med alla detaljer, men skitsamma!
Bussen hem gick fem i halv 9, och när klockan var 6 så stängde alla affärer D8 Så då hade vi 2 och en halv timme på oss.. Så vi gick och fikade, där hade dom världens godaste jordgubbscheesecake.. ♥ Efter vi hade fikat gick vi och kollade om det fanns någon bio att se, men det gjorde det inte.. Eller, jo det gjorde det, men om vi hade kollat oå någon hade vi missat bussen, och blivit av med alla pengar vi hade typ. Så vi köpte godis, och bytte julklappar istället :D Ida fick nagellack av Hanna, och Idas julklapp som hon fått av mig låg oöppnad hemma hos Ida,  Hanna fick diadem av mig, och jag fick duschkräm av Hanna, och så fick jag väääärldens finaste halsband av Ida! Det är så jättefint C': ♥ Jag är kär.



Så hittills är jag jättenöjd med alla mina julklappar ;)
Det var ungefär dom dagarna! Har varit sketsköjj :D ♥


Fjärde Advent!

Nu ska jag, mamma och pappa åka till min farfar och fira en liten minijul där, inte så mycket jul men vi ska väl åka dit och ge dom blommor och sånt. Jag bloggar mera om helgen när jag kommer hem.
Ville bara önska alla en bra fjärde advent!


Örebruuu!

Hejhej!
Nu ska vi snart åka till Örebro (: Kommer hem ikväll nångång, då blir det lite längre inlägg än dom här senaste..
Men vi har det fortfarande bra! Och imorse skulle vi åka med en buss som gick klockan 8, men vi vaknade halv 8, så det blev inte så bra med det.. Men vi  åker klockan 2 istället!
Pusspuss 8D


Snabbt inlägg!

Hej!
Ida var på toa, men nu kom hon, så nu måste jag gå D8 Hejdå! :D
Men jag kan iallafall berätta en bra nyhet, vi kollar på filmer och flätar hjärtan och har ruuuligt 8D



Byebye ♥

Ville bara säga hejdå, har nu gjort mig klar och ska alldeles snart åka, tänkte egentligen göra ett videoinlägg, men jag har alldeles för lite tid att göra en! Så ni får nöja er med text ;)
Det kommer ju inte bli så mycket bloggande nu dom kommande dagarna, imorgon kommer jag ju inte hem alls, jag och Hanna åker ju till Ida, och på lördag åker vi ju till Örebro och då vet jag inte när vi kommer hem! Men sen kommer jag tillbaka! Muahahaha!



Imorgon börjar JULLOVET! Vad står på er julklappsönskelista? (:
Nu måste jag sticka! Hoppas alla får en trevlig helg, puss & kram ♥


Snoooow!

Hello!
Idag har vi haft D-lagets dag i skolan. Alla som går i D gör någonting tillsammans, och vi delades in i olika grupper, jag, Ida och Nun kom i samma grupp, vi trodde inte det var sant O.o, och så fick vi gå in i olika klassrum och göra olika grejer C: I ett rum var det att dom hade ställt fram en massa stolar, så att det blev som i en labyrint. Och där skulle man välja en som skulle gå den labyrinten till mål. Inte så svårt? Nej, men den som gick skulle ha ögonbindel, och dom andra skulle beskriva hur den skulle gå. Och då blev jag utsedd till den som skulle gå, eftersom "jag var liten".. Hm.. Men det var faktiskt roligt! Haha, men svårt.. Och i ett annat rum skulle man känna i en påse, där det fanns en byggd lego-sak, och så fick man känna efter i påsen utan att se vad som var i, och bygga likadant! Och vi hade rätt på alla, okej.. Vi tjuvkikade inte heller.. Men inte så mycket faktiskt!!!! Döm oss inte. Jag vet att du skulle ha gjort likadant. Så fick vi spela pingis, det gick bra faktiskt! Och så skulle vi fingervirka, det gick också bra, men vi gjorde inte längst virkning :C Men till sist kom vi trea ändå! Jippie.. Vi vann............





FÄRGPENNOR MED STÄMPLAR!
Hm.. Underbart. Och prickarna i ansiktet - ja, det är stämplarna som jag har blivit tryckt med. Men det måste bort, tänk om det inte går bort ;o Och jag ska på julbort ikväll. Fan, jag måste få bort det DDD8 Men det går nog bort C: Som sagt ska jag ju på julbord sen, yum.. Så jag måste duscha sen också, jobbigt.. Haha, nejdå! C:
Imorgon åker jag och Hanna hem till Ida! Och på lördag åker vi till Örebro och shoppar, julklappar och sånt, fast jag har ju käpt nästan allt, nästan. Och så vill jag köpa en tomteluva! Nu börjar det ju kännas att det är vinter också, jättefint ute med all snö.. Så mysigt ♥









Kram på er! ♥


Världens tråkigaste film.. 2!!


VG 8D

HEJ ALLA BARN.
Idag var det trängsel i matkön.. Eller vilken kö? O.O' Jag typ flöööög fram för allt folk trängdes och skrek.. Haha C: Och sen var det nån jävel som skrek mig rakt i öronen, riktigt högt och slutade inte ._. Hm.. Moget? C: Jag har riktigt ont i huvet nu.. >.< Så jag ska inte dryga framför datorn så länge till, utan jag ska slå in julklappar till folk och skit! 8D Ruligt, men jag tycker mest om att fixa snörena :') Lite senare ska jag klippa ihop en ny "Världens tråkigaste film" som vi gjorde idag 8D Fast nu är det lite mera folk än jag och Nun! Haha. Jag har inte själv sett videorna.. Så vi får se vilka som är med sen :)
Och vetni??!??!?!?!? Både Ida och jag fick VG på tyskaprovet 8DDD Och vi vart typ sketaglada! Jag hade inte förväntat mig mer än ett G iallafall..
Men nu måste jag ta och slå in lite julklappar! Annars blir jag aldrig färdig.. Pusspuss (:

Igår!


Världens tråkigaste film

Som sagt så försökte jag och Nun spela in världens tråkigaste film, och det gick ju.. Eh, sådär. Vi blev nog aldrig riktigt klara, men här är resultatet ^^'


Spruta >.<'

Idag har det varit en onormal dag ^^' varken Ida eller Hanna var i skolan :C Så jag fick lov att stå ut med NUN hela dagen -.-' Haha, nejdå, men det är klart att det är kul ändå (: Vi gick runt i skolan och klagade på hur tråkig den var, ändå skrattade vi! Vi gjorde faktiskt ett försök med att spela in världens tråkigaste film, men vi hn typ inte klart.. Men jag lägger in det som blev lite senare ;) Så gjorde alla klart engelskaprovet, och vetnivad? ;'''o Jag fick alla rätt på engelskaprovet! o; 100/100 poäng! Omg ='D Okej, Nun hjälpte mig faktiskt med en sak på hörövningen, men annars fuskade jag faktiskt inte C: Efter skolan ställde jag mig ute och frös och väntade på mamma och pappa som skulle komma. Så kom dom tillslut och hämtade upp mig, och så åkte vi iväg till den lilla sjukstugan (eller vad man kallar det?) för jag skulle ta mig livmoderhalscancerspruta. Det gjorde så jävla ont :'o Jag brukar inte få ont av sprutor, men när hon sprutade in det värkte det i hela armen och jag ville bara hoppa upp och springa runt.. Men sen, när hon tog ut sprutan gick det över C: Fin historia va? Sen åkte vi och åt mat på resturang/café! Yei. Sen åkte vi hem och sånt.. Och jag har inte gjort nåt speciellt alls sen dess.. Snart ska jag nog gå och duscha, sen ska jag nog virka på min sketalånga fingervirkning 8D den gjorde jag när jag var liten.. Kanske skulle fortsätta på den! Ska mäta den någon gång och se hur lång den är, för den är lång!
Vad har ni gjort idag? :)



Det löser sig tillsist Ida, vi följer med dig hela vägen, <3

Sovmorgon♥

Gud så skönt! Imorgon slipper jag gå upp 5 över 6.. 10 över 6.. Kvart över 6.. 20 över 6.. Eller fem i halv 7! Alltså dom vanliga tiderna jag ska gå upp. Jag ska nämligen gå upp.. KLOCKAN ÅTTA 8DD Jag börjar 20 över 9, men eftersom jag åker buss till skolan är jag normalt tvungen att gå upp vid normal tid, dom där många tiderna jag skrev upp där uppe serni? C: Så får jag vänta i skolan i en och en halv timme innan första lektionen börjar. Men nähe, inte imorgon, då skjutsar min käre pappa in mig till skolan ♥ Yei!
Jag måste också berätta att tyskaprovet jag hade idag gick förvånansvärt bra faktiskt! Jag kunde tydligen mer än vad jag trodde.. Vissa saker går faktiskt in i det lilla jag har uppe i skallen. Och så fick jag VG på SO-provet vi hade nyligen C': Så jag klagar inte.
Imorgon kommer mamma och hämtar mig efter skolan, jag slutar en timme och 20 minuter tidigare eftersom vi har inställd elevens val, musik, så då åker jag och mamma till ett litet hus, och så får jag min andra livmoderhalscancerspruta. Det var ett långt ord.. Och på torsdag så får jag följa med pappa och hans jobbarkompisar, han kör sopbil.., och äta julbord! Mmmmh.. Det längtar man till (: Kärlek för julbord ♥
Nu ska jag ta och sova, så jag tjänar lite sömn på den lilla sovmorgonen jag har imorgon.
Hoppas alla sover gott sen!
Godnatt ♥


~Året 2009~

ÅRET/2009 

Hur har året nollnio varit för dig? - Jättebra :D Bortsett från vissa dagar ofc. 
Bättre än förra året? - Ja!
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? - Ohja, många saker.
Har du flyttat under år nollnio? - Nej :(
Har du hittat en ny låt som du älskar? - Ja
Isåfall vilken? - Mångamångamånga.
Har du druckit alkohol? - Jo det tror jag nog.
Har du kysst en främling? - Nej


KÄRLEK.

Hur har din kärlek varit nollnio? - Höh, det har stått ganska stilla om man säger så.
Har du varit kär? - Nej.
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Ja, men inte när det gäller kärlekkärlek.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Ja, men inte när det gäller kärlekkärlek. Alltså, när man är kär C:
Har du haft ett hemligt förhållande? - Nej.


SORG&HÄMD.

Har någon i din närhet tagit självmord? - Nej
Har någon i din släkt avlidit? - Ja.
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - Nej.
Har du varit i slagsmål? - Nej.


PERSONLIGT.

Har du gjort någonting du ångrar? - Ja.
Isåfall vad? - Dedu.
Har du skämt ut dig? - Jomensjälvklart.
har du ljugit för en vän? - Tror jag..
Har du varit ute en hel natt? - Nejnej!
Har du blivit tagen av polisen? - Nej.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Hm.. Nej.
Har du sovit i samma säng med ngn i samma kön? - Ja.


SKOLA

Vilken skola går du på? - F-f-f-f-f-erlin.
Har någon varit elak mot dig i skolan? - Ja, Ida >8DDD
Hatar du ngn på din skola? - Ja.
Har du gjort ngt framsteg? - Det hoppas man väl!!
Haft alla rätt på ett prov? - Näj, men nästan :)


VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? - Ja, <3
Har du förlorat en vän? - Hm.. Ja, även fått tillbaka (a
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? - Eh.. Jo, det beror väl på hur man ser det.. xP
Har du gått bakom ryggen på en vän? - Ja, jag har gått bakom många vänner C: Nämen, det tror jag inte..
Har du ljugit för en bästavän? - Det vet jag inte, det kanske jag har. Jag kommer inte ihåg, ett helt år räknas ju ;'o
Har du haft en relation med en vän? - Nej.
Har du många killkompisar? Nej, eller, jo, men inte nära vänner.


Hej, jag hatar dig.. Och dig!

 Hallowa!
Hur är det med alla fina? :) Med mig är det väl ganska bra! Jag slutade mycket tidigare idag, för jag blev klar med uppgifter i svenskaboken C: Och det var verkligen utan fusk också.. Jomen, jag ville ju bara sluta (a' Sen kom Idas pappa och hämtade oss och skjutsade hem oss :D
Och jag måste berätta att jag har världens sämsta lärare. En i min klass hade med sig en film idag, det handlade om en bög eller nåt ^^' Och helt plötsligt så kom vår lärare på att vi inte fick se den, för den kunde vara snuskig ;'o

Vi: Men vi vill se den!
Lärare: Nej, jag vet inte vad den handlar om.
Vi: Läs på baksidan! Är det för att det handlar om en homosexuell?
Lärare: Jamen den kan innehålla snusk!
Vi: Men.. Den är ju från 11 år .___.
Lärare: Det spelar ingen roll!

Så vi fick alltså inte se en film, från 11 år, eftersom den kunde innehålla snusk. Seriöst!? Det var en komedi ._.





Kevin, han pratar så fint :') <3




Ida :( <3

HAHA!

Vill ni höra något roligt?

- Gå in här! -

- I
"Översätt från" rutan väljer du svenska, och i "Översätt till" rutan väljer du engelska. -

- Skriv in "Boink Boink" i den stora rutan, du kanske kommer behöva trycka på "Översätt" också, men det är inte säkert. -

- Klicka på högtalaren som finns bredvid det översatta ordet under "Översättning från svenska till engelska"-

HAHAHAHHAHA!
Min humor när jag är trött :D Men visst var det ruligt? ;)


Tredje Advent!


Videoblogg!


Från bilen :)

Hellu alla! Nu sitter jag i bilen påväg mot Ida :) Sen när jag kommer hem ska jag göra en videoblogg! Plus att jag måste göra ett pepparkakshus med pappa också.. Jaja, vi hörs sen! :)

You're a piece of me <3

Jag är i stort behov av ny färg till skrivaren. Pappa har köpt nåt billigt skit.. Men nytt måste jag ha, fort D8
Imorgon åker jag och pappa och hämtar Ida, så skjutsar vi henne till ett ställe (: Sen ska jag och pappa hämta min farbrors bil.. Eh, ja.. Jag orkar inte förklara närmare! Men framförallt så ska vi hämta ut HSM-biljetten 8DD Yei! 49 dagar kvar till High School Musical igen (':


Ett år..

Idag är det exakt två år sedan Kevin kom till Sverige.
Exakt ett år sedan han vann Idol 2008.
Exakt ett år sedan jag började älska honom.
Jag förstår inte hur jag inte upptäckte hur bra han är redan på hans första audition, men nu vet jag. För ett år sedan förstog jag hur mycket talang han har, och vilken bra människa han är. Och det är jag så glad för. År 2009 har varit så otroligt bra, inte bara för att Kevin kom in i mitt liv, utan andra saker också, men till stor del beror det på Kevin. Jag är så glad för det.

Någon gång mellan 22.20 - 23.00 ungefär, för exakt ett år sedan hände det här.
Vilken känsla. Det här klippet ger mig rysningar!




♥ETT ÅR!♥


Julklappar!

Hej alla! Nu har jag nyss köpt julklappar, har inte så mycket kvar nu! Det känns skönt.. För en gångs skull väntar jag inte till sista minuten med att köpa - konstigt nog. Nu sitter jag i bilen och är påväg hem, och lyssnar på världens sämsta skiva som pappa köpte förut! Usch D8

 Jag idag 


Idag är det exakt ett år sedan jag började tycka om, och älska Kevin Borg, idolfinalen <3


Vem var bäst ikväll?

Vem skulle ha vunnit?





Själv gillar jag ingen av dom speciellt mycket. Men jag gillade Erik i vinnarlåten, men annars skriker han alldeles för mycket. Han borde sjunga, utan att skrika! Det låter mycket bättre då. Men inget slår som sagt förra årets final, aldrig (:



Hsm, igen!

Jag ska gå på High School Musical i Karlstad, jag vet inte om jag kommer gå själv eller inte, men det struntar jag i! Jag ska gå! :D Imorgon beställer pappa biljetter. Yei!


~18.16~

Hello alla barn!
Hur har ni haft det idag då? Själv har jag haft det.. Både roligt och tråkigt! Vi hade inga lektioner i skolan idag, så först hade vi en frågesport, och jag, Ida och Nun vann 25 kronor 8DD Och dom andra lagen fick typ 5 kronor var! För vikarien hade glömt att köpa godis så vi fick pengar istället! Sen skulle vi gå till kyrkan och titta på Luciagrejs, och våran vanliga lärare, Elizabeth, hade sagt att vi skulle mötas i skolan och gå till kyrkan tillsammans, men hon kom aldrig så vi gick ändå. Och när vi kom fram dit så stog hon där och klagade på att vi var sena ;'o Hon är så läskig.. Men Luciaframträdandet var väl fint, lite konstigt, men fint. Sen när vi kom tillbaka till skolan fick vi städa DD8 Jag och några till suddade en tavla, det var sjukt jobbigt! Men det gick. Men tillsist fick vi iallafall fika 8D Fast det var inte världens bästa, men ändå. Efter skolan gick jag, Ida och Hanna till biblioteket, det var intressant, för vi fick chips av Idas pojkväns syster. Mwah! :D
Jag funderar på att göra en videoblogg med mobilen, eftersom jag nu kan lägga in filmer från mobilen och sånt, med hjälp av enn program som Ida laddade ner åt mig när hon och Nun var här, danke C:
För några dagar sedan fick jag ett brev på posten, från Såfia! 8D En julklapp som jag inte får öppna förrän på julafton, men jag vill heller inte öppna tidigare.. Hmm.. Undrar vad det är i..


Glöm inte att titta på Idolfinalen sen, Kevin kommer säkert vara med! :D
Men nu ska jag ta och sjunga den här låten;




Bloggar senare, pysspyss ♥


Rösta rösta rösta!

Kevins låt Street Lights är nominerad till "Årets Låt" i SR. Ni kan rösta på honom till 17 december klockan 17.00!
Rösta på honom här!



Kevin var i Boden igår och sjöng på en julkonsert, här ovan är ett klipp från ett fan som spelade in när han var där (: Underbara Kevin.
Jag bryr mig inte om vad alla andra säger, jag älskar dig ändå.


Permaneent!

 



What do ya think? (:


Äntligen klar!

Är äntligen klar med permanentningen! Det tog exakt 2 och en halv timme, men man fick ju håret tvättat och masserat 8'D Jag blev jättenöjd iallafall. Bilder kommer senare. Igår var det jätteroligt när Ida och Nun var hemma hos mig! Vi spelade massa spel, och skrattade hela tiden! Vi spelade "Vi i femman" och tyckte frågorna var jättesvåra, och vi går i sjuan! o; Sen spelade vi "Geni"-spel, från 7-10 år, och vi tyckte vissa frågor var svåra där också! Men Ida var faktiskt smart och duktig C: Vi tittade också på film och sa att vi skulle ta massa kort, men det blev inga :( Jag slutade halv 1 idag, så mamma hämtade mig och vi åkte och köpte julklappar innan vi åkte till frisören 8D OCH VET NI?!!?!??! Jag ska förmodligen åka och se HSM igen i Januari, i Karlstad 8D gud vad glad jag är <3 Hoppas verkligen det blir så :] Jag tror det! Nu köpte mamma nyss pizza och det ska vi äta när vi kommer hem, jag är skithungrig! Bloggar mera sen från datorn, med bilder! Ciao!

Nun Saranchuen & Ida Aronsson

HEJ ALLIHOPA!
Ja, nu är jag i farten igen!? C: Jag har som sagt blivit sämre på att blogga, men jag håller mig fortfarande kvar, tro inget annat! Idag hade vi tråkig sovmorgon i skolan, det är väldigt dåligt eftersom jag åker buss. Så en och en halv timme, det jag och Ida gjorde var:

Satt på en bänk.
Flyttade oss till en annan bänk.

Det var.. Kul..
Annars så blev jag sur idag. För egentligen slutade vi 20 över 3 idag, men det var inställd musik, så jag slutade 2, efter SO'n. Och då skulle jag ta bussen som går klockan två. Men på SO'n hade vi Fetto Edwin till vikarie, och han sa "Jag kan inte släppa er tidigare än 5 i två!" HAH, det tar minst 10 minuter att gå till skåpet, hämta böcker, och gå väldigt fort/springa till busstationen. OCH NÄR MAN HAR MIN STELA JACKA TAR DET ÄNNU LÄNGRE TID! Så vi som skulle med bussen, ja, och "nästan" skulle med bussen [;)Fick bara gå 5 minuter tidigare. Och då började fjortisarna i klassen tjata om att dom också skulle åka buss, bara för att få sluta 5 minuter tidigare! Så till sist, fick ingen gå tidigare, alls. Så Fetto Edwin gjorde så att jag missade bussen, plus att han gjorde så att minst 4 personer hatar honom! Bra jobbat. Tack, nu har jag avreagerat mig 8D Så nu kan vi prata om roligare saker, t.ex. att Ida och Nun kommer hem till mig imorgon! :D Det är roligt C:
Gud.. Att vi alltid skrattar så! Tänk att vi alltid lyckas göra allting så roligt, vi 3. Vi skulle kunna se en skinkmacka och ett glas vatten på ett bord i ett café och börja gapskratta åt det! Allting blir alltid kul när vi är tillsammans. Jag vet inte vad jag skulle göra utan er, hela livet skulle bli så tråkigt. Ni två har hjälpt mig att bli den jag är idag. Ni två har hjälpt mig att göra mig till den jag är idag, och det är jag så glad för. Jag kanske inte är världens bästa vän som finns i alla stunder och gör allas saker rätt, men ni hjälper mig fortfarande att bli bättre och bättre, ni är helt jävla fantastiska.


Ni är vänner som jag tror att jag alltid kommer ha kvar, nej, jag vet att jag alltid kommer ha kvar er. Vi bråkar såklart, men om vi inte hade lyckats bli vänner varenda gång, så hade inte jag suttit och skrivit det här nu.
Tack för att ni finns. (':
Jag säger bara det, jag älskar er, och jag menar det till 100% ♥


Muuuuusiiik

Nu har Manda tjatat på mig om att jag ska blogga, så nu får ni ett kort inlägg, för jag ska strax gå. Idag har jag kämpat med magont och skola C: Fast jag har skrattat bra mycket, som vanligt! 8D Efter skolan så åkte jag, mamma och pappa in till Hällefors och firade en som har fyllt år, det var skittråkigt C: Men som tur var så var vi inte där så länge! PUH.
Jag har kommit på att jag har väldigt varierande musiksmak! Det här är två av dom absolut bästa låtarna som finns, enligt mig, och dom är ju inte speciellt lika varandra, ellerhur?



Man kan väl säga att jag har ganska blandad stil ^^'
Nu ska jag gå och göra något annat, för det svider i ögonen >.<
PÖSSPÖSS


Andra Advent!


Helloo♥

Hur är det med er idag? :)
Med mig är det bra! Har varit en söndag då jag inte orkar med något, så jag har inte gjort nåt speciellt idag, bara varit hemma och sådär (: 
Men jag har något ruligt att visa.. Klicka här och spola fram till 01.47! Där finns något skitkul, jag lovar!
Pappa var i stan förut, och hade med sig Romerska Bågar hem, aah ♥ Dom är så goda ^^



Gillar ni dom? 8D
På onsdag har jag Engelskaprov, det brukar ju gå ganska bra, men det är bäst jag pluggar lite till det iallafall! På torsdag ska jag till frisören och permanenta mig igen! Håret har ju växt så det är helt platt längst upp xD Jag måste köpa julklappar någon dag också! Jag har några tankar om vad jag ska köpa till några, men inte alla D8 Höh.. Jag kommer få problem känns det som, eftersom jag oftast väntar med det jag måste göra till sista minuten, jag lär mig aldrig att göra saker i tid!


JAAAA!

Kevin blev Maltas bästa manliga artist! GUD VAD BRA 8DD
Grattis Kevin, du förtjänar det mer än någon annan!


MMA

Jag såg nyss Amandas fina gästblogg.. Mwah, det var ju gölligt C: Så kommentera bara om ni vill då! :)
Klockan 21.00 ska jag kolla på "Malta Music Awards", Kevin är nominerad som bästa manliga artist! :D Ni kan se det på www.di-ve.com, jag vet inte riktigt vart på den sidan.. Men man får lät leta rätt på något ;p Phah. Så hoppas det går bra för Kevin! 8'DD Han ska vinna bestämmer jag.


Svarta Jeans.

Hej igen!
Jag är som vanligt otroligt dålig på att blogga. Jag funderar faktiskt på att lägga ner bloggen, eftersom det inte är så många som läser och då är det inte så jätteroligt att blogga :/ Vad tycker ni?
Igår efter skolan köpte jag ett par svarta jeans.



Dom var väl OK, men det fanns ett par som var mycket snyggare, och passade mycket bättre, som jag hellre ville ha, som kostade 100 kr mindre, som var lite trasiga och sånt. Men eftersom min mamma tror att hon bestämmer helt över min stil, så fick jag inte dom. Och jag stör mig så, eftersom det är jag som ska ha på mig kläderna, inte hon, och det verkar inte hon förstå. Jag vill köpa kläder efter min stil, inte hennes. Och sånt blir jag så otroligt irriterad på, såna som tror att dom känner mig bättre än vad jag själv gör. Min mamma kan inte komma och säga "Du behöver det och det" Det är bara jag själv som vet vad jag behöver och vill ha. Bara för att hon bara använder vissa jeans betyder inte det att jag gör det, som hon verkar tro. Det är så otroligt jobbigt.


Viktig Gästblogg!

Hej alla underbara!♥

Och även ni som inte är det förtjänar faktiskt en hälsning! Hej, det är Amanda som är i farten igen på Sannas blogg..! Hon vet inte såklart 8DD Men denna gång har jag ett viktigt meddelanden! Jo, Sanna sa precis till mig att hon funderar på att sluta blogga, och den vill vi väl inte eller hur? Så nu måste verkligen alla som läser Sannas blogg kommentera ''Sanna'' om ni vill ha kvar hennes rüliga blogg! Ni kan vara anonyma men låt inte tjejen ta bort bloggen D8 Då har inte jag något tidfördriv :CC Och jag vet att ni gillar mig? >8DD



Puss o kram och snälla , kommentera! Annars blir Sanna väldigt ledsen på er D8<

//AMANDA ♥


I'M BACK!


RSS 2.0